search Situs Panelusuran

Top 15 Kran Kamar Mandi lan Pawon ing 2021

klasifikasiPandhuan Faucet 4358 0

Top 15 Kran Kamar Mandi lan Pawon ing 2021

merek facuet paling apik

Merek minangka salah sawijining faktor sing kudu ditimbang nalika milih kran banyu lan ana akeh merek kran banyu ing saindenging jagad. Supaya kabeh wong ngerti luwih akeh babagan merek kran banyu, kita wis nindakake riset penting babagan merek kran banyu. Ing kirim iki, kita wis ngringkes lan kadhaptar 15 merek kran pawon lan jedhing paling ndhuwur ing taun 2021 adhedhasar panjaluk sing beda-beda, anggaran, lan pilihan estetis.

Ing ngisor iki dhaptar 15 merek kran banyu paling apik tanpa urutan tartamtu.

Moen

kran moen

Moen wis nampa HFS unanimous paling ing meh kabeh model kran banyu lan seri. Iki minangka salah sawijining merek kran banyu sing paling gedhe lan paling berpengaruh. Moen minangka pilihan populer kanggo akeh sing duwe omah sing pengin kualitas nanging ora pengin mbuwang dhuwit akeh. Lini produk kasebut saka kran dhuwur kanthi aksesoris desainer nganti pilihan sing terjangkau kanggo pawon apa wae.

Faucets Moen digawe saka bahan sing paling dhuwur. Kasedhiya ing macem-macem warna, wujud lan desain sing cocog karo pilihan sampeyan. Moen uga menehi garansi seumur hidup kanggo mesthekake yen produk sampeyan ora netes, bocor utawa cacat nalika sampeyan duwe produk kasebut!

Delta

kran delta

Iwak gedhe liyane ing industri kran banyu yaiku Delta kran banyu. Sampeyan bakal kaget ndeleng desain sing apik tenan. Kajaba iku, dheweke uga ngembangake sawetara teknologi keren kayata Touch2O®, MagnaTite® Docking lan H2Okinetic®. Delta minangka salah sawijining produsen kran modern paling tuwa. Sanajan wis meh 70 taun produksi, dheweke isih duwe akeh produk sing gegandhengan. Diadegake ing awal taun 1950-an, pangadeg Alex Monnogian mbayangake maneh kran nganggo gagang siji lan nyurung desain anyar menyang ngarep pasar.

Ing wilayah bisnis, Delta Faucet isih dadi salah sawijining perusahaan sing paling apik. Kemungkinan, sampeyan wis nggunakake salah siji produk ing ngarep, utawa nggunakake sink, bathtub utawa padusan karo salah siji saka Perkakas nyengsemaken. Minangka salah sawijining merek kran kamar mandi sing paling apik, produke ditemokake ing omah lan bisnis ing saindenging jagad.

Kohler

kran kohler

The Kohler merek iki didegaké ing 1873 dening John Michael Kohler. Kaya Delta, merek iki uga dadi jeneng kluwarga ing antarane merek kran banyu. Wis ana kanggo saklawasé 150 karo, lan padha duwe salah siji saka pilihanipun paling apik saka faucets pawon ing prices beda, lan padha banget dianjurake merek kanggo faucets pawon kabeh ndonya. Minangka faucets pawon non-kontak, Kohler adoh ahead saka akeh saingan. Iki menehi sampeyan kran banyu kanthi finish tahan lama, lan sistem docking magnetik njamin operasi sing stabil.

Kohler dikenal kanggo macem-macem produk plumbing, lan uga mrodhuksi generator, mesin, lemari, kothak lan Furnitur. Rega regane luwih fokus ing skala anggaran sing paling dhuwur. Nanging, rega dhuwur diiringi kualitas dhuwur. Pelanggan utamane seneng garansi seumur hidup sing winates ing kabeh model kran banyu Kohler. Dheweke uga nyedhiyakake layanan pelanggan sing bermutu, lan kran banyu gampang kasedhiya ing pasar.

