search Situs Panelusuran

Ngganti lan Nganyarke Faucet Pawon, Lan Faucet Apa sing Cocog Kanggo Pawon

klasifikasiPandhuan Faucet 1216 0

Ngganti lan Nganyarke Faucet Pawon, Lan Faucet Apa sing Cocog Kanggo Pawon

kran-apa-sing-tepat-kanggo-pawon sampeyan

Do-it-yourself, utawa DIY, minangka cara sing apik kanggo melu ngopeni omah. Ya, kayane gampang lan sampeyan wis siyap kanggo DIY amarga bisa ngirit akeh dhuwit. Kosok baline, bisa dadi nyenengake nalika sampeyan ngupayakake omah lan, mesthine karo bocah-bocah sing kepengin banget ngerti apa sing kedadeyan. Nanging, sampeyan kudu ati-ati lan siyap kanggo nggawe manawa kesenengan kasebut ora bakal dadi fiasco. Ngerteni setengah rolas perkara kasebut nalika siyap alat kanggo ngganti kran dapur sampeyan. Manual kran dapur kudu diwaca sadurunge sadurunge miwiti kerja.

  1. Ngerti proyek kasebut

Apa sampeyan bisa nindakake? Takon dhewe babagan pitakon iki. Kasedhiya akeh kacang, sekrup lan alat. Yen sampeyan ora nggunakake kanthi efisien, sampeyan kudu njaluk pitulung profesional. Uga, sawetara faucet nggunakake teknologi canggih, dadi yen manual perusahaan ujar manawa sampeyan butuh profesional kanggo ngoperasikake, sampeyan isih kudu mikir maneh ide kasebut. DIY ora kanggo sampeyan nalika ruangan ing kabinet sempit banget utawa yen kerja ing ngisor sink bakal angel. Iki uga bisa ngrusak faucet. Yen sampeyan duwe faucet sing dipasang ing tembok, mesthine kudu rampung karo profesional.

  1. Tutup katup inlet banyu

Iki minangka sing paling gampang ing dhaptar. Nanging, sampeyan ngerti apa, yen ora nindakake iki, bisa dadi bencana. Bayangake teles lan kabeh pawon sampeyan disemprotake banyu. Punapa panjenengan kersa? Yen ora, mateni katup, cara kasebut gumantung ing faucet sing digunakake.

  1. Copot faucet lawas

Apa swarane iki gampang? Ora, ora. Supaya ana ing sisih sing aman, sampeyan bisa ujar iki minangka bagean sing paling angel. Sampeyan kudu golek kacang sing ana ing sangisore wastafel lan uwalake. Sudut ing sangisore sink bisa sempit lan peteng. Dadi ngeculake bolt ora gampang. Yen wis rampung, banjur copot faucet lawas saka wastafel. Gunakake kunci pas lan lampu sing bisa disetel kanggo madhangi wilayah kasebut. Yen sampeyan duwe cukup cahya alami, anggap sampeyan begja.

  1. Gunakake permukaan sing rata

Sampeyan butuh permukaan kanggo ndhukung punggung. Sepotong kayu lapis sing durung nate digunakake, nanging isih lancar, bakal bisa digunakake. Yen wis siyap nggarap faucet sink, sampeyan bakal entuk akses menyang lemari pawon. Asile, punggung sampeyan bakal kena pengaruh banget. Ing kasus iki, sampeyan bisa ngatasi rasa lara iki kanthi nyisipake kayu lapis. Iki mbantu sampeyan supaya bisa terus glethak ing kayu lapis.

  1. Temokake pengganti sing cocog

Sawise sampeyan ngilangi faucet lawas, tugas ndandani sing anyar diwiwiti. Nanging sadurunge pengin ngganti, priksa manawa apa sing cocog karo kahanan sampeyan saiki. Utawa yen sampeyan nggoleki faucet sing dipasang ing tembok? Utawa apa ana gandhengane kerja listrik kanggo nyetel suhu? Apa bakal faucet anyar cocog karo ukuran lan ukuran sink? Kasunyatane, iki kudu dipikirake yen sampeyan mutusake ngenalake faucet anyar.

