пошук Пошук по сайту

155㎡Круговий простір, три покоління живуть разом без розриву поколінь Design Дизайн Рікю

КласифікаціяДизайн інтер'єру 2869 0

Альянс дизайну інтер’єру Rikyu Design

У сім’ї з трьома поколіннями існує покоління поколінь? Особистий простір між людиною та сім’єю - це майже негативна відстань, а не багато особистого простору?

Не лише роздуми про візуальне та функціональне використання, а й про те, як досягти балансу між окремими особами та сім’ями, - це фактор, який ми повинні враховувати при розробці проекту для багатодітних сімей.

Чи можна бути красивим і практичним?

Коли є сім’я, чи є лише «ми», а немає «я»?

Толерантність і відступ між молодим поколінням та старшими. У цьому будинку ідеально узгоджуються макет, лінії та стиль матеріалів.

З видом на мальовничу бухту Хенґлін, цей будинок розташований на стику озера та моря, яке також є місцем, куди щороку мігрують перелітні птахи.

Коли пані Чжан прийшла на консультацію з питань дизайну з урахуванням потреб сім’ї, вона висловила бажання гармонізувати естетичні та практичні потреби своїх старших, зберігаючи при цьому багаті та сильні візуальні елементи, які вона надавала перевагу, і сміливо запропонувала використовувати нержавіючу сталь як матеріал для всі шафи в будинку.

-

Зліва зустрічає Сім'ю

Переїжджайте разом із сім'єю

 

Ліве

Публічна зона

Передпокій є важливою зоною для входу та виходу сім’ї, а також посередині всього будинку, тому він має чистий блок та плавну лінію руху візуально та корисно.

З точки зору зберігання, різні орієнтації та глибини шаф використовуються для планування зберігання одягу, взуття та різних предметів. Бічна шафа для взуття біля дверей має вузьку глибину і використовує висувний тип для розміщення загальновживаного взуття, тоді як шафа поруч із сидінням для зміни взуття використовується як місце для сезонного та нечасто ношеного взуття.

Чорна частина шафи з лівого боку - це полиця у напрямку до місця для зміни взуття, куди можна розмістити дрібні речі для виходу на вулицю. Висота чорної частини верхнього та нижнього шаф якраз підходить для жіночих черевиків та іншого взуття нестандартного розміру.

Після того, як ви ввійдете у двері, шафа з правого боку передньої частини планується стати місцем для вторинного одягу та сумок сім'ї. Будучи стиком живих і рухомих ліній у будинку, можна переміщатися додому або виходити за один раз.

Вузька шафа у вході розроблена з двостороннім відкриванням, тому одна і та ж шафа може відповідати як входу, так і поверхні вітальні.

Підлога відокремлена від зони вітальні білою плиткою та дерев’яною підлогою, а криві лінії повторюють кривий кут зверху.

Виходячи до входу у вітальню, елегантна вигнута арка з нержавіючої сталі послаблює балки і приносить відчуття ритуалу в сімейний дім. М'яка кривизна, досягнута металевим матеріалом, елегантна і наповнена очками.

Вітальня пропонує чудове освітлення та краєвид на будинок, а загальна зона вітальні-їдальні-кухні робить багату форму заходів для збирання.

Задня стінка вітальні має вигляд полиці для дисплея, яку можна використовувати як зону дисплея, коли не дивитесь телевізор.

Безкоштовні чорні лінії на стіні сповнені уяви, що може означати "кохання" або "живий".

Багаті дрібні деталі вітальні, маленька дуга в деталях повторюють велику дугу в структурі

Стіна між вітальнею та балконом дозволяє громадській зоні природним чином формувати лінію огинання. Рухомий диван з багатосторонньою регулюванням дозволяє членам сім'ї спілкуватися віч-на-віч, де б вони не були.

Структура шафи для телевізора та шафи для проектора. Шафа проектора ідеально інтегрована в зелений і чорний корпус телевізійної шафи, де зелену шафу можна використовувати як звичайну шухляду.

