search Situs Panelusuran

Cara masang kran banyu pawon sing narik metu

klasifikasiPandhuan Faucet 8509

3e2243adea1f1355

0d1f9d056d97f619

Kolam narik ing pasar tambah populer. Kasedhiya ing dispensing kolom lan dispensing semprotan. Tombol ing ndhuwur padusan bisa diuripake kanthi gampang. Selang baja stainless steel sing dawane 1.5 meter bisa tekan pangguna. Ing ngendi wae sampeyan butuh.

Instal kran banyu tarik metu

1. persiapan alat instalasi. Pisanan, disiapake alat instalasi. Sadurunge nginstal, priksa manawa kit lengkap. Bagean lan aksesoris keran sing umum kalebu: selang, mesin cuci karet, kamar mandi, dingin, mbanyoni, tutup hiasan, dll.

2. Sadurunge nginstal, cuci instalasi kran banyu. Wedhi lan reged resik ing pipa banyu, mbusak lebu ing bolongan sing dipasang, lan priksa kelengkapan kothak kanggo ndeleng apa polusi kasebut mlebu ing kothak kasebut, supaya ora clog utawa nganggo inti katup keramik.

3. Nalika njupuk banyu sisih kiwa lan banyu adhem kiwa, elinga yen sisih kiwa yaiku banyu panas lan sisih tengen yaiku banyu adhem. Loro pipa kasebut 100mm-200mm loro, mbusak tap sawise posisi konektor inlet banyu tetep, lan pasang tap sawise masonry rampung ing tembok supaya nyegah lapisan permukaan tapel ora bisa digunakake lan di scratched.

4. Nalika nginstal kran banyu cekung siji, sampeyan kudu milih katup pojokan khusus, sing kudu didandani pipa banyu panas lan adhem saka tembok. Yen ana jarak ing antarane katup sudhut lan pipa banyu ing kran banyu, sampeyan kudu tuku tabung penyambungan khusus kanggo nyambung. Ing kene, jaringan bahan bangunan Jiuzheng ngelingake sampeyan, ora kudu nggunakake pipa banyu liyane kanggo nyambungake, amarga yen tekanan banyu dhuwur banget, mula gampang mudhun saka bocor, nyebabake sampeyan ngrusak. Yen pipa mlebu luwih dawa tinimbang pipa outlet, mula bisa nyopot nalika diperlokake. Yen sudhut ora cocog, sampeyan bisa mbengkongake menyang posisi sing dibutuhake.

5. Instal kran banyu. Sawise tuku kran sing didhelikake, inti katup keran biasane dipasang ing tembok. Sadurunge dipasang, sampeyan kudu menehi perhatian marang ketebalan tembok kamar mandi. Embit. Tutup plastik pelindung plastik kudu ora bisa dicopot kanthi gampang supaya spool dadi rusak semen lan tugas liyane sajrone proses penemasan. Kajaba iku, nalika nampilake spool kudu menehi perhatian marang spool munggah lan mudhun, arah kiwa lan tengen, supaya ora ngubur spool kasebut salah. Kolot dipasang ing tembok dipasang ing pipa banyu, ana sisihan ukuran, sampeyan bisa nggunakake crutch sing bisa diatur.

Sadurunge :: Next:
展开 更多
Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X