Kraus

kran kran

Kraus iku perusahaan liyane sing banget fokus ing fungsi, nanging ora bakal kantun gaya. Padha nyedhiyani faucets pawon komersial sing isih apik gayane lan modern. Seri kran kamar mandi nuduhake macem-macem, kanthi kran cekungan sing luwih tradisional lan akeh gaya kran air terjun modern liyane. Sing paling penting, rega kran Kraus terjangkau banget dibandhingake karo merek kran liyane.

Merek iki unik amarga nawakake macem-macem desain kran pawon. Utamane nyedhiyakake faucets non-tradisional, sing ora umum ing merek liyane. Babagan kran pawon Kraus, titik pisanan lan paling penting yaiku sampeyan bisa mbuwang dhuwit luwih murah kanggo tuku produk sing apik. Instalasi minangka kauntungan liyane sing dikarepake saka kran pawon apa wae. Kraus njamin proses instalasi sing prasaja, dadi sampeyan ora perlu mbuwang akeh banget kanggo instalasi. Kanthi budget sing cukup, desain lan linuwih, iki pancen pilihan sing apik.

Pfister

kran pfister

Pfister didegaké ing Los Angeles ing 1910 dening Emil Price lan William Pfister. Pfister wis atusan macem-macem jinis faucets pawon kanggo milih saka. Sing paling penting, sampeyan bakal entuk owah-owahan ing konfigurasi instalasi. Iku kisaran saka 1 kanggo 4 bolongan konfigurasi soyo tambah. Saka proses manufaktur nganti rampung, ana standar kualitas sing kudu ditindakake kanggo nyedhiyakake kran pawon sing dipercaya. Akeh faucets pawon Pfister nggunakake wangun dhuwur-mlengkung populer, kang menehi papan akeh kanggo operasi panci gedhe lan pasugatan.

Kajaba iku, gaya, desain modern lan gaya industri nglengkapi tren saiki ing dekorasi pawon. Macem-macem finish sing kasedhiya nambah akeh pilihan faucet pawon Pfister. Pembeli kanthi anggaran lan sing seneng kemewahan bisa nemokake pilihan kran pawon sing tepat ing baris produk Pfister

grohe

kran grohe

grohe didegaké ing Jerman ing 1911, lan dijenengi Grohe sawise dituku dening Friedrich Grohe ing 1936. Produk Grohe nyedhiyakake seri faucets pawon, saka model terjangkau kanggo opsi dhuwur-tech lan larang, makili macem-macem alternatif kran banyu pawon. Fungsi kontrol cerdas kalebu tombol kanggo fungsi ngalih lan panggunaan hands-free. Kajaba iku, tutup rotary bisa nyetel aliran banyu saka mode EcoJoy nyimpen banyu kanggo aliran lengkap. Katup keramik internal njamin fungsi bebas netes.

Faucets Grohe kasedhiya ing macem-macem gaya, dirancang kanggo nyukupi kabutuhan individu. Iki tegese mung bahan sing paling apik digunakake nalika nggawe kran banyu. Desain modern lan elegan Grohe nglengkapi akeh dekorasi pawon. Padha kasedhiya ing wolung finish matte utawa mengilap, kalebu tembaga polesan lenga, plating krom bintang, nikel polesan lan liyane.

Teluk Glacier

kran teluk gletser

The Teluk Glacier merek kran banyu diprodhuksi dening Home Depot, liwat kemitraan karo macem-macem perusahaan internasional. Yen sampeyan nggoleki merek regane sing isih ngidini sampeyan entuk estetika sink sing ditingkatake ing pawon utawa jedhing, Glacier Bay minangka pilihan sing apik. Dheweke nawakake bali sing gampang, kasedhiyan gedhe, lan rega sing terjangkau. Akeh kran banyu Glacier Bay adhedhasar desain lawas saka perusahaan faucet Delta. Nalika sawetara paten delta kadaluwarsa, Glacier Bay njupuk kauntungan saka iku lan diprodhuksi versi kurang larang dhewe. Yen sampeyan seneng karo tampilan Delta nanging kanthi rega sing luwih murah, iki bisa uga dadi merek kanggo sampeyan.

