search Situs Panelusuran

Carane Copot Kran Pawon tanpa Baskom Wrench

klasifikasiPandhuan Faucet 4301 0

Carane Copot Kran Pawon Tanpa Baskom Wrench

carane mbusak kran pawon tanpa baskom

Kunci baskom, uga dikenal minangka kunci sink, minangka alat pipa sing dirancang kanggo nyopot lan nginstal keran luwih efisien. Nanging, ora kabeh sing duwe omah duwe kunci baskom amarga alat kasebut ora gampang digunakake. Ing artikel iki, kita bakal nuntun sampeyan kanthi cara sing efektif copot facuet pawon tanpa kunci baskom.

Piranti sing dibutuhake

Yen sampeyan pengin nyopot kran banyu tanpa kunci baskom, sampeyan butuh item ing ngisor iki.

  • Kunci soket
  • Tape gauge
  • Pemulung
  • Grease
  • Kain utawa andhuk sing resik lan alus
  • Tang kanal-kanal

Carane mbusak kran banyu tanpa kunci baskom

Langkah 1: Pateni aliran banyu

Pisanan mateni aliran banyu menyang kran pawon. Sampeyan biasane bisa nemokake klep ing kran banyu, lan sampeyan uga kudu nyedhiyani klep kapisah kanggo aliran banyu panas lan kadhemen.

Tutup loro klep lan priksa manawa padha nyenyet. Yen sampeyan ora duwe katup, utawa yen ora bisa digunakake kanthi bener, sampeyan uga kudu bisa mateni aliran banyu ing tutup on-off utama.

Langkah 2: Priksa manawa banyu dipateni

Sawise tutup ditutup, nguripake kran banyu kanggo mesthekake yen ora ana aliran banyu. Nguripake kran banyu lan ninggalake kanggo sawetara menit. Iki bakal ngeculake tekanan udara sing akumulasi lan nggawe proses ngilangi kunci tekanan ing pipa luwih gampang.

Langkah 3: Sijine wadhah ing ngisor kran banyu

Mangkuk utawa ember gedhe kudu diselehake ing ngisor tutup kanggo nyekel banyu sing isih ana ing pipa. Pedhot sambungan loro pipa lan ati-ati banget ing sekitar sumber banyu panas.

Disaranake sampeyan nggunakake tang pompa banyu kanggo mbusak pipa banyu, amarga piranti sauntara bisa ngrusak pipa banyu.

Langkah 4: Copot kacang pemasangan kran banyu

Sawise mbusak kabeh pipa banyu, sampeyan kudu nyopot kran banyu. Nemtokake manawa dipasang nganggo kacang utawa sekrup.

Yen didandani nganggo kacang, gunakake kunci soket kanggo nyopot. Sekrup kudu dicopot nganggo obeng.

Yen sampeyan angel ngeculake apa wae, ngusapake pelumas kanthi cepet utawa nyemprotake WD40 kudu mbantu ngeculake kabeh.

Nalika nyopot kacang utawa sekrup, priksa manawa disimpen ing papan sing aman supaya ora ilang.

Langkah 5: Ngresiki lan evaluasi kabeh

Mangga priksa wilayah iki sadurunge njupuk langkah liyane. Temokake teyeng utawa karat, lan priksa manawa ana apa wae sing bisa ngalangi reresik kran.

Langkah 6: Copot kran banyu

Yen kabeh wis dibusak, kran banyu sampeyan kudu diangkat kanthi resik saka gununge. Yen macet maneh, gunakake grease sethithik, supaya direndhem sawetara menit, banjur alon-alon push kran munggah, ati-ati supaya ora meksa banget, sing bisa ngrusak.

Garis ing ngisor

Anggere sampeyan tindakake langkah ing ndhuwur, iku ora hard kanggo mbusak kran banyu pawon tanpa baskom wrench. Nanging yen sampeyan duwe kunci baskom, bakal luwih gampang. Basin wrench minangka alat sing kuwat lan asring digunakake. Dadi, dianjurake kanggo nyiyapake kunci baskom ing omah sampeyan.

 

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X