Барај Барај Мапа

Како да го пронајдете бројот на мојата славина на Моен

КласификацијаВодич за славина 4660 0

како да најдете број на модел на славина од моен

Моен е популарна марка производи од славини ширум светот, особено во Северна Америка. Моен ветува продажба на славини со висок квалитет и високо квалитетни услуги за да им обезбеди на клиентите информации за производите. Повеќето прашања во врска со производите на Моен може да се решат. Едно од најчесто поставуваните прашања од страна на клиентите е како да се најде моделот на славината Моен. Овде можете да го најдете решението за овој проблем.

Зошто ви е потребен бројот на тапа Моен

Клиент кој има производ од Моен можеби ќе треба да го најде својот број на Моен од некои причини. Ако ја посети веб-страницата на Моен, ќе го замоли да му обезбеди број на модел на славината Моен за да ги наведе неговите спецификации на системот. Овој број може да се искористи и за проверка на гарантниот статус на овој производ. Потоа, ако клиентот се јави во Моен, од него ќе биде побаран бројот на Моен за да се потврдат гаранцијата, спецификациите итн.

Примарни места за наоѓање на бројот на моделот славина на моделот

Општо, бројот на славината Моен може да се најде во кутијата за пакувања и во упатството. Значи, првиот и најважен начин да го пронајдете бројот на моделот на славината Моен е да ги проверите полето и упатството.

Меѓутоа, ако клиентот не може да го најде бројот на Моен на овие предмети, тој може да го види задниот дел на изливот, кој не може да се извлече. Клиентите можат да најдат општи сериски броеви таму. Запомнете дека серискиот број не е ист со точниот број на моделот. Сепак, навистина е корисно кога серискиот број се користи со сликата на славината прикажана во локаторот за заменски делови.

Други важни фактори

Врз основа на горенаведеното објаснување, од клиентот се очекува да го пронајде бројот на славината Моен. Бројот на кран е многу важен за идентификување на производите на Моен. Еве, има повеќе детали за упатствата за мијалниците за бања во Моен или кујнските славини. Објаснуваше дека производот, пакувањето, приемот или упатството за инсталација има некои индикации дека производот е славина од Моен. Најважно е да знаете дека името на Моен е секогаш на чешмата. Ако таму нема име, производот не е славина на Моен. Еве неколку информации за поддршка за славината Моен

Постои универзален симбол на славината за да се наведе дали водата е топла или ладна. Црвеното копче за приклучок означува топла вода додека сината значи ладна. Бојата на копчето за приклучок обично ја користат други компании, а исто така и Моен.

Што не е бројот на моделот на славината

Ако клиентите погледнат прскалка од вода и стапче за прскање, тогаш пронајдете го бројот како „A12.18.1“, тој всушност не е број на модел. За кујнски славини, бројот може да се најде на задниот дел од изливот на вода. Потоа, тоа се случи и за славини за мијалник, на предната кривина под воден извор, клиентите можат да ја видат серијата броеви.

Некои славини на Моен имаат отстранлив капак на рачката. На него е отпечатен зборот „Моен“. Под него може да се врежат броеви. Значи, во основа е лесно да се најдат броевите. Чувајте ги сите делови. Ако има несреќа или што било што ги прави деловите да се расипат, бројот на компонентата може добро да се најде на тој дел. Само за информација, бројот не е дел. Сепак, може да биде корисно при идентификација на моделот. Ако клиентите сè уште се збунети, тие можат да побараат помош за наоѓање на бројот на делови што го најдоа на деловите од славината и да контактираат со службата за клиенти користејќи го телефонскиот број даден на веб-страницата.

Крајна Линија

Ако имате проблеми да го пронајдете бројот на тапанот Моен, овој пост треба да биде совршен начин да ве извлечеме од овој проблем. Пред сè, пред клиентот да побара помош од одделот за поддршка на клиенти во Моен, се препорачува да го проверите оригиналното поле на славината Моен и да го пронајдете бројот на славината Моен. Ако клиентите не можат или заборават да го сторат тоа, клиентската поддршка ќе им ја обезбеди најдобрата помош.

Претходно :: Следно:
Кликнете за да откажете одговор
  更多
  Добредојдовте на официјалната веб-страница на WOWOW FAUCET

  Се вчитува ...

  Изберете ја вашата валута
  долариСАД (САД) долар
  евра евра

  кошничката

  X

  Историја на прелистување

  X