Hansgrohe

keran hansgrohe

Hansgrohe didegaké déning Hansgrohe ing Jerman ing 1901 lan salah siji saka manufaktur anjog ing donya fittings sanitasi. Hansgrohe duwe komitmen kanggo ngatur desain jedhing kanthi faucet modern sing fokus ing kenyamanan ergonomis lan kaendahan sing mewah. Keran mixer pawon Hansgrohe digawe saka bahan berkualitas tinggi, kayata kuningan padhet lan stainless steel. Uga nggunakake teknologi canggih kanggo nambah penak pangguna. Seri teknologi EcoSmart sing metu saka saingan lan mbantu nyuda sampah banyu omah lan konsumsi energi pawon.

Faucets Hansgrohe modern banget ing gaya lan fungsi. Ing babagan desain, faucets Hansgrohe ngemot garis lan kurva minimalis ing krom sing dipoles mengilap. Ing babagan fungsi, faucet Hansgrohe minangka faucet ergonomis lan efisien. Sawetara faucets lan sirah padusan malah bisa kontrol kanthi mencet tombol, kang ndadekake wong-wong mau bisa diakses kanggo pelanggan ora duwe kabisan lan / utawa gangguan mobilitas.

Brizo

kran brizo

Akeh wong ora mikir Brizo iku salah siji saka merek anjog kanggo gain pangsa pasar. Nyatane, Brizo seneng kualitas dhuwur ing antarane para pesaing lan nawakake desain kran pawon sing paling maju. Sawetara inovasi kran banyu sing populer yaiku teknologi katup elektronik, sentuhan cerdas lan IQ swara. Saliyane kran pawon tarik siji gagang, saben seri lan desain nganggo varian kran gooseneck sing mlengkung dhuwur.

Kualitas kran pawon Brizo ora diragukan. Iki minangka merek sing nggabungake fitur tradisional lan tampilan modern, nggawe pengalaman unik sawise diinstal. Yen pelanggan potensial sampeyan seneng tampilan lan penak desain gooseneck modern, mula Brizo kudu dadi pilihan merek sing paling apik kanggo ditawakake.

Danze

kran banyu

Danze didegaké ing Woodridge, Illinois ing 2000 lan saiki anak perusahaan saka Globe Union Industrial Corporation. Iki minangka salah sawijining merek ing pasar sing ngupaya nggawe penampilan unik kanthi gaya modern nalika ngrampungake masalah anggaran pelanggan biasa. Sajrone 20 taun kepungkur, Danze wis dadi salah sawijining pimpinan ing inovasi kamar mandi lan pawon.

Danze nyedhiyakake keseimbangan gaya lan fungsi sing sampurna, lan perusahaan ngrancang faucet kanthi standar sing ketat.
Danze nggunakake bahan berkualitas tinggi ing kran pawon, kalebu konstruksi kuningan lan katup cakram keramik sing tahan netes. Sprinkler tarik-mudhun lan tarik-metu, uga operasi tangan siji, njamin gampang digunakake lan nggawe tugas pawon dadi gampang. Faucets karo semprotan sisih uga kasedhiya. Pembeli bisa milih saka macem-macem finish, kalebu krom, stainless steel, satin ireng lan tumbling tembaga.

Standard Amerika

kran standar american kab

Standard Amerika diadegaké ing 1875, digabung karo Standard Sanitary Ware Manufacturing Company (SSMC), lan dadi produsen paling gedhé saka peralatan sanitasi ing 1929. Mengko gabung karo American Radiator Company, diarani minangka "American Standard". Kanggo luwih saka 150 taun, American Standard wis ngasilake peralatan pawon lan jedhing sing berkualitas. American Standard ndadekake kelestarian minangka prioritas utama lan setya marang inovasi, kebersihan lan kesehatan. American Standard minangka pilihan sing cocog kanggo wong sing pengin nggabungake ekonomi karo fashion.

American Standard pancen mikir babagan cara wong nggunakake faucets. Kran pawon duwe sawetara fitur khusus, kalebu filtrasi banyu sing dibangun lan fungsi bebas tangan. Sampeyan malah bisa kanggo program kran banyu kanggo otomatis isi pot karo jumlah pesawat saka banyu. Faucets jedhing uga wicaksana, karo anti-karat rampung lan fitur nyimpen banyu. Faucets standar Amerika bisa uga larang, nanging kualitase ndadekake investasi kasebut worth investasi.

