search Situs Panelusuran

Cara Ngganti Faucets Kamar Mandi

klasifikasiPandhuan Faucet 11545

485b24cf29a7b7be

Faucet kamar mandi bocor nyebabake kerusakan luwih akeh tinimbang sing wis dingerteni dening pamilik omah. Rembesan terus-terusan ing mburine jedhing jedhing, yaiku aliran banyu utawa setetes banyu, bisa ngrusak pucuk sing garing, nyebabake kerusakan banyu ing sombong lan colokan tembok, lan ningkatake jamur. Yen jamur ora bisa ngontrol lan njupuk omah sampeyan, bisa ngilangi ewonan dolar.

Yen sampeyan duwe salah sawijining jinis keran lan pengin ngganti menyang jinis liyane, bisa uga bisa uga. Gumantung saka kamar mandi sampeyan, bisa uga larang. Sadurunge ngganti kran banyu, priksa bolongan kasebut ing ngisor kran banyu kanggo ndeleng kepiye diprogram. Kanggo omah anyar, mesthine gampang golek kran banyu sing ukurane padha. Kanggo omah sing luwih lawas, cukup karo pangukuran, amarga keran bisa uga ukuran ora standar.

Sinau carane ngganti keran kamar mandi lan aksesoris liyane penting amarga ana kabutuhan sing sanget. Yen dheweke njeblug, bakal nyebabake bocor lan masalah liyane kayata tembok sing rusak, rereget, lan sapiturute Saliyane ndandani, ngganti peralatan iku cara sing murah kanggo upgrade lan ngrampungake jedhing utawa pawon.

Para pamilik omah kudu mriksa kran lan pipo sing paling sethithik saben wulan kanggo bocor bocah cilik. Yen wong sing duwe omah nemokake bocor, gunakake cepet kasebut. Sadurunge nggunakake ratusan dolar kanggo plumber, ana sawetara langkah sing digunakake kanggo ngganti kran banyu jedhing.

1. Siapake apa sing dibutuhake. Sadurunge miwiti proyek, sampeyan kudu duwe kabeh bahan sing dibutuhake. Sampeyan mbutuhake bungkus, pliers, spidol, mesin cuci karet, tape, lan kran banyu utawa peralatan.

Rencanakake apa sing bakal ditindakake. Ana sawetara perkara sing kudu dipriksa sadurunge sampeyan miwiti proyek. Pisanan, priksa manawa sampeyan duwe faucet sing bener. Priksa manawa perlengkapan kasebut pas karo pas. Yen sampeyan nganyari faucet, delengen yen cocog karo sink. Sampeyan kudu ngrancang kabeh lan priksa manawa kabeh wis rampung tepat wektu.

2. Priksa manawa sampeyan duwe jinis faucet utawa ngganti. Sing duwe omah asring banget seneng ngganti faucet, mikir kabeh faucet ukurane padha. Nanging, iki salah. Sampeyan bisa nggawe ukuran kanthi ukuran kanthi ngukur bolongan ing faucet. Sampeyan uga bisa nggawa kran lawas nalika tuku panggantos.

3. Pateni banyu. Pemilik omah ora kudu nyoba proyek ndandani jedhing babagan perkara sing disambung karo pasokan banyu tanpa mateni sumber banyu. Tekanan banyu bisa nyebabake penerbangan sithik cilik sing bisa cilaka wong. Banyu bisa dadi alangan kanggo ngilangi bagian keran, lan mbuwang banyu bakal nambah masalah banyu lan karusakan cetakan.

Ing kasus sing tenggelam, sumber banyu bakal ana ing ngisor garis pasokan sing mlaku saka tembok menyang keran, utawa ing katup banyu utama ing ruang paling ngisor. Yen ana katup cilik ing sisih ngisor banyu pasokan banyu, monitor nganti mandheg mandheg aliran banyu. Yen ora ana katup ing ngisor garis pasokan banyu, mateni banyu ing sumber banyu ing ruang paling ngisor.

4. Copot kran banyu. Copot gagang kran banyu kanthi ngeculake saka ndhuwur. Yen ana tutup ing ndhuwur gagang, tutup tutup kasebut, ngawut-awut bakal dipasang ing sangisore. Simpen kabeh bagean lan elinga kepiye konangan keran dipasang supaya bisa dipasang maneh kanthi bener.
Kanggo faucet jedhing, kebocoran kadang bisa metu saka spout. Faucet kamar mandi kudu nganggo pengikat sekrup cilik kanthi segel karet ing pangkalane. Yen faucet sampeyan ora duwe salah siji saka kuping kasebut, aja wedi. Sawetara faucet ora duwe.

Yen pipa banyu banyu iku tembaga, bakal luwih gampang dicopot saka kran banyu. Nanging, kelengkapan tembaga kasebut bisa teyeng lan nyebabake masalah nalika sampeyan ngilangi. Ati-ati nalika mbusak, amarga yen mbutuhake kekuwatan, bisa ngrusak pipa.

5. Sadurunge masang kran anyar, sampeyan kudu ngresiki wilayah ing sink sing diselehake kran lawas. Sampeyan kudu priksa manawa sampeyan mbuwang kabeh barang asing sing wis tiba supaya kran banyu anyar bisa diinstal kanthi bener.

6. Selehake keran anyar ing bolongan ing ngendi kran banyu asli dicopot. Gumantung ing keran sing dituku, bisa uga diwenehi kacang lan tukang cuci sing bener. Gunakake wrench kanggo ngencengi lan ngamanake mesin cuci lan nut. Ing siji, sampeyan bisa uga kudu nutup segel karo wilayah iki. Sampeyan bisa nggunakake kit sing dibangun maneh kanggo ngganti kabeh sendi sing nyambungake lan bagean obah ing baris gagang lan banyu

7. Pasang garis banyu, selang, lan saluran kran banyu. Coba kran banyu lan hos kanthi ngombe banyu sajrone sawetara menit. Penting kanggo nguji kran banyu sawise sampeyan wis sukses ngganti. Yen sampeyan wis nginstal piranti, priksa apa wae cacat.

Nalika ngebor bolongan, gunakake panandha kanggo ngerteni dununge bolongan kasebut. Aja lali cocog jumlah bolongan ing faucet menyang wastafel. Contone, yen wastafel duwe bolongan siji, sampeyan kudu njaluk siji faucet. Tindakake pandhuan ing paket faucet kanggo instalasi sing paling apik. Langkah pungkasan kanggo ngganti faucet yaiku nutup landasan dhasar supaya ora bocor. Yen kabeh apik, mula tugase rampung. Yen ana bocor, kencengake pas maneh lan priksa manawa ana bocor.

Ganti faucet lawas iku gampang, angger sampeyan duwe alat lan ukuran keran sing pas. Nalika nambahake perlengkapan, coba ngukur area kasebut kanggo mesthekake pas kasebut kanthi bener. Ati-ati nalika nginstal perlengkapan kamar mandi lan faucet amarga bisa bocor yen sampeyan ora ati-ati. Elinga, bocor serius bisa ngrusak omah sampeyan kanthi serius.

Ngganti faucet jedhing minangka salah sawijining tugas sing ora angel ditindakake, lan sanajan sampeyan nindakake perkara pertama, sampeyan bisa ngirit akeh dhuwit.

More:kran banyu jedhing ireng

Sadurunge :: Next:
展开 更多
Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X