search Situs Panelusuran

Apa Plate Deck ing Faucet - Cara Gunakake & Instal

klasifikasiPandhuan Faucet 3827 0

Apa Plate Deck ing Faucet - Cara Gunakake & Instal

apa piring dek kanggo kran banyu

Piring dek uga disebut piring tutup utawa piring bolongan kunci, sing biasane ana ing sisih ngisor kran. Dadi apa fungsi saka piring dek lan carane nggunakake? Waca artikel iki lan deleng deck plate.

Apa piring dek ing kran banyu

Piring dek biasane ana ing sisih ngisor kran banyu lan nutupi kabeh bolongan sing ora digunakake kanggo nggawe instalasi katon resik lan rapi. Dheweke duwe macem-macem konfigurasi kanggo nyukupi kabutuhan meh kabeh jinis reformis. Kanggo tepat, didhelikake saka ora ana bolongan nganti telung bolongan. Padha uga bunder utawa kothak, karo macem-macem finish, lan cocok kanggo meh wae instalasi kran banyu. Ing wektu sing padha, sawetara panel digawe kanggo jinis faucets tartamtu. Mulane, penting kanggo mangerteni apa countertop tartamtu cocog karo kombinasi sink lan kran banyu.

Carane nggunakake piring dek

  1. Ukur diameter bolongan lan kekandelan tembok krenjang tembok kran banyu sing pengin ditutupi kanggo mesthekake yen sampeyan entuk tutup bolongan sink kanthi ukuran sing tepat.
  2. Nemtokake cara instalasi tutup bolongan sink.
  3. Yen perlu, pasang papan dekoratif menyang batang benang.

Pilih piring dek sing bener

Meh kabeh kran banyu anyar dilengkapi paling ora siji piring dek. Yen papan sing kasedhiya ora cocok kanggo instalasi tartamtu, sampeyan bisa ngganti. Padha murah lan bisa digunakake ing meh kabeh jinis konfigurasi kran banyu.

Upaminipun sampeyan duwe sink digawe kanggo kran banyu centerset, lan arep tuku siji-bolongan kran banyu countertop. Saiki sampeyan butuh meja sing cukup dawa kanggo nutupi bolongan sing ora digunakake lan njaga kran banyu kanthi aman.

Swara wektu, panel keyhole bisa katon lawas lan karat. Sanajan sampeyan bisa nyoba ngresiki nganggo cuka utawa pelarut, luwih becik tuku sing anyar. Uga, priksa manawa ukuran lan wangun sing sampeyan tuku cocok kanggo instalasi sampeyan.

Amarga kasedhiya kanthi macem-macem ukuran lan finish, priksa manawa sampeyan duwe produk kanthi finish kaya kran banyu. Kanthi tembung liyane, yen faucet sampeyan duwe finish nikel sing disikat, priksa manawa escutcheon sampeyan uga duwe finish sing padha.

Carane ngresiki piring dek ing kran banyu

Sampeyan bisa nggunakake cuka kanggo ngresiki piring dek. Ora mung apik kanggo ngresiki escutcheon, nanging uga peralatan krom ing omah sampeyan. Padha utamané apik kanggo ngresiki krom diwarnai utawa perlengkapan stainless steel. Kajaba iku, agen pembersih liyane sing apik yaiku lemon. Dheweke ora mung menehi piring dek sing apik, nanging uga ninggalake wewangian seger sing apik.

 

 

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X