search Situs Panelusuran

Cara Ndandani Faucet Leaky

klasifikasiPandhuan Faucet 9535

Cara Ndandani Faucet bocor

carane ndandani kran netes

Netes. Netes. Netes.

Swara kran bocor yaiku swara sing nesu banget. Ora mung gangguan pitter masalah sing ngganggu iki, nanging uga dadi pangeling: ton banyu saya boroske lan faucet sampeyan risak.

Kesalahan sing ditindakake wong akeh yaiku nundha. Dheweke ngidini bocor terus tetep, saéngga saya suwe saya suwe saya suwe.

Iki sejatine - sampeyan ora bakal wedi karo faucet sing bocor!

Nyatane, gampang banget kanggo ndandani faucet sing bocor malah amatir bisa ngatasi wektu lan gaweyan sithik. Maca terus kanggo ngerteni luwih akeh babagan masalah iki lan kepiye cara cepet bisa nggawe dripping saka jaman biyen.

Bab lan Paragraf:

Bebayane faucet bocor

Sanajan akeh wong sing ngerti yen faucet bocor iku masalah, mula ana sawetara wong sing ngrusak kerusakane. Ana sawetara efek negatif sing disebabake dening masalah kasebut, sing nyebabake nyeri sirah ing jangka panjang.

Kelangan Banyu

Conto masalah sing paling jelas sing disebabake amarga bocor faucet yaiku ilang banyu. Nalika netes bisa uga ora sepele, nyatane, dheweke mbuwang banyu akeh banget. Badan Perlindungan Lingkungan ngramal manawa kebocoran omah bisa nyebabake udakara 10,000 galon banyu ilang saben taun.

Limbah iki ora mung mengaruhi lingkungan, nanging uga tagihan banyu saben wulan. Bocor sing ora diurus alon-alon bisa nambah rega tagihan sampeyan, nambah dadi luwih larang tinimbang biasane. Ndandani faucet bisa ngidini sampeyan ngirit udakara 10% tagihan banyu saben taun.

Kerusakan Omah

Yen bocor ora dirawat kanthi bener, bisa ngrusak pipa. Saka clogs saluran nganti kebanjiran, operasi normal sistem plumbing sampeyan bakal mandheg.

Uga, bocor bisa ngrusak caulk lan grout ing sacedhake wastafel, ningkatake potensial banyu sing ana ing jubin, tembok, lan langit-langit. Masalah iki bisa uga ala banget mula nuli noda ing sink sampeyan sing asring mbutuhake tuku sing anyar.

Mould

Bisa dibantah, asil sing paling mbebayani saka faucet bocor sing durung dienggo yaiku jamur. Kondisi sing ditinggalake dening banyu sing dienggo ngidini bahan kasebut cepet tuwuh. Cetakan bisa nyebabake macem-macem risiko kesehatan kanggo wong sing omah. Kajaba iku, bisa nggawe prihatin biaya amarga kudu nyewa profesional kanggo nyingkirake.

Panyebab faucet sing bocor

Sadurunge mbenakake faucet, kudu dingerteni sawetara panyebab umum masalah iki. Ana macem-macem faktor sing bisa nyebabake faucet bocor. Ngerti apa iki bisa ngidini sampeyan dadi luwih giat banget, manawa ora dadi masalah. Ana papat sebab utama masalah kasebut:

O-Rings sing ora duwe fungsi

O-Ring minangka disk cilik sing ana ing kran wastafel. Bisa ditemokake sing dipasang ing sekrup batang, nyekel gagang faucet kanthi bener. Suwe-suwe, O-ring bisa dadi udan lan longgar (iki mung amarga panggunaan normal saben dina). Yen bocor teka saka gagang, kemungkinan O-ring sing dadi pelakune.

Kartrid Broken

Faucet kartrid duwe fungsi khusus: sing siji mbukak banyu panas lan sing liyane ngeculake banyu adhem. Cartridge asli yaiku katup sing ngontrol pira banyu sing mlebu. Nalika rusak, bisa ngganggu aliran iki lan nyebabake bocor.

Mesin cuci rusak

Mesin cuci rusak asring dadi sabab keran sing bocor. Gesekan ing wayah awan, bisa nggawe mesin cuci kurang efektif saengga pungkasane lemes. Bebarengan karo iki, kadang nalika faucet dipasang, mesin cuci sing dipasang ukurane salah utawa ora diselehake kanthi bener. Kaloro kahanan kasebut bisa nggawe bocor.

Kursi Katup Rusak

Kursi katup minangka potongan sing ngubungake faucet menyang spout banyu. Kotoran, rereged, lan endhepan bisa tuwuh, ngrusak kursi lan ngidini banyu bisa bocor; yen bocor teka saka spout biasane masalah.

Jinis kran

Sanajan proses ndandani umume padha, beda-beda gumantung karo jinis faucet sing sampeyan kerjakake. Ana papat jinis faucet umum sing umume ditemokake ing omah: faucet kartrid, faucet disk, kran mesin cuci kompresi, lan faucet bal.