  1. price

Mung amarga sampeyan bakal ngirit dhuwit kanthi ngganti, ora ateges sampeyan bisa nindakake. Coba pikirake apa sing bakal dikenani biaya lan suwene sampeyan kudu makarya. Yen tugas kasebut gampang lan ora kalebu rincian teknis, sampeyan bisa ngganti kran dapur sampeyan. Nindakake dhewe. Nanging faucet umur anyar bisa uga mbutuhake pitulung profesional ing pirang-pirang kasus amarga adhedhasar teknologi.

 

7 Hal sing Sampeyan Perlu Ngerteni babagan Renovasi Pawon

Sampeyan bisa uga mikir babagan renovasi pawon. Temenan, dudu tugas sing gampang kanggo ngrampungake remen. Kasedhiya tantangane dhewe-dhewe. Ana sawetara perkara sing bisa uga nguwatirake malah bisa diowahi maneh.

Ing artikel iki, kita bakal ngrembug salah sawijining proyek paling gedhe sing bisa diadhepi pemilik omah - renovasi pawon. Ing ngisor iki ana 7 perkara sing kudu sampeyan ngerteni sadurunge ngrenovasi pawon. Waca artikel lengkap kanggo sinau babagan iki!

  1. Pancen larang banget

Renovasi pawon larang, luwih-luwih yen sampeyan kudu ndandani kabeh papan. Sampeyan kudu ngganti lemari lan perangkat keras; instalasi, peralatan, lan ventilasi mung nyumbang 60% saka biaya remodel.

  1. Coba pikirake wong sing bakal mangan

Sampeyan bisa milih pilihan mbenake luwih apik yen sampeyan nganggep klise siji iki - sapa sing bakal dipakani? Luwih gampang njupuk keputusan ndandani dapur yen sampeyan ngerti kabutuhan masak lan sapa sing bakal nggunakake pawon.

  1. Pilih countertop kanthi wicaksana

Sampeyan kudu nggunakake pawon; mula, sampeyan kudu bisa ndeleng gambar iki sawise direnovasi. Sampeyan kudu milih meja kanthi wicaksana amarga apik lan fungsional.

  1. Tansah milih faucet sing dipasang ing tembok

Sampeyan bisa uga mikir manawa milih kran ora dadi tugas sing kudu dipikirake. Nanging sampeyan kudu milih keran sing dipasang ing tembok amarga luwih gampang njaga area ing sakubenge sing garing lan resik nganggo faucet iki.

  1. Detil cilik bisa sukses utawa sukses

Nalika sampeyan ndandani pawon, priksa manawa kudu njupuk ventilasi sing tepat lan lokasi outlet listrik. Sampeyan ora pengin pawon sampeyan kebak asap nalika masak, utawa yen sampeyan kudu nggunakake mixer ing lantai.

  1. Sampeyan kudu milih lemari sing pas

Ana macem-macem jinis lemari pawon, nanging sampeyan kudu milih miturut sarat.

  1. Pilih wastafel dobel

Mesthi wae, sink siji dadi pilihan sing luwih apik amarga gampang dipasang. Nanging, saka sudut pandang praktis, sampeyan kudu milih sink kaping pindho. Kanthi cara iki sampeyan bisa njaga piring dhewe lan bisa ngumbah sayuran tanpa ana ing cedhak piring sing reget.

 

Faucet Apa sing Cocog Kanggo Pawon

Dibandhingake karo faucet liyane, faucet pawon ditangani dening akeh wong lan asring digunakake. Mula, milih faucet sing bener bisa uga angel. Ana akeh faktor sing kudu dipikirake nalika milih faucet sing tepat kanggo sink pawon.

