search Situs Panelusuran

Fireclay Vs Cast Iron Sinks: Kang luwih

klasifikasiPandhuan Faucet 4108 0

Fireclay Vs Cast Iron Sinks: Kang luwih

fireclay vs sink wesi cast

Fireclay saiki minangka salah sawijining bahan sing populer kanggo sink pawon, utamane sink pertanian sing modis. Kajaba iku, akeh wong sing milih sink pawon wesi. Apa sing beda karo kabeh bahan sink liyane (porselin, keramik, stainless steel)? Apa bedane antarane Fireclay VS Cast wesi? Artikel iki bakal mbandhingake Fireclay lan Cast wesi pawon sinks ing rinci, lan nuduhake prabédan antarane wong-wong mau lan kang luwih.

Fireclay Sink

Minangka jeneng kasebut, lempung refraktori minangka bahan adhedhasar lempung sing biasane diobong ing kiln kanthi suhu sing dhuwur banget. Iki minangka jinis keramik sing dipecat kanggo nggabungake glaze menyang lempung kanggo nambah kekuatan lan integritas materi.

Bahan sing digunakake kanggo nggawe sink lempung fleksibel banget lan gampang dibentuk ing wangun apa wae. Dheweke luwih murah tinimbang sink wesi lan nambah pesona sing apik kanggo interior pawon.

Sink fireclay kuwat lan awet. Padha uga bisa njaga katon Gamelan kanggo dangu, kang tegese sampeyan ora kudu padha sumelang ing bab scratching saben sampeyan sijine utensils, pot utawa panci ing cekungan.

Wesi Wesi Cast

Sink wesi iku sink sing kuat lan tahan lama. Lagi digawe dening leleh wesi lan banjur casting wesi menyang cetakan. Sink iki biasane dilapisi lapisan enamel kanggo nguatake kekuwatane. Dheweke duwe macem-macem pilihan lan bisa nyedhiyakake warna sing populer kanggo palet pawon.

Lapisan lapisan untu kang atos luwih rentan kanggo karusakan, utamané nalika pecahan lan goresan cukup jero kanggo nuduhake wesi ing lapisan untu kang atos. Kanggo nyegah goresan utawa goresan lapisan untu kang atos, aja nganggo abrasive kanggo ngresiki sink. Lan sink wesi wesi tahan banget kanggo noda amarga lapisan enamel.

Bedane Fireclay vs Cast Iron Sink

biaya

Amarga proses manufaktur sing ekstensif, biaya sink lempung biasane luwih dhuwur tinimbang pilihan wesi. Cast wesi sinks miwiti ing $ 200 kanggo $ 600 lan bisa munggah kanggo US $ 700, nalika lempung klelep biasane miwiti ing $ 600, lan banjur munggah saka ing kono. Rega saka sink wesi cast amba, gumantung saka ukuran lan model. Rega saka loro bisa beda-beda gumantung saka ukuran, merek lan model sink. Biaya saka loro jinis sinks ing sawetara ewu dolar, nanging ing paling kasus, biaya lempung sink luwih dhuwur.

instalasi

Fireclay sinks kathah luwih entheng saka cast wesi sink, kang ndadekake instalasi luwih gampang. Sink wesi cast awet banget lan fitur iki nggawe luwih abot. Bobot abot nggawe angel dipasang, utamane tanpa bantuan profesional. Komposisi sing luwih abot bisa uga mbutuhake dhukungan dhasar tambahan kanggo instalasi sing aman.

kekiatan

Sink wesi cast luwih awet. Lapisan enamel uga mbantu nyegah karat ing sink. Nanging, lapisan lapisan untu kang atos bisa copot saka obyek cetha lan nimbulaké goresan ing lumahing sink. Iki bakal ngidini sampeyan numpes permukaan sing alus lan apik ing sink lan nggawe gampang teyeng. Sanajan luwih entheng, sink lempung nduweni daya tahan sing padha karo sink wesi tuang. Nanging, luwih angel dikupas tinimbang sink wesi, saengga ora gampang teyeng.

Werna

sink wesi Cast kasedhiya ing macem-macem werna; mulane, gampang golek produk sing cocog karo tampilan pawon. Amarga lapisan enamel, model kasebut nduweni penampilan sing polesan banget.
Ing tangan liyane, ana ora akeh jinis klelep Fireclay. Padha uga ora katon polesan saka sink wesi cast lan padha biasane teka ing putih lan mati-putih.

Bottom Line: Endi sing luwih apik?

Milih sink pawon sing tepat kanggo omah sampeyan gumantung saka pilihan sampeyan. Kaloro produk kasebut duwe kaluwihan lan kekurangan dhewe, mula sampeyan kudu mutusake jinis sink sing paling apik kanggo sampeyan.

Yen sampeyan are looking for a terjangkau, sink awet sing bakal tahan test wektu lan nggunakake abot, cast wesi sink pilihan apik banget. Nanging, iku ora banget awet. Sawise lapisan untu kang atos rusak, sink gampang teyeng

Ing tangan liyane, yen sampeyan are looking for dhuwur-mburi awet sinks, fireclay sinks uga pilihan apik. Padha bisa nggawe aran saka farmhouse lawas-gaya ing pawon nalika isih njaga katon resik lan Gamelan. Fireclay farmhouse sinks biasane luwih larang saka cast wesi sinks, nanging padha gampang kanggo nginstal lan cukup awet.

 

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X