search Situs Panelusuran

Cara milih kran banyu panas lan adhem

klasifikasiPandhuan Faucet 7717

f39c48e4d2d72a34

76e18db27985ae83

I. Fitur macem-macem bahan kanggo kran banyu banyu panas lan adhem

tembaga

Faucets digawe saka tembaga murni cukup larang lan kualitas dijamin. Nalika tuku, priksa tembaga kanthi ati-ati kanggo ndeleng apa ana masalah karo warna lan yen interior wis rougher.

Ceramic

Keramik keramik duwe kaluwihan sing ora karat, ora ana oksidasi, ora nyandhang lan nyuwek, lan duwe penampilan sing apik banget lan swasana sing dhuwur, nanging keramik gampang retak.

Iron

Kran wesi gampang teyeng. Ora angel dibongkar sawise mbuang. Lumahing rougher. Sawetara keran wesi sing dilapisi duwe penampilan sing lancar. Sampeyan kudu takon apa ana lapisan electroplating nalika milih siji.

Bahan Faucet Banyu Panas lan Kadhemen

Wesi seng

Faucet wesi seng digawe nganggo proses pemutus pasir lan mesin ngecor mati. Pedalaman lancar lan rata, nanging mbebayani kanggo awak manungsa. Ninggang njaba cenderung karat lan rusak saka pengaruh banyu.
Baja tahan karat: kran tahan karat ora ngemot timbal, asam lan alkali, ora gampang ngorok, kekerasan lan kekerasan tinimbang keran tembaga 2 kaping luwih dhuwur tinimbang keran tembaga, proses produksi tinimbang keran tembaga angel, rega cukup larang. .

II. Miturut tujuan milih keran

Umumé, disaranake milih kran banyu banyu adhem ing balkon lan kran banyu banyu panas lan adhem ing sink mandi, sing luwih trep nalika musim dingin. Kolam renang klelep pawon kudu dipilih miturut kebutuhan nyata. Yen sampeyan asring nganggo untu lan wisuh ing kene, sampeyan bisa milih kran banyu banyu panas lan adhem. Yen sampeyan mung ngumbah piring lan piring, sampeyan bisa milih kran banyu banyu adhem.

Bahan keran banyu panas lan adhem

Kran banyu panas lan adhem dipérang dadi keran siji lan keran tikel ganda miturut struktur sing, uga diarani gagang siji utawa gagang dobel. Kran banyu tunggal mung bisa nyambung menyang siji banyu adhem utawa pipa banyu panas. Campuran tangan loro bisa nyambungake pipa banyu panas lan adhem ing wektu sing padha.

Cara mbukak

Kran banyu banyu adhem lan panas dipérang dadi skru, wrench, lift, induktif, wektu tundha, lan sapiturute miturut cara bukaan sing beda, sing bisa dipilih miturut syarat nyata. Kualitas spool nemtokake umur kran banyu. Disaranake nggunakake spool baja stainless utawa spool keramik sing luwih apik.

Ing ndhuwur ana babagan pilihan banyu panas lan kadhemen. Nalika milih kran banyu, sampeyan kudu milih kran banyu miturut kahanan sing sampeyan dekorasi lan pilihan lokasi instalasi. Mung yen sampeyan milih kran sing pas, sampeyan bakal bisa nggunakake ing mangsa ngarep supaya sampeyan pengin kepenak.

More:kran banyu pot

Sadurunge :: Next:
展开 更多
Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X