søge site Search

Moderne og legende, moderne og cool hus til ny ungdom | Tongli Space Design

KlassifikationIndretning 5782 0

Interior Design Alliance

+640 1 14 XNUMX

 

Feltånd i rækkefølgen af

Sort, hvid og grå

 

Rumkomposition

I den standardiserede produktionsmetode svækkes de færdige hussers rumlige egenskaber gradvist, og det indvendige miljø bliver mere og mere homogent. Denne form for ensartet stil bringer folk en følelse af intet sted. Det indre rum mister også sin specifikke stedånd. I deres eget rum skal mennesker og indre rum være en tilstand af gensidig dialog. Indvendige rum er ikke kun knyttet til folks følelser, men bærer også folks ønsker og ønsker.

 

dekonstruktion

Vi starter ud fra ejerens krav, dekonstruerer og fortynder den oprindelige rumlige struktur og bryder den oprindelige strukturelle integritet, selvjustering og konventionalitet. Under rækkefølgen af ​​sort og hvid og grå opfattes rummet af sanserne og følelserne, og ånden i marken skabes gennem oplevelsesmediet.

+640 2 13 XNUMX

640 73

Kiri mener, at realiseringen af ​​feltånden opnås gennem rumlig oplevelse. Denne oplevelse er ikke kun en måde at opfatte følelsen af ​​sted på, men også en designmetode til at konstruere rumets strukturelle forhold.

+640 3 13 XNUMX

+640 5 12 XNUMX

En glasvægsflise er sat ved indgangen og danner en interessant form til at adskille funktionelle områder. Fra indgangsøjeblikket overfører den lysegrå mur gennem udsigten og tekstur af lys og skygge mystik og poesi, halvt virtuelt og halvt virkeligt, der supplerer hinanden.

+640 4 13 XNUMX

+640 7 12 XNUMX

I form af rum er tv-baggrunden centrum, der strækker sig indeni og udenfor. Rummet er beriget med kombinationen af ​​skæring, indblanding og materialer. Det giver en stærk fornemmelse af penetration under omridset af linjer og skaber et dynamisk formelt sprog for rummet gennem udvidelsen af ​​synet.

Områdets halvåbne layout fra stue / spisestue til altan gør hele det offentlige område til en helhed. Det understreger den æstetiske rytme, der er legemliggjort i dets frie og fleksible boligareal, og værdsætter dialogen mellem det indre og interaktionen med det ydre.

+640 8 12 XNUMX

+640 6 12 XNUMX

Det kreative lysdesign omkring hele det offentlige område svækker sin egen eksistens gennem skjulte former og arrangeres gradvist langs den tilsvarende rumlige kontur for at skabe en unik følelse af linjer og kurver sammen med væggene.

+640 9 12 XNUMX

+640 13 12 XNUMX

+640 12 12 XNUMX

Designet af gulvet ved siden af ​​sofaen er en sammensmeltning af deling og uafhængighed. I det flydende rum får hvert enkelt område et andet tema under en enkel og ren tone.

+640 10 12 XNUMX

+640 11 12 XNUMX

+640 1 14 XNUMX

Spisestuen er sat tilbage på bagsiden af ​​stuen, og hele siden af ​​det stående skab er kombineret med et indbygget kortborddesign. Denne fusion af træ og sort / hvid giver rummet uendelig fantasi. Kollisionen mellem det firkantede spisebord og den runde lampe er ånden skjult under ordren.

 

Akkumuleringspunkt

Det oprindelige lukkede midterste køkkendesign blev fjernet for at skabe et åbent vestligt køkken + spisebord på øen. Gulvet er lavet af grå gulvfliser for at opdele rummet. Forbindelsen mellem overflade og overflade, linje og linje og kontrasten mellem farve og struktur skaber en minimalistisk atmosfære under den åbne arkitektur.

+640 14 12 XNUMX

+640 15 12 XNUMX

Skillevæggen mellem det oprindelige andet soveværelse og korridoren blev fjernet for at skabe en bedre dialog med det offentlige område. Det udhulede tv-vægdesign bevarer ikke kun en følelse af gennemsigtighed, men fungerer også som en skillevæg, der understreger følelsen af ​​kommunikation og uafhængighed mellem mennesker i de to rum.

+640 16 12 XNUMX

+640 17 12 XNUMX

+640 18 12 XNUMX

Hyldens enkle form bruges som en fortsættelse af følelsen af ​​linjer i rummet. Det enkle sort / hvide design gør rummet mere rent. Dette gør det muligt for kreativitet og kommunikation i arbejdet at være mere fokuseret og effektiv i et afslappet miljø.

+640 19 12 XNUMX

+640 20 12 XNUMX

Når lamellerne er lukkede, kommer en stille og rolig atmosfære, som en mild regn, til dig. Når du sidder stille her, kan du se bogen med dig selv og se dig selv med bogen.

 

Gå gradvist frem

Atmosfæren i det offentlige område udvides til soveværelset, og den overordnede hovedfarve giver en ren og lys følelse. Hovedsoveværelset er også designet uden hovedlys, og den hængende lysekrone med en stærk følelse af linjer har en fornemmelse af dimension og virkelighed, der bringer fuld vitalitet til rummet.

+640 22 11 XNUMX

+640 21 12 XNUMX

640 14

Den tonede glas spejllignende varme og sarte kombination med rummet er mere harmonisk, samtidig med at privatlivets fred for walk-in checkroom bevares.

+640 24 10 XNUMX

▲ Eksploderet visning

 

Projektnavn: Modern Playfulness | Modern Cool House for New Youth

Projektplacering: Kina - Chengdu

Projektareal: 130m²

Designteam: Tongli Space Design

Hovedprojektdesigner: Zhou Yanya (Xia Xia-Zhou), Huazi

Fotografi: Ji Guang

 

+640 23 10 XNUMX

TLID Tongli Space Design

Tongli er et designbureau etableret i Chengdu, der tager kundernes behov og erfaring som drivkraft med unikke kreative ideer og flere præsentationsmetoder med fokus på kommercielt, privat hus og B&B design. Klassisk, enkel og ikke-konvergent. Dens design er ikke overfladisk, men fokuserer på optimering af rummet og æstetikken i selve rummet såvel som designdetaljerne, der fortaler for rationelt, humanistisk og interessant design.

Tidligere:: Næste:

您好!Log ind

Klik for at annullere svar
    展开 更多
    Velkommen til WOWOW FAUCET's officielle hjemmeside

    loading ...

    Vælg din valuta
    USDUSA (US) dollar
    EUR euro

    kurv

    X

    Browserdata

    X