søge site Search

Minimal hvid, flydende Lakefront Cafe | Heisuke Design

KlassifikationIndretning 6118 0

Interior Design Alliance

 

 Lim kaffe

________________________________________

Suzhou Bay Sports Park

I forbindelse med integrationen af ​​Yangtze-flodens delta er livet i de nye byer i Suzhou blevet opdelt i forskellige områder sammen med det industrielle layout. Som det nyeste udviklingsområde i Taihu New City er tendensen at opgradere områdets kulturelle mangfoldighed og infrastruktur. Suzhou Bay Sports Park ligger i kernen af ​​Taihu Lake New Town - East Taihu Lake Ecological Tourism Resort. Parken har et hav af blomster, vandrestier, damme, baner og frodige træer. Det er et godt sted for turisme og ferie, udendørs fritid, sport og fitness. Sportsparken er strategisk placeret med Taihu Lake mod vest. Det er forbundet til centrum af Suzhou og Shanghai med forhøjet nordside og Zhejiang ved sydside. Det giver ikke kun et behageligt sted for de omkringliggende beboere at kommunikere, men tiltrækker også mange besøgende fra nabobyer. Projektet er beliggende i sportsparken tæt på parken tennis- og basketballbaner omgivet af grønne områder og fungerer som en fritidsstøtte til parken.

 

▼ Luftfoto af bygningen og parken

 © Xu Yingda

▼ Lim kaffe ude af plænen

 © Xu Yingda

 

Tænk over det fra perspektivet af en ny by. De uundværlige fritidsfaciliteter i parken er faktisk åbne for flere muligheder og fantasi. De fleste af de understøttende bygninger i parken, der er nært beslægtede med offentligheden, er stadig i fasen med at perfektionere de grundlæggende funktionelle behov. Og dens flere muligheder for fremtiden forbedres også på dette niveau. Sådanne forbedringer udtrykker tonen, omsorg og holdning og positionering af udviklingen i den by, hvor de er placeret.

 

▼ Stort glas-til-loft-glasdesign med spejloverflade, der afspejler det omgivende miljø

  © Xu Yingda

 

Som designere ønskede vi at skabe en kreativ bygning ved Taihu Lake, der kunne blive et regionalt vartegn for parken. Vi designet og bygget det på en nem måde, så det kan forbedre oplevelsen af ​​det offentlige byrum. Det får folk til at føle sig afslappede og naturlige i parken og giver bygningen mulighed for at blande sig så meget som muligt med miljøet.

 

▼ Søens spejl, der reflekterer solnedgangen

 © Xu Yingda

 

▼ Søen afspejler nattesynet, når natten nærmer sig

 © Xu Yingda

 

Projektet var oprindeligt en træklipningsstruktur, der understøtter boliger i parken. Som kernen i Taihu Lake New Town håber parken at give de omkringliggende beboere og udenlandske besøgende et fritidssamlingspunkt gennem renovering af den oprindelige bygning. Uanset om det er efter en svedig træning eller en eftermiddagstur langs havnefronten, vil det være et sted at slappe af, spise og samles. Formens design er baseret på strukturen i den originale træbygning, og de indbyrdes adskilte blokke skaber et rigt indvendigt rum. Hvide perforerede paneler og stort gulv til loft-glas bruges også i designet, hvilket skaber to forskellige facader, en vender indad og en vender udad. Den ene side vender ud mod Taihu Lake, og refleksionseffekten gør denne beskedne bygning fuldt integreret i sine omgivelser. Dette gør det muligt for bygningen at kortlægge udtryk for mennesker og byen. Den ene side vender mod retten for at danne en gårdhave, samtidig med at der etableres et tæt forhold til parken og stedet.

 

▼ Lim Café facade under klar himmel

 © Xu Yingda

 

▼ Lim Café facade under nattesyn

 © Yingda Xu

 

▼ Bygningen på vejsiden - Lim kaffe

 © Xu Yingda

 

▼ Lim Café udvendige rum

 © Xu Yingda

 

Gårdspladsen med cirkulær jord og sfærisk metalskulptur fungerer som den enkleste hovedindgang. Dens enkle og generøse design er i tråd med hovedtemaet for LIM Coffee-mærket. Mens de nyder den lækre mad, er det tilgængeligt for besøgende at tage et gruppebillede. De store hvide perforerede aluminiumpaneler giver en lys og afslappende følelse, der fører besøgende ind i pavillonen.

 

▼ Indgangen til gårdspladsen er designet med et styrende cirkulært gulv

 © Xu Yingda

 

▼ Gårdspladsens fritidsrum, der ekkoerer den cirkulære jord

 © Xu Yingda

 

▼ Natudsigt over gården domineret af cirklen

 © Yingda Xu

 

Når solen skinner, eller når solen går ned, får det enkeltgennemtrængelige spejlglas hovedbygningen af ​​bygningen til at ligne en perle på græsset ved søen, hvilket afspejler himlen, skyerne, blomster og fodgængere, som har en unik charme. De mennesker, der hviler inde i bygningen, og fodgængere, der flyder udenfor, reflekterer hinanden i maleriet. Om natten, når huset er oplyst, er det en unik bar ved søen.

