search Situs Panelusuran

Pros lan Cons saka Wall Mounted Faucets

klasifikasiPandhuan Faucet 11194 0

Pros lan Cons saka Wall Mounted Faucets

Pros lan cons saka faucets wall dipasang

Kran sing dipasang ing tembok yaiku kran sing dipasang langsung ing tembok, tinimbang kran sing dipasang ing meja sing dipasang ing sink utawa bathtub countertop utawa countertop. Faucet sing dipasang ing tembok minangka produk ngirit papan sing nyata, nanging ana uga akeh masalah karo kran banyu sing dipasang ing tembok. Iki kirim dhaptar Pros lan cons saka faucets wall dipasang saka macem-macem aspek.

Pros faucets dipasang ing tembok

Gampang kanggo ngresiki

Sajrone wektu, kran sing dipasang ing dek utawa sink cenderung nglumpukake akeh noda lan reregetan banyu. Ngresiki saben pojok lan celah kran sing dipasang ing sink bisa ngganggu lan butuh wektu. Kanthi faucet sing dipasang ing tembok, sampeyan bisa ngindhari masalah iki kanthi sampurna lan sampeyan ora perlu ngatasi alangan hardware sing nyegah sampeyan mlebu wilayah sing mbutuhake reresik tambahan.

Ngirit ruang

Yen kran banyu dipasang ing tembok, papan ekstra kanggo nginstal kran banyu bisa disimpen, lan kamar mandi utawa pawon tiba-tiba dadi luwih wiyar. Yen sampeyan duwe akeh keruwetan ing pawon utawa jedhing, faucets tembok-dipasang mesthi worth pilihan. Kanthi faucet sing dipasang ing tembok, sampeyan ora bakal duwe akeh keruwetan kanggo ngganggu estetika pawon utawa jedhing.

 

Cons saka faucets wall dipasang

Hard kanggo nginstal

Iki minangka salah sawijining masalah karo faucet sing dipasang ing tembok sing ora bisa digatekake. Kanggo faucets dek-dipasang, bolongan wis dibangun ing bathtub utawa rak tembok, supaya instalasi punika relatif prasaja. Kanggo faucets sing dipasang ing tembok, sampeyan kudu ngethok siji utawa luwih bolongan ing tembok. Iki ndadekake proses instalasi luwih rumit lan invasif. Yen tembok ditutupi kothak, bakal dadi luwih angel kanggo nginstal kran banyu sing dipasang ing tembok.

Gampang cipratan

Iki minangka salah sawijining keluhan umum saka faucet sing dipasang ing tembok. Faucet sing dipasang ing tembok kudu dipanggonke ing dhuwur lan ambane sing bener, lan nyetel sudut kanggo mbatesi cipratan banyu. Nanging, proyek iki mbutuhake tukang pipa sing trampil kanggo ngrampungake.

Luwih larang

Amarga desain lan tampilan sing unik, kanthi kualitas sing padha, kran sing dipasang ing tembok bakal luwih larang tinimbang kran countertop / counter-mount biasa. Ora mung kuwi, instalasi kran tembok uga mbutuhake biaya tambahan, mula yen sampeyan nganggep kran sing dipasang ing tembok, rega kasebut minangka faktor sing ora bisa digatekake.

Putusan pungkasan babagan pro lan kontra saka faucet sing dipasang ing tembok

Yen sampeyan seneng tampilan sing unik lan mewah lan countertops sing rapi, sampeyan bisa milih kran sing dipasang ing tembok. Nanging sampeyan kudu nimbang kangelan instalasi lan rega dhuwur faucets wall-dipasang. Ing kasus apa wae, nalika nimbang kran sing dipasang ing tembok, sampeyan kudu nganalisa saka macem-macem aspek lan milih kran banyu sing paling cocog karo sampeyan.

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X