Сім'я, яка любить дивитися фільми, але не хоче, щоб телевізор був головним героєм у вітальні. Після тижня роздумів над цим з дизайнером господиня нарешті отримала найкраще з обох світів.

Лазерний проектор був розміщений у розсувній шафі з оптичним склом зверху. Проектор зазвичай вбудований у телевізійну шафу, але його можна вільно переміщати під час використання. Оптичне скло, вбудоване над корпусом, пропускає 99.9% світла, що забезпечує ідеальне враження від перегляду.

Після виходу на балкон 5 -метровий простір поділяється на кабінет та оглядовий балкон. Він зроблений з гнутої стельової кривої з нержавіючої сталі, що з'єднує стіну та дах, щоб сформувати сильне відчуття обгортання, а також послабити присутність стіни.

Велика площа кольору індиго та павича зеленого кольору контрастує з вітальнею, створюючи несподіване відчуття впливу для кожного, хто заходить на балкон.

Навчальна зона обладнана бічною перегородкою як роздільником, що додає конфіденційності та відчуття замкнутості, зберігаючи при цьому діалог із усією загальною зоною.

Зона відпочинку під сонцем на іншому кінці дозволяє сім’ї на мить розслабитися під час навчання та роботи.

Обідній стіл і стільці виготовлені з горіха та металу, що відповідає темпераменту будинку.

Дослідження з'єднує диван з їдальнею та кухнею. Довгий обідній стіл обраний як обідня зона сім’ї у широкому поперечному залі, що дозволяє сім’ї спілкуватися віч -на -віч.

Використання хвильових панелей на фасаді острова додає нотку сучасності всьому будинку.

На острів спеціально додали мийку та електричну плиту. Коли чоловіки та жінки їдять просту їжу протягом тижня, вони можуть їсти безпосередньо після нагрівання або приготування на пару на електричній плиті, що значно підвищує зручність та комфорт вечері.

На кухні використовуються прозорі розсувні двері для запобігання жиру та диму, одночасно збільшуючи проникнення огляду. Невелика зона зберігання приладів у правій частині кухні також зручна для розміщення посуду та зберігання предметів у холодильнику з протилежного боку.

Мийка та плита встановлені з двох сторін Г-подібної стільниці, що полегшує миття, нарізання та смаження, а також забезпечує розділення вологого та сухого.

Кутова зона кухні спочатку була коморою. Відкривши його відповідно до кулінарних звичок сім’ї, тепер це місце для смаження риби для батька господині, де він у майбутньому може готувати улюблені страви своєї родини!

 

–Кухня тепер є місцем для смаження риби для батька господині.

Праворуч і поодинці

Вільний від самотності

 

правий

Площа спальні

Дитяча кімната зі світлом з обох сторін має широкий краєвид, а деревні тони зовсім не дитячі. Це залишає багато місця для майбутніх змін та різноманітних функцій.

Найбільш привабливий барабанний комплект біля дверей із настінною лампою для скейтборду, з музичним хлопчиком, сповненим холодної енергії.

Граючи на барабанах з професійними барабанами та глушниками, діти можуть вільно тренуватися вдома, не заважаючи сусідам.

Багате та акуратне зберігання іграшок - це щасливий маленький хлопчик!

На іншій стороні ліжка використовується комбінація тумбочки та шафи для зберігання, щоб полегшити зберігання різноманітних дрібниць та іграшок. Барвистий будинок з дитиною, щоб збільшити задоволення від самостійної збірки, додати мішок для квасолі, перетворений у маленький дитячий світ.

Письмовий стіл розміщений у заглибленому кутку з відчуттям огородження, а настінне сховище використовується для розміщення різноманітних шкільних приладдя. Дошка -отвір робить предмети видимими з першого погляду, полегшуючи дітям дістати речі.

Ніжні скляні настінні світильники з обох сторін створюють ніжну атмосферу перед сном. Коричневі атласні штори зі строкатими мазками пензля тихі і міцні

Головна спальня охристого кольору з текстурою, пофарбованою олійною фарбою, поділена на три зони: контрольну кімнату, ванну кімнату та спальню.

