search Situs Panelusuran

Cara Nggawe Pegangan Faucet Nguripake Arah Liyane

klasifikasiPandhuan Faucet 1481 0

Cara Nggawe Pegangan Faucet Nguripake Arah Liyane

carane nggawe kran cekelan muter arah liyane

Ora preduli yen panas utawa adhem, faucet tradisional mesthi mbukak jarum jam. Minangka paribasan, "lefty loyy, righty tighty". Kaya sekrup, ngiwa ngiwa kanggo ngeculake, lan nguripake nengen kanggo ngencengi. Nanging, ana masalah nalika loro kran banyu kasebut mbukak arah sing ngelawan. Kanggo ndandani, disaranake mbalikke arah gagang faucet. Saiki ayo miwiti pandhuan rinci babagan carane nggawe kran cekelan muter arah liyane.

Piranti sing dibutuhake kanggo mbalikke arah cekelan faucet

  • Pemulung
  • Kunci pas utawa slip-joint sing bisa disetel
  • Kunci pas Allen (opsional)
  • Towel

Langkah-langkah rinci babagan cara mbalikke arah cekelan faucet

Kaping pisanan, sampeyan kudu mateni pasokan banyu panas lan adhem menyang faucet sing sampeyan gunakake. Verifikasi yen banyu dipateni kanthi muter tombol pemanas lan pendinginan lan mriksa aliran banyu. Sawise sampeyan konfirmasi manawa banyu ora bakal ngejutake sampeyan ing tengah proyek, sampeyan bisa miwiti.

Lebokake andhuk ing sisih ngisor wastafel supaya bagean sing ngeculke ora uwal saka pembuangan. Copot tombol hiasan utawa tutup saka faucet. Gunakake obeng utawa kunci pas Allen kanggo nyopot sekrup sing ngatasi gagang ing batang kartrid. Sekrup mbenakake uga bisa disebarake ing cedhak pangkalan. Sawise nyopot sekrup, copot gagang kasebut.

Gunakake tang gabungan utawa kunci sing bisa disetel kanggo ngeculake lan mbusak nut sing ndandani kartrid. Nangkep gagang lan guncang alon-alon saka awak katup faucet.

Saiki, muter kartrid tinta 180 derajat. Ana rong label ing sisih sisih kartrid tinta. Selarasake rong tab kasebut kanthi alur ing lambe awak katup. Lebokake kartrid tinta kanthi alon-alon ing panggonane.

Sawise instal maneh inti tutup menyang awak katup, sekrup ring retain lan kencengi nganggo kunci sing bisa disetel utawa tang geser, pasang maneh gagang ing inti inti katup, banjur pasang ing sekrup. Pencet tutup dekoratif kanthi kuat ing panggonan kanggo ngganti tutup hiasan.

Yen wis ngrampungake proyek sampeyan, saiki wes ngerti yen usaha sampeyan efektif. Priksa manawa pegaweane sukses kanthi nguripake pasokan banyu panas lan adhem, lan priksa manawa gagang utawa tuas bisa digunakake kanthi bener. Verifikasi manawa gagang kasebut diuripake menyang arah sing dikarepake. Yen mangkono, sugeng, sampeyan wis ngatasi masalah iki!

Line ngisor

Sampeyan bisa nggunakake teknik kasebut kanthi gampang yen sampeyan nemoni masalah arah penanganan faucet. Pandhuan babagan cara ngowahi gagang kran menyang arah liyane bakal mbantu sampeyan ngatasi masalah kasebut.

Nanging, yen sampeyan nggunakake cekelan faucet versi lawas kanthi kursi tinimbang kartrid, sampeyan kudu ngganti. Yen ora, sampeyan ora bakal bisa ngowahi arah rotasi kanthi bener. Kajaba iku, sampeyan bisa nimbang ngowahi utas kasebut menyang arah sing dikarepake. Yen ora bisa digunakake, ngganti gagang faucet minangka pilihan pungkasan.

 

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X