search Situs Panelusuran

Cara Nginstall Faucet Pawon Kanthi Narik Down Sprayer

klasifikasiPandhuan Faucet 7927

cara masang kran dapur nganggo sprayer

A. Nalika nginstal selang, sampeyan kudu nyambungake selang menyang faucet pawon banjur instal sawetara aksesoris liyane. Kapindho, nalika sampeyan nyambungake faucet menyang selang, sampeyan kudu ati-ati kanggo ngencengi. Yen sampeyan ora bisa ngencengi kanthi apik, faucet bakal gampang mati.

B. Sawise nyambungake kran banyu, kita kudu cepet keran, utamane selang tetep liwat cekungan, banjur deleng carane nyambungake menyang cekungan. Ya, yen sesambungan ora utamane, mula kudu dikencengi kanthi tepat.

C. Nalika nginstal kran banyu, elinga sambungan inlet banyu. Umumé, nalika nyambungake, sampeyan kudu menehi perhatian marang banyu panas lan adhem kanthi kapisah. Miturut panggunaan saben dina, banyu panas dibutuhake ing sisih kiwa.

14c6daf93f752fe3
1. Narik kabeh bolong menyang selang sink.
ce3c2419b02f7108
2. Lebokake mesin cuci lan selehake nut ing rod sing dirajut.
4621f763aa8c47be
3. Ngencengi ngawut-awut.
86a6c585279277bc
4. Ngencengi ngawut-awut nganggo obeng.
d838a5dccad9d138
5. sambungake selang tarik karo tukang cuci menyang sambungan mlebu.
426fef688028d37d
21b9e3d4eeefa465
14109960fa022962
a5641753ede6cdb9
7.Sambungake abang (selang banyu panas).
72596920e1068200
8.Sambungake bal counterweight kanggo selang tarik.
393fe13aa6e942ec
26641bc1649748f9
9.Bukak lan kenceng.
fadbc4c2e88040be
10.Sambungake bolong abang lan biru menyang katup sudut sing cocog.
15c31f5ad212c7fd
63d570f2479f14a9
88ef05be4a0aee8f

 

Sadurunge :: Next:
展开 更多
Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X