Пройшовши через ванну кімнату для простого миття та макіяжу та відносно незалежну кімнату для реєстрації, ви входите в спальну зону з яскравим олійним малюнком, а автономна лінія руху надає спальні відчуття ритуалу.

Світлопропускаюча панель із збірного бетону використовується над шафкою для досягнення ефекту зоряного неба, пропускаючи світло з балкона, не надто різко.

Гардеробна розроблена з трьома сторонами шаф, а площа поділена відповідно до звичок прийому чоловіків і жінок.

Стійка реєстрації знаходиться біля вхідних дверей, щоб зустріти чергування господині, перш ніж вона піде додому та вийде з дверей, і в той же час, шафа для зберігання невеликих предметів висотою 1.1 м встановлюється відповідно до висоти господаря , яка може розмістити на складі різні аксесуари та косметичні засоби. Після макіяжу у ванній кімнаті ви можете завершити останню дію тут.

Загальний підлоговий матеріал ванної кімнати має антиковзаючу та антибактеріальну функцію. Сидіння під розеткою дозволяє сидіти і приймати душ, а також дуже доброзичливе до старших.

Громадська ванна кімната, якою переважно користується сім'я, налаштована як потрійний тип розділення, а раковина навмисно встановлена ​​біля передпокою, щоб сім'я мила руки, коли вони приходять додому.

Ванна кімната приховує повноцінну японську ванну кімнату, яка поєднує в собі купання, душ, збереження тепла та сушіння одягу. Всю модульну конструкцію можна завершити за 3 дні, але важливо зазначити, що місце розташування та розміри населеного пункту потрібно зарезервувати на етапі будівництва стіни.

За словами господині, це ванна кімната, яку вона відчула, що повинна була мати, спробувавши її в будинку подруги в Шанхаї.

-

Шматочки будинку

 

Деформовані кути

01 Вирівнювання вертикальної поверхні за допомогою шаф

Завдяки виїмковій зоні, що утворюється за рахунок розширення кухонної стільниці, ідеально використовувати прозору шафу для зберігання, щоб вирівняти вертикальну поверхню стіни як зону для відображення звичайних чашок та посуду.

 

02 Використовуйте шафу, щоб заповнити простір за дверима

Простір за дверима дитячої кімнати створюється після переміщення дверей праворуч, а скляна книжкова шафа використовується для збільшення обсягу зберігання, не витрачаючи зайвого місця.

 

03 Врівноважте відкриті кути зі складськими приміщеннями

У зоні відкритого коридору передпокою є комора «королівської бомби» в будинку. Простір для входу всього 1.3㎡ стає кінцем усіх великих предметів у домі.

▲ Оригінальна діаграма структури

Будинок має відмінне освітлення та вентиляцію, чіткі напрямки діяльності та прекрасні пейзажі в навколишньому середовищі.

Дефекти будинку полягають у тому, що загальна площа велика, але кімнати невеликі, деформований простір важко використовувати, а ванних кімнат та балконів забагато.

▲ План поверху після ремонту

Ліва громадська зона та права приватна чітко визначені.

Зменшити кількість ванних кімнат та кімнат

Перший - покращити якість життя у приватній зоні, об’єднати деформовані куточки та збільшити функції зберігання та насолоди.

Весь будинок чітко розділений на ліву та праву зони після ремонту. Громадська зона використовується як місце проведення заходів для збирання сімей/друзів. Приватна зона існує як маленький світ для кожного члена сім'ї. Стик передпокою та загальної ванної кімнати з'єднує статичні та динамічні зони, тому лінії життєдіяльності є плавними та чіткими.

 

Розташування проекту / Lotus City

Команда дизайнерів / Шу-Мін Чжун, Цзе Ши

Площа дизайну / 155 ㎡

Вартість прикраси / 90 Вт (без побутової техніки)

Попередній:: далі:
Клацніть, щоб скасувати відповідь
    展开 更多
    Ласкаво просимо на офіційний веб-сайт WOWOW FAUCET

    загрузка ...

    Виберіть валюту
    USDСША (США) долар

    Кошик

    X

    Історія перегляду

    X