 

▼ Udvendig visning af lobbyen

 © Xu Yingda

 

Første sal i bygningen indeholder fleksible og interessante åbne rum, private værelser i forskellige størrelser samt understøttende køkken- og badeværelseslogistikrum. Anden sal fungerer som et fleksibelt layout til at afholde forskellige private festbegivenheder. I lobbyen hænger det hvide bølgeformede loft, designet i kombination med de originale træbjælker, legende på hovedet fra loftet. Mod himlen og skyerne uden for vinduet oprettes et maleri i et maleri. Lyset rammer fra det hængende stykke med enkel elegance. Dette skaber en kunstnerisk atmosfære. De komfortable møbler og tæpper forbedrer rummet. Det ser ud til at være afslappet uden at miste sin følelse af sofistikering. To eller tre potter med grønne planter, der er placeret naturligt interessant, pynter dette rene hvide rum.

 

▼ Det komfortable lobbyrum på første sal i Lim Coffee

 © Yang Nan

 

▼ Nyd den udvendige udsigt på samme tid

 © Yang Nan

 

▼ Håndvask i fusionsstil

 © lim cafe

 

▼ Detalje af bølgeloftet

 © lim cafe

 

"Arkitektur er frossen musik, og musik er flydende arkitektur." Når man går ind i det sunkne musikområde, står det hvide skulpturelle klaver elegant ved den roterende trappe. Stavelserne, der langsomt flyder ud fra klavernøglerne, fylder rummet med rene farver. Dette tiltrækker dig til at stoppe her. Derudover giver de passende skalerede private værelser gæsterne private områder af fremragende kvalitet. Den enkle linjebelysning på anden sal skitserer den skrånende tagform, der er bevaret fuldt ud. Det store glas viser det smukke landskab uden for vinduet og forbedrer rumets kvalitet.

 

▼ Området i lobbybaren ligger på siden af ​​trappen

 © lim cafe

 

▼ Det elegante sunkne musikområde til at føle musiknoterne

 © lim cafe

 

▼ Lim cafés kvalitet på anden sal

 © lim cafe

 

Det udendørs gårdhaveområde smelter ind i den naturlige grønne scene, som om magiske slag falder på rulle af naturparken, halo og forbundet i prikker. Den runde ydre pendul og bar gentager lokalet og præsenterer et billede af naturlig kunst, der trækker folk til at stoppe forbi. Om aftenen dekorerer de perlelignende lys den mørke nat og lyser op i gården. Nyder natten samles folk her og snakker frit.

 

▼ Lim Café fra perspektivet af blomsterhavet fra en fjern udsigt

 © Xu Yingda

 

Konklusion

I denne æra med hurtig udvikling får arkitektonisk design os altid til at skynde os i højklasses palæer for at undslippe stress og jag udenfor. Så snart døren er lukket, går vi ind i vores egen lille verden. Kan parken tiltrække folk fra deres eget rum som medium for at mødes, kommunikere og interagere med byen? Selvom det ikke kan opnå den bedste demonstration af en parkpakke baseret på designet af den oprindelige struktur, fortryder vi det ikke. LIM Café håber at skabe et parkmødested for offentligheden med sit elegante og atmosfæriske udvendige design og interessante indvendige rumlayout. Dette forbedrer interaktionen mellem mennesker. Lyt til hinanden og skab flere muligheder. Det er skjult i et hjørne af den økologiske sportspark ved det krystalklare vand i Taihu-søen og de frodige grønne træer og planter. Mød nogle venner og tag en afslappet tur her. Du kan se på blomster, slentre, se på søen og træne her, hvilket virkelig er en glæde på jorden.

 

▼ Vinterudvendigt af Lim Coffee

 © Yang Nan

▼ Første grundplan

Anden plan

▼ Sektionsperspektiv

▼ Set fra siden af ​​aksen

▼ Modelbillede

▼ Modelbillede

 

Projektnavn: Suzhou Bay Sports Park Leisure Package Building, Lim Coffee

Designet af: Heisuke Design

Projektdesign og afslutningsår: 2020; 2021

Designteam: Wang Yitong, Yang Nan, Lin Guijiadong, Xiao Xiangdong, Wang Enzhi

Struktur / VVS-design: Shanghai Hentai Architectural Design & Consulting Co.

Design af bløde møbler: Suzhou Fanwei Private Design & Consulting Co.

Projektadresse: Suzhou Bay Sports Park, Wujiang District, Suzhou

Bygningsareal: 600m2

Fotograferingsrettigheder: Yingda Xu, Lim cafe, Nan Yang

Klient: Lim cafe, Suzhou Wujiang City Investment Group

Tidligere:: Næste:

您好!Log ind

Klik for at annullere svar
    展开 更多
    Velkommen til WOWOW FAUCET's officielle hjemmeside

    loading ...

    Vælg din valuta
    USDUSA (US) dollar
    EUR euro

    kurv

    X

    Browserdata

    X