neangan Pilarian situs

Naha Lampu di Ruang Mandi Anjeun Gaya Langsung?

carana ngumpulanBlog 1826 0

Sakola Usaha Mandi

Ruang kamar mandi salaku tempat pikeun bersantai sareng bersantai

Maénkeun peran anu penting dina kahirupan bumi

Diantarana, aya seueur inspirasi sareng kapinteran kahirupan

anu sprouting didieu tumuh

Masalah ieu, nyandak anjeun ngajajah cara nyiptakeun pencahayaan kamar mandi!

 

Hawaf rohangan rohangan kamar mandi

Lampu rohangan kamar mandi kedahna henteu caang teuing atanapi poék teuing. Pilihan suhu warna dina 4000-5000K tiasa. Warna cahaya ieu tiasa nyiptakeun halimun, lingkungan cahaya anu lemes.

▲ Bagan suhu warna cahaya

 

Daérah fungsional anu béda-béda dina susunan lampu

Kamar mandi biasana dibagi kana tilu daérah fungsional: daérah mandi, daérah wC, daérah nyeuseuh. Kabutuhan lampu unggal daérah béda, janten desain pencahyaan kamar mandi kedahna sanés ngan ukur nyumponan kabutuhan dasar hungkul, tapi ogé nyumponan kabutuhan fungsional anu béda-béda.

Daérah mandi.

Tempat mandi biasana dibagi kana "area pancuran" sareng "area bak mandi". Duanana tiasa aya dina waktos anu sami, tapi ogé sacara mandiri. Daérah anu béda gaduh desain lampu anu béda. Lampu daérah pancuran tiasa dipasang dina lalangit, nganggo downlight atanapi desain strip lampu anu disumputkeun. Ieu merenah pikeun dimandian di hiji sisi, di sisi anu sanésna, ogé tiasa nyiptakeun suasana.

Mandi mangrupikeun cara anu paling saé pikeun bersantai awak sareng pikiran anjeun. Sababaraha lampu atanapi lampu jalur di daérah bak mandi tiasa nyiptakeun suasana mandi anu lembut sareng nyaman.

Wewengkon toilét.

Nalika milih perlengkapan pencahyaan pikeun area WC, kapraktisan sareng kesederhanaan kedah dipasihan prioritas utama. Seueur jalma maénkeun hénpon atanapi maca nalika nganggo jamban, janten lampu di tempat WC tiasa dianggap nalika ngararancang sareng milih naha éta nyumponan kabutuhan lampu maca.

Daérah nyeuseuh.

Daérah nyeuseuh sanés ngan ukur ngagaduhan fungsi nyeuseuh sareng ngabersihkeun, tapi ogé ngagaduhan kabutuhan makeup, janten daérah éta ngagaduhan permintaan anu tinggi pisan. Anjeun tiasa langsung masang lampu eunteung atanapi ngatur lampu di sakitar kaca. Pangaruh katerangan ku lampu di sakurilingna moal ngajantenkeun panca indera kalangkang sareng ngagampangkeun panyabutan makeup. Salaku tambahan, lampu témbok tiasa dipasang ku eunteung pikeun nambihan rasa canggih dina kahirupan.

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X