Priksa rincian sing kudu dipikirake nalika milih faucet kasebut.

Faucet lan sink

Nalika nerangake faucet, fungsi iku paling penting. Ukuran lan tampilan keran sing seimbang bakal bisa dicocogake ing wastafel. Yen faucet gedhe banget, wastafel kasebut ora bakal bisa memenuhi jajarane. Sampeyan uga kudu nganggep dhuwure, amarga nemtokake pirang-pirang perkakas sing bisa dilindhungi kanggo diresiki. Faucet nganti tekan sink, utawa mung kapasitas, uga kudu dicathet. Maneh, ukuran wastafel duwe peran penting ing kene. Uga, aja lali mriksa manawa backsplash lan sink wis tumata. Yen sampeyan ora milih sing bener, sampeyan bakal duwe risiko ora bisa muter utawa nggunakake backsplash.

instalasi

Faucet sing dipasang ing tembok kudu dipilih kanthi tliti, amarga ukuran wastafel mung nerangake mupangate. Yen sink kaping pindho, kompatibilitas minangka kunci. Nggunakake iki tegese sampeyan bisa ngresiki countertop tanpa repot. Nanging, instalasi kudu rampung kanthi tliti. Faucet sing dipasang counter nyambung langsung menyang countertop, ora menyang sink. Iki cocok banget kanggo pawon modern amarga katon apik. Faucet Addison lan Fuchs minangka conto klasik sing katon elegan. Nanging, amarga akeh papan sing digunakake, countertops bisa uga ora diresiki. Nalika ndandani omah lan pawon, pilihan sing paling apik yaiku faucet sing wis dipasang. Nanging sampeyan kudu njaluk piring kafan kanggo nutup bolongan sing ora dikepengini ing cekungan kanggo cocog karo faucet anyar.

Nggawe

Nggunakake gerakan sisih-sisih, faucet cekelan siji dadi gampang ngontrol aliran banyu. Iki tegese mung butuh siji bolongan kanggo instalasi. Kasedhiya kanthi model sudhut mlengkung, kayata faucet tarik-mudhun tunggal Trinsic kanthi teknologi Touch2O. Nanging, ruang kasebut ora sithik kanggo nyetel suhu. Pilihan sing paling gampang kanggo disesuaikan yaiku faucet loro-gagang, sing mbutuhake telung bolongan. Ing babagan pangaturan suhu, sampurna. Nanging, gayane diwatesi. Faucet bebas tangan dioperasikake sensor lan nyetel aliran lan suhu minangka sepotong kue. Dheweke ngirit banyu lan nulungi sing ora bisa tekan kana lan bocah-bocah nguripake faucet lan mateni.

gaya

Asring, piranti aliran banyu sing paling apik ora bakal dadi pilihan sing sampurna. Iki amarga ora koordinasi karo gaya pawon sing ana. Mula, pilih gaya sing wis kasedhiya. Werna bisa dipilih kanggo entuk tampilan sing cocog.

Sawise rampung

Pungkasan faucet ora mung amarga alasan estetis, nanging uga kanggo nglindhungi faucet. Lapisan kasedhiya ing macem-macem warna lan bahan. Bronze, PVD lan chrome minangka pilihan sing populer. Gangsa larang, nanging awet, kanthi pilihan kayata gloss lan antik. Faucet tembaga sing polesan lan polesan nyegah goresan. Chrome luwih murah lan ora cocog kanggo macem-macem finish, nanging asring nuduhake tandha banyu. Nikel minangka pilihan serbaguna sing gampang dibersihake. Nanging, bisa digaru kanthi luwih cepet lan plating bisa dikethok.

Penting, sampeyan kudu ngerteni manawa kualitas iku paling penting nalika milih faucet pawon. Kualitas paling penting dibandhingake karo fitur liyane. Aspek iki aja nganti kompromi miturut gaya, merek, warna utawa rega.

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X