Sadurunge miwiti proses ndandani, sampeyan kudu kanthi akurat ngenali jinis sing bakal digunakake. Iki bakal ngidini sampeyan ngilangi faucet kanthi luwih gampang lan priksa manawa ana pangowahan sing bener. Mangkene katrangan babagan macem-macem jinis supaya sampeyan bisa ngerti sing lagi urusan karo sampeyan:

Faucet Bola

Faucet bola biasane ditemokake ing wastafel pawon. Dheweke bisa dingerteni dening cekelan siji sing ana ing ndhuwur tutup sing bentuke bola. Ing njero faucet, ana plastik utawa bal logam ing njero (mula jenenge "faucet ball") sing ngontrol tekanan. Bal duwe slot, karet o-ring, lan segel karet sing dimuat ing musim semi sing bisa digunakake.

Faucet Cartridge

Kran kartrid ditondoi nganggo gagang dobel. Saben gagang ngetokake suhu banyu dhewe (bisa anget utawa adhem). Kanthi genggeman sing gampang, faucet diuripake, supaya tumindak gampang lan konsisten - apa maneh yen dibandhingake karo wong liya kayata faucet mesin cuci kompresi.

Keran Disc Keran

Faucet disk luwih umum ditemokake ing pawon modern. Dheweke nggunakake tuas siji ing ndhuwur struktur silinder. Ing njero ruangan, ana ruangan sing nyampur banyu adhem lan panas, kanthi tuas ngontrol jumlah saben wong sing metu. Nggunakake rong cakram keramik sing mundhak lan mudhun supaya bisa ngetrapake tekanan banyu sing pas.

Faucet Cuci Komprèsi

Faucet mesin cuci kompresi asring ditemokake ing omah sing luwih tuwa. Dheweke wis ana teges paling dawa teknologi kasebut ora padha. Faucet duwe loro gagang - siji ing loro-lorone - saben ngontrol output banyu panas utawa adhem. Dheweke kudu dikencengi utawa diuripake kanggo nutup lan mbukak aliran banyu. Karakteristik kasebut ndadekake dheweke paling mungkin ngalami masalah bocor.

Cara ndandani faucet sing bocor

Sadurunge miwiti, priksa manawa sampeyan nutup banyu menyang wastafel. Sabanjure, siapake papan sampeyan supaya ora rusak lan luwih gampang nggarap wastafel. Iki bisa ditindakake kanthi nutupi saluran nganggo klambi kanggo nglumpukake sampah lan mbentuk bagean cedhak area alat sampeyan.

Pita bisa ditambahake ing kunci pas kanggo nglindhungi peralatan supaya ora dirajut nalika cuka putih bisa digunakake kanggo ngresiki celengan mineral saka bagean kasebut. Tindakake ing ngisor iki kanggo nemokake cara ndandani bocor jinis faucet tartamtu.

Cara ndandani bocor faucet kompresi

  1. Gunakake obeng flathead utawa piso sarana kanggo nyopot tutup ing gagang. Sampeyan bisa ndeleng sekrup lampiran ing njero.
  2. Copot lan tarik gagang nggunakake obeng.
  3. Kanthi kunci sing bisa disetel, uwalake batang saka kran banyu. Bukak nut kemasan nganggo kunci sabit. Copot mesin cuci karet saka ngisor batang sadurunge ngganti mesin cuci kursi.
  4. Lapis saben mesin cuci nganggo minyak pipa (priksa manawa tahan panas lan ora beracun).
  5. Copot batang saka kacang pengepakan sadurunge ganti cincin O (salinake cincin kasebut ing pelumas plumber).
  6. Priksa pawang (yen wis rusak, sampeyan bisa uga kudu masang cincin panggantos utawa, ing sawetara kasus, ganti kursi kasebut).

Cara ndandani bocor kran bal

  1. Copot tutup saka sisih keran nggunakake piso utawa obeng flathead (sekrup hex-head kudu ana ing njero).
  2. Nggunakake kunci kunci hex, longgar sekrup lan copot gagang kran. Banjur, copot tutup lan kerah nggunakake tang sing bisa disetel.
  3. Loosen lan copot cam faucet, puteran bola, lan mesin cuci cam.
  4. Copot kursi karet lan spring nganggo jarum irung jarum
  5. Lebokake rong kursi lan sumber anyar
  6. Instal maneh werni kran (priksa manawa wis cocog karo tab sing cocog).
  7. Pasang gasket karet lan tutup cam anyar ing ndhuwur werni. Gunakake tangan kanggo ngencengi tutup ndhuwur bali menyang struktur.
  8. Kencengi kacang ing sangisore bal kanthi kunci pas.

Cara ndandani bocor faucet disk

  1. Copot sekrup (gagang kudu di-push maneh kanggo ngakses) lan gagang.
  2. Copot tutup escutcheon, buka sekrup sing dipasang silinder disk, lan copot silinder kasebut dhewe.
  3. Gunakake obeng kanggo nyopot segel silinder (sing rusak kudu diganti). Resiki silinder saka celengan mineral nganggo cuka putih sulingan.
  4. Ganti segel sadurunge dipasang kran maneh.
  5. Mlaku alon-alon banyu supaya disk bisa diatur maneh.

Cara ndandani bocor faucet kartrid

  1. Copot tutup dekoratif sadurunge nyopot sekrup gagang (ngalihake gagang bali kanggo ngakses sekrup lan copot).
  2. Gunakake tang irung jarum kanggo nyopot klip penahan (ora kabeh faucet kartrid bakal duwe) sadurunge narik kartrid terus metu.
  3. Copot spout sadurunge nyopot O-ring lawas nganggo piso utilitas.
  4. Lapis cincin anyar nganggo minyak plumber sing ora tahan panas sadurunge dilebokake.
Sadurunge :: Next:
展开 更多
Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X