search Situs Panelusuran

Ing endi Katup Diverter ing Faucet Pawon - Cara Kerjane

klasifikasiPandhuan Faucet 3304 0

Ing endi Katup Diverter ing Faucet Pawon - Cara Kerjane

endi diverter ing kran banyu pawon

Katup diverter ing kran pawon ngalih tekanan banyu saka spout utama menyang spout kran. Kadhangkala, sprayer mandheg bisa digunakake, sing bisa uga amarga masalah karo diverter. Apa sampeyan kudu ngatasi masalah, kayata muncule diverter kran pawon, utawa mung pengin ngerti endi diverter ing kran banyu pawon, Waca pandhuan cepet babagan carane nemokake diverter ing kran banyu pawon lan sawetara kawruh migunani babagan katup diverter.

Apa diverter ing kran banyu pawon

Diverter kran ngidini sampeyan milih banyu sing disaring lan ora disaring kanthi cepet ing kran banyu. Adaptor iki uga disebut katup diverter siji-arah kanthi kerah. Katup uga bisa digunakake minangka konektor antarane kran banyu lan sistem panyaring. Diverter kran banyu ing pawon ngarahake banyu saka stopkontak kran menyang nozzle kran.

Kepiye cara diverter ing kran pawon

Nalika sampeyan mencet pemicu sprinkler, diverter ing kran banyu pawon ngarahake banyu saka nozzle kran banyu kanggo nozzle kran banyu. Nalika sampeyan menet pemicu, tekanan banyu bakal mudhun kanggo melu diverter. Iki bakal mungkasi aliran banyu ing spout lan pindhah menyang sprayer.

Endi katup diverter ing kran banyu pawon

Diverter ing kran pawon biasane ana ing cedhak ngarep awak kran. Nanging, ing sawetara faucets, diverter ngadhepi mburi. Yen sampeyan ora yakin ing ngendi diverter kasebut, pabrikan sink bisa nyedhiyakake diagram skematik katup diverter sink pawon, sing bisa migunani.

Kanggo nemokake diverter, sampeyan kudu mateni sumber banyu menyang kran banyu. Nguripake gagang kran banyu kanggo nyoba yen banyu ora bakal adus dadakan.

Bisa uga ana sawetara banyu sing isih ana ing pipa saluran, nanging kudu metu alon-alon. Yen kran banyu ora metu, sugeng tanggap warsa, kran wis kasil dipateni, lan saiki bisa menyang kutha pisah kran.

 

 

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X