Vigo

kran vigo

Didegaké taun 2009 déning Lenny Valdberg, Vigo iku sawijining perusahaan basis New York sing spesialisasine ing macem-macem peralatan pawon lan jedhing. Sanajan merek kasebut ora bisa diakoni dening umume wong, Vigo dianggep minangka salah sawijining produsen kran banyu komersial sing paling apik ing industri kasebut. Faucets pawon sing diprodhuksi dening Vigo diprodhuksi miturut standar sing ketat, mula para pelanggan seneng daya tahan lan efisiensi sing luwih dhuwur.

Yen sampeyan nggoleki gaya unik kanthi macem-macem opsi, Vigo bisa dadi pilihan sing paling apik. Sanajan merek kasebut dudu merek sing misuwur, dheweke terus berkembang. Dheweke uga nyedhiyakake macem-macem produk jedhing kanggo menehi tampilan sing sampurna ing omah sampeyan. Vigo ora mung mrodhuksi faucets kanthi fungsional lan modis, nanging uga njamin yen produk kasebut nduweni kualitas apik.

Kuningan Kingston

kran kuningan kingston

The Kuningan Kingston perusahaan iki didegaké ing 1998 lan setya nyediakake inovasi, fungsi, estetika lan gaya kanggo faucets pawon modern. Merek iki dikenal kanthi gabungan gaya lan fungsi. Gampang tetep ing industri pipa lan duwe pangsa pasar sing apik ing produk sanitasi. Nalika nerangake faucets pawon, nawakake Kingston Kuningan akeh jinis, gaya lan rampung.

Desaine nggabungake unsur alam lan estetika modern. Kualitas produk umume dipuji, lan faucet sing paling dirating yaiku sing nggabungake unsur tradisional lan fungsi tambahan. Kajaba iku, sampeyan bakal nemokake sawetara desain apik saka merek iki, amarga saka retro nganti gourmet lan liya-liyane. Ing babagan kualitas bagean, ora ana sing bisa ngalahake Kingston Brass.

Semono wae

kran tanpa tandhing

Semono wae Faucet minangka 2013 WaterSense Partner of the Year. Desain kran kamar mandi dheweke nggabungake fitur hemat banyu kanthi desain lan gaya sing apik banget. Padha dadi atraktif amarga padha banget terjangkau. Sampeyan bisa nggawe stainless steel, krom, nikel disapu resik, tembaga polesan lenga utawa tembaga Venetian kanggo cocog dekorasi jedhing.

Peerless ngasilake faucets terjangkau ing macem-macem gaya lan desain. Faucets iki ora duwe fitur inovatif saka merek dhuwur, nanging padha menehi tampilan unik ing rega terjangkau. Yen sampeyan butuh pilihan sing terjangkau, coba gunakake peralatan pipa lan kamar mandi perusahaan, sing awet lan fungsional. Nanging merek kran banyu iki nduweni kekurangan cilik yaiku daya tahan sakabehe lan masalah aliran banyu minimal.

Wowow

wowow keran

Dibandhingake karo merek kran ing ndhuwur, Wowow kayane ora dingerteni, nanging Wowow minangka salah sawijining merek kran sing mesthi pantes digatekake lan diajeni. Wowow wis diadegake kurang saka 10 taun, nanging minangka pabrikan saniter sing berkembang, dipercaya lan inovatif. Faucets Wowow duwe fitur inovatif lan desain lan finish sing nggumunake. Kabeh faucets digawe saka bahan mentahan ndhuwur lan decorated karo aran modern elegan. Kajaba iku, Wowow njupuk dalan bathi cilik nanging omzet cepet, supaya rega kran banyu umume luwih murah. Bandhingake karo manufaktur liyane. Yen sampeyan nggoleki kran sing hemat biaya, kran Wowow minangka cara sing apik!

Garis ing ngisor

Ndhuwur iku 15 merek kran kamar mandi lan pawon ing 2021. Ulasan ing ndhuwur adhedhasar akeh riset lan survey, sing objektif lan bener. Yen sampeyan duwe gagasan lan panemu sing beda, hubungi kita lan tulisake tampilan sampeyan babagan merek kran banyu sing paling apik.

 

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X