search Situs Panelusuran

Pros lan Cons saka Oil rubed Bronze Faucets - Apa iku outdated

klasifikasiPandhuan Faucet 4013 0

Pros lan Cons saka Oil rubed Bronze Faucet - Apa iku outdated

lenga ma faucets tembaga Pros cons

Rampung kran bisa macem-macem kaya krom, nikel sing disapu, ireng matte, tembaga sing digosok minyak, lan liya-liyane. Amarga tampilan tradisional lan elegan, kran tembaga sing disapu minyak dadi salah sawijining jinis kran sing paling populer ing saindenging jagad. Dadi, apa kran tembaga sing digosok minyak lan tembaga sing digosok minyak ing taun 2021? Kiriman iki bakal nganalisa Pros lan cons lenga ma faucets tembaga saka macem-macem aspek.

Apa lenga rubbing tembaga

lenga ngangge tembaga

Umumé, tembaga sing digosok minyak minangka warna coklat sing jero lan mewah. Rampung iki dirancang kanggo niru tembaga, kanthi nada tembaga sing nglengkapi warna peteng. Nanging, ana sawetara beda ing werna saka faucets tembaga ma lenga diprodhuksi dening perusahaan beda. Sawetara perunggu sing digosok minyak bisa uga katon meh ireng, dene ing rincian liyane, warna bisa dadi coklat anget. Tembaga sing digosok minyak liyane meh padha karo coklat, nanging sawetara unsur ireng ana ing rincian liyane. Karakteristik finish tembaga sing digosok minyak beda-beda amarga akeh faktor. Nyatane, cara sing digunakake kanggo nggawe finish tembaga ing lemah lenga beda-beda, mula ana sawetara panjelasan sing cocog karo standar siji utawa katon padha karo standar liyane.

Pros saka lenga ma faucets tembaga

Tampilan tradisional

Yen pawon utawa jedhing sampeyan nganggo gaya tradisional, kran tembaga sing digosok minyak bakal dadi salah sawijining pilihan sing paling apik. Faucets tembaga ma minyak ora mung bisa nambah kaendahan ing pawon utawa jedhing dramatically, nanging uga menehi aran anget lan deso lan nggawe gaya dhuwur-mburi kanggo kamar.

Ngindhari bintik banyu lan bekas driji

tembaga Oil-ma wis kauntungan béda liwat liyane rampung lilke Chrome lan disapu resik nikel, amarga bisa nolak titik banyu, bekas driji lan goresan. Akibaté, sampeyan ora perlu tansah ngresiki lan tansah katon resik lan anyar.

Gampang kanggo ngresiki

Umume finish tembaga sing diwarnai lenga biasane tahan noda, nanging yen bintik-bintik katon, cara paling gampang kanggo ngresiki lampu yaiku mbilas nganggo banyu lan garing langsung nganggo kain sing lembut. Banyu biasane dadi solusi paling gampang sing dibutuhake kanggo njaga peralatan tembaga lan piranti keras. Nalika solusi reresik sing luwih kuat dibutuhake, cuka sing diencerke karo banyu minangka pilihan paling aman kanggo kabeh finish tembaga.

Cons saka lenga ma faucets tembaga

Hard kanggo njaga

Sanajan gampang diresiki, nanging mbutuhake perawatan sing rutin lan tliti. Ngramut finish iki luwih rumit tinimbang faucets biasa. Sawise sawetara wektu, lapisan lilin sing nglindhungi bagean bakal dikupas lan sampeyan kudu nggunakake lapisan lilin furnitur kanthi rutin kanggo nglindhungi finish, yen ora bakal teroksidasi lan luntur.

Rega dhuwur

Yen luwih seneng faucets larang regane, banjur faucet perunggu digosok lenga bisa uga ora dadi salah siji saka pilihan pisanan. Amarga penampilan sing elegan mbutuhake pakaryan sing rumit kanggo ngrampungake, mula regane bakal luwih dhuwur tinimbang faucet liyane kanthi kualitas sing padha.

Gampang ilang

Popularitas kran tembaga sing digosok minyak amarga penampilan sing unik. Nanging yen sampeyan ora ngrawat kanthi bener, gampang luntur. Sawise lenga ma kran tembaga fades, bakal nuduhake sawetara werna aneh, kang ora kompatibel karo pawon utawa jedhing.

Nutup pikiran ing lenga ma kran tembaga

Kauntungan utama kran tembaga sing digosok minyak yaiku nggawe penampilan sing unik, awet lan gampang dibersihake. Kanggo akeh wong, kerugian utama kran tembaga sing digosok minyak yaiku rega. Perlengkapan iki asring luwih larang tinimbang akeh peralatan liyane. Oalah, kran tembaga sing digosok minyak isih tetep gaya ing taun 2021 lan kudu dipikirake.

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X