search Situs Panelusuran

Cara nglindhungi kran banyu

klasifikasiPandhuan Faucet 6756

712436552d777cfd

Kolam banyu yaiku katup sing ngontrol aliran banyu. Biasane digunakake magepokan karo sink pawon kanggo nggampangake panggunaan banyu kanggo tujuan domestik. Ing ngisor iki nerangake babagan nggunakake lan perawatan saka kraneka klelep.

  1. Ing proses nginstal kran banyu, kudu ngresiki kabeh jinis reged saka pipa banyu supaya ora najis, mula inti klep rusak, jammed, clogged utawa bocor. Ing wektu sing padha, permukaan keran kudu di resiki supaya ora bebas saka sisa bahan hiasan.
  2. Sembarang keran ing panggunaan kekuwatan ora bisa kuwat, mung corak utawa togel supaya digunakake, aja nganggo gagang minangka dhukungan handrail. Tutup filter ing stopkontak kudu dibuwang lan dibasuh kanthi rutin, lan konfigurasi peralatan selang uga kudu dijaga ing kahanan alam kanggo nyegah pecah pipa banyu. 3..
  3. Sawetara keran bisa uga ora nutup, bocor, genggeman ngeculke, sambungan longgar lan masalah bocor liyane sawise digunakake. Biasane, kahanan iki bisa dirampungake dhewe.
  4. Yen plug katup keramik sealing spout keran ora ditutup kanthi lengkap, lebu keras bisa ngiris permukaan kedap, utawa preload sing ditrapake ing plug bisa uga ora nyukupi. Yen ngono, yen kran banyu dicelup kanthi barang sing angel, sampeyan kudu nelpon vendor kanggo layanan dodolan sawise.4. Yen kran banyu ora cukup preload, sampeyan kudu mbusak gagang lan ngencengi spool.
  5. Kolam kasebut kudu diusir kanthi alon nganggo kain sing resik lan alus sing dicelupake kanthi ngumbah, ngindhari dering kawat lan ngresiki kain sing ngemot barang-barang keras sing ana hubungane karo permukaan keran.
  6. Yen kran banyu duwe topeng tebal, celengan, lan rereged liyane, gunakake resiki kaca cair sing entheng, pembersih kaca Cairan sing murni, larutan empuk, tanpa larut asam, utawa bubuk sing bubar, utawa solusi sing ora larut. Copot cahya lan reresik liyane.
  7. Aja nggunakake pembersih abrasive, kain utawa papercloth, lan pembersih sing ngemot asam, polish abrasives, utawa pembersih kasar kanggo ngresiki kran banyu.

More:top 10 kran dapur

Sadurunge :: Next:
展开 更多
Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X