search Situs Panelusuran

Cara milih keran kualitas

klasifikasiPandhuan Faucet 7677

1f34e511e7be740c

d4359d2978f35c80

Spool klep. Iki jantung faucet. Saiki, faucet panas lan adhem digawe saka keramik. Nanging, sampeyan ora bisa ndeleng klep katup nalika tuku, mula pasar kasebut dicampur karo plastik lan wesi. Malah keramik apik utawa ora apik. Dadi sampeyan kudu jelas nalika milih. Iki ana gandhengane langsung karo umur layanan faucet.

Bahan. Tembaga kualitas apik sing digunakake ing kran banyu sing apik yaiku bahan utama. Kolam dandan ing omah yaiku komponen sing ana hubungane langsung karo sumber banyu lan langsung mengaruhi kebersihan banyu. Kuningan minangka bahan logam sing paling cocog. Iku antiseptik, ora beracun lan sterilisasi. Penting, diwenehi tandha yen ana tembaga sing berkualitas tinggi, ora mung tembaga (tembaga minangka wesi sing digawe saka tembaga lan seng. Yen digawe saka tembaga lan seng mung diarani tembaga biasa. Yen macem-macem campuran aloi. saka rong utawa luwih unsur, diarani tembaga khusus, lan kuningan khusus uga diarani tembaga khusus.Ia ditondoi kanthi kekuatan, kekerasan lan resistensi kimia.Perunggu kuningan kanthi kualitas dhuwur sing diomongake kanggo ngasilake keran yaiku jinis tembaga khusus. . Wis rasio logam sing ketat).

Loro saka tembaga, uga ana kran banyu sing kasedhiya ing pasar digawe saka aloi seng, wesi tuang lan plastik.

Proses elektroklasi Tampilan kran biasane polesan, electroplated lan polish kaping pirang-pirang. Nalika milih siji, standar kanggo kualifikasi iku cerah, ora ana gelembung, ora ana cacat, lan ora ana goresan. Kolot biasa biasane mung 10 microns plating, sing tujuane kanggo nyegah karat, katon apik, lan njamin umur dawa. Yen sampeyan milih nganggo driji ing lumahing kran banyu, ujung driji bubar kanthi cepet, nuduhake plating apik, lan luwih akeh driji sikil, sing luwih parah. Pay manungsa waé menyang bevel lan sudhut dibunderaké lapisan. Rincian kasebut bisa dadi indikasi sing apik babagan plating wis rampung kanthi bener. Ing babagan gloss, glossy, tekstur rampung tanpa rumput banyu uga dadi standar.

Coba coba tangan nganggo tangan. Yen krasa abot nalika sampeyan corak, mesthine ora entheng, nanging uga ora abot (utamane kanggo bocah lan wong sing wis tuwa). Banjur rasakake keseimbangane saka gedhe nganti cilik lan cilik nganti kuwat nalika muter.

Nalika kita milih kran banyu, kudu nambah aksesoris. Iki pancen perlu. Kaya kran banyu banyu panas lan adhem, saliyane blumbang mandi lan bathtub, mesthine ana selang kanggo nyambungake mlebu menyang kran banyu. Selang iki perlu lan kualitase langsung mengaruhi umur dawa, ketat lan aspek liyane. Mula, saben kran banyu beda dilengkapi karo pengikat liyane kanggo nggampangake lampiran kran banyu menyang cekungan. Iki minangka sing kudu dingerteni nalika tuku.

Sadurunge :: Next:
展开 更多
Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X