search Situs Panelusuran

Cara masang saluran

klasifikasiPandhuan Faucet 8412

c4a12a9c693a44db 1

 

Klasifikasi saluran siram

1. Tekanan saluran banyu

Sanajan jurang ram katon luwih apik, draj ram luwih caket ing sawetara rereget lan mbutuhake saluran kabeh ora bisa di resiki kanggo ngresiki kanthi tliti, sing bisa rada rumit kanggo dioperasi lan ora gampang digunakake. Yen saluran saluran ora dipasang lan banjur dipasang maneh, bisa uga ngeculke lan ora aman.

2. Flip-down saluran

Flap drains bisa dipengini kanthi tliti bisa ngidini banyu bocor metu saka cekungan. Yen saluran flip-flop digunakake kanggo wektu sing suwe, hawa udara bakal mandheg, nyebabake ora bisa nahan banyu ing cekungan. Utawa ora ana rotasi; Aliran jinis flipper nduwe struktur sing gampang, gampang dibersih lan gampang diganti.

3. Aliran jinis bocor

Pinggiran jinis saluran uga cukup sederhana ing konstruksi, padha karo sink sink. Proses pambubaran lan instalasi kanggo longkang jinis saluran luwih rumit tinimbang sing di-push barung lan longkang. Bakul siram jinis saluran ora bisa nyimpen banyu kajaba ditutup nganggo segel.

 

Langkah-langkah instalasi Basin Sink

  1. Pertama, metu hos selang sing sampeyan tuku lan copot bagean ngisor cekungan cekungan lan flange sing nahan saluran cekungan menyang ngisor cekungan. Aja manawa kanggo ngencengi flanges. Sawise dikepet, sampeyan bisa nyelehake cekungan ing countertop, kanthi ujung selang saluran selimut sing nuding ing bukaan ing countertop.
  2. Lebokake sawetara pita sing ora bisa diluncurake ing saluran cekungan ing papan sing tepat lan selehake ujung cekungan cekungan karo saluran banyu, yaiku bukaan ing garis kalen. Copot bagean kasebut lan gunakake wrench kanggo ngencengi sesambungan ing antarane pipa saluran saluran lan saluran kalen. Sawise instalasi, priksa manawa pipa saluran cekungan wis dirata kanthi rapet lan diikat kenceng.
  3. Priksa manawa ora ana bagean utawa jotosan sajrone instalasi.4. Sawise mriksa yen wis bener, mula coba tahan banyu ing cekungan. Saka sisih, sampeyan bisa ndeleng apa ana bocor ing sink. Yen ora ana bocor utawa rembesan, tegese pipa banyu ing ngisor cekungan wis diinstal, yen ora kudu mriksa maneh utawa dipasang maneh.

More:keran pawon gooseneck

Sadurunge :: Next:
展开 更多
Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X