search Situs Panelusuran

Sing Nggawe Grohe Faucets - Apa Grohe Worth The Money

klasifikasiPandhuan Faucet 3031 0

Sing Nggawe Grohe Faucets - Apa Grohe Worth The Money

sing gawe kran grohe

Grohe minangka merek global terkemuka kanggo solusi jedhing lengkap lan peralatan pawon. Minangka merek internasional, GROHE ngupayakake nilai merek teknologi, kualitas, desain lan kelestarian. Ing artikel iki, kita bakal ngenalake sampeyan faucets Grohe saka macem-macem aspek kalebu sing nggawe Grohe faucets, ngendi Grohe diprodhuksi, punika Grohe kran banyu worth dhuwit.

Babagan Grohe

logo grohe

GROHE Group minangka panyedhiya peralatan sanitasi terkemuka ing donya. Ing pasar manca, iki dumadi saka GROHE AG, Haimer, Hamburg lan anak perusahaan liyane. Kanthi merek GROHE global, GROHE Group ngandelake kualitas nilai merek, teknologi, desain lan tanggung jawab kanggo ngirim "Pure Freude an Wasser" (Pure Joy of Water). Ing 2014, GROHE dadi bagéan saka LIXIL Group, perusahaan sing kadhaptar ing Bursa Saham Tokyo. LIXIL minangka pimpinan pasar global ing industri peralatan kebersihan, ngatur portofolio merek perabot omah sing kondhang kayata GROHE, American Standard lan INAX. Iku uga supplier anjog Jepang kanggo omah lan bahan bangunan, produk lan layanan.
Faucets GROHE lan produk padusan sing mbagekke ing luwih saka 180 negara, makili saklawasé 80 taun kaunggulan ing desain Eropah, inovasi, engineering lan kualitas. Markas GROHE America dumunung ing jantung Distrik Flatiron, kanthi ruang pameran interaktif sing digawe kanggo inspirasi lan kolaborasi.

Ing ngendi faucets Grohe diprodhuksi

Ora suwe, Grohe minangka perusahaan Jerman sing adol faucet sing dirancang kanthi apik lan berkualitas, sing utamane digawe ing Jerman Lahr-Black Forest lan komponen utamane dituku ing EU. Saiki, iki minangka anak perusahaan saka klompok produk konstruksi Jepang gedhe sing nggawe kran Grohe kanggo pasar Amerika Utara ing Meksiko, China, Portugal lan Thailand.

Apa Grohe lan Hansgrohe perusahaan sing padha

Kita yakin manawa akeh pelanggan duwe pitakon manawa Hansgrohe lan Grohe minangka perusahaan sing padha amarga Grohe ing loro jeneng kasebut. Wangsulane yaiku Ora Ana. Hansgrohe minangka perusahaan asli sing diadegake ing Jerman dening Hans Grohe ing taun 1901. Saiki mayoritas diduweni dening MASCO Group sing duwe merek liyane kayata Delta Faucet lan Brizo Faucets. Dadi, dheweke dudu perusahaan sing padha.

Apa Grohe worth dhuwit

Ana akeh gaya faucets Grohe. Dheweke nyedhiyakake salah sawijining pilihan sing paling apik ing industri kasebut. Tujuan desain saben kran yaiku kanggo nyukupi kabutuhan individu, tegese mung bahan sing paling apik digunakake ing proses manufaktur.

Gabung karo teknologi paling anyar ing industri, akeh sing duwe omah nemokake yen kran Grohe nindakake pakaryan sing apik kanggo nyukupi kabutuhan pawon modern nalika isih menehi tampilan ayu sing disenengi kabeh wong.

Merek iki bisa makili akeh seri. Saka seri gaya urip premium kanthi desain modern lan akses sink sing luwih apik menyang seri Performance sing nawakake fungsi lan gaya tradisional, Grohe duwe sing menarik kanggo kabeh wong. Akibaté, Grohe faucets worth dhuwit lan iku pantes wawasan.

Garis ing ngisor

Umumé, GROHE minangka perusahaan gedhe kanthi standar sing dhuwur. Padha duwe macem-macem tunyuk, kang manawa kanggo pas paling pawon lan jedhing. Yen sampeyan ngupayakake kran sing berkualitas lan tingkat dhuwur, kran GROHE mesthi dadi salah sawijining pilihan sing ora kudu sampeyan lakoni. Jumlah pangguna global sing akeh cukup kanggo nggambarake keunggulane.

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X