search Situs Panelusuran

Sapa sing Nggawe Faucet Standar Amerika - Apa Kualitas Apik

klasifikasiPandhuan Faucet 4515 0

Sapa sing Nggawe Faucet Standar Amerika - Apa Kualitas Apik

sing nggawe faucets standar Amérika

Minangka anjog Utara Pabrik pipa lan produk bangunan Amerika, American Standard nglayani macem-macem pelanggan omah lan komersial, kanthi efektif ngirim produk hemat banyu sing digunakake kanggo proyek konstruksi lan panggantos / remodeling anyar. Kanggo ngerti luwih lengkap babagan American Standard, kiriman iki bakal ngenalake sampeyan merek American Standard ing macem-macem aspek kayata sing nggawe faucets American Standard, ngendi faucets American Standard digawe, etc.

Babagan American Standard

logo standar Amerika

American Standard minangka merek pawon lan jedhing kran internasional, fokus ing nyedhiyakake produk berkualitas tinggi lan rega sing cukup. Didegaké ing 1875 lan banjur digabung karo sawetara perusahaan pipa cilik ing 1899 kanggo nggawe Standard Sanitary Manufacturing Company (SSMC).

SSMC dadi produsen peralatan sanitasi paling gedhe ing donya ing taun 1929. Ing taun sing padha, perusahaan kasebut gabung karo American Radiator Company. Iki mbentuk perusahaan anyar sing diarani American Radiator and Standard Sanitation Corporation. Ing taun 1967, jeneng kasebut disingkat dadi standar Amerika.

Saka kran banyu menyang padusan menyang jamban, peralatan ing pawon utawa jedhing katon luar biasa, nyedhiyakake tampilan sing disesuaikan tanpa mbutuhake rega sing disesuaikan.

Sing nggawe faucets American Standard

Sapa sing nggawe faucets American Standard lan ing ngendi digawe? Bener, American Standard Brands minangka pabrikan peralatan pipa ing Amerika Utara sing adhedhasar ing Piscataway, New Jersey, Amerika Serikat. American Standard nduwe kantor ing saindhenging Amerika Utara, beroperasi ing sangisore unit bisnis LIXIL Water Technology, sing tuku merek kasebut ing 2013. Iku dadi bagean saka unit bisnis ing 2015. Secara total, luwih saka 50 negara, fasilitas produksi 50, lan rong riset. lan pusat pangembangan mbantu ndhukung merek iki. Iku faucets dirancang Amérika, nanging digawe utamané ing Meksiko saka bagean Asia-digawe lan komponen.

Apa faucets American Standard kualitas apik

iku faucets standar Amérika kualitas apik

Perusahaan Amerika, ing babagan inovasi, American Standard nduweni akeh bulu ing tutupe. Kanggo wiwitan, iku mung tanggung jawab kanggo nggawe kombinasi kran banyu kang nyampur banyu panas lan kadhemen bebarengan.American Standard kang prasetya kanggo macem-macem, uniqueness, lan kualitas dibayangke ing lineup sawijining.

Faucets kasedhiya ing sawetara nikel, tembaga, ireng, krom lan baja lan 21 macem-macem gaya. Umume faucet sing digawe dening American Standard yaiku faucet tipe centerset lan monoblock nanging nggawe faucet jinis kapal, dipasang ing tembok lan nyebar lan uga faucet tunggal lan pindho.

Pikiran pungkasan babagan faucet American Standard

Yen sampeyan nggoleki kran pawon sing dipasang kanthi profesional kanthi daya tahan lan regane, mula American Standard pancen ngasilake produk sing berkualitas kanthi rega sing cocog. Ana akeh seri sing bisa dipilih, supaya sampeyan bisa milih kran banyu sing digawe khusus kanggo pawon.

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X