Søke Site Search

220㎡ Leilighet med XNUMX soverom i underetasjen, moderne stil | Hongfu Gauge Design

KlassifiseringBlogg 9615 0

Xiaoge Interior Design Alliance

+640 1 60

+0 1 60

“Hovedårsaken til å flytte fra byens mas og mas til et sted med et godt miljø var av hensyn til våre to barn. Nå har vi en hage på forsiden og baksiden av hjemmet vårt, og på solfylte helligdager vil hele familien gå en tur og leke i den nærliggende parken sammen. Å leve i et miljø der vi kan føle årstidene i endring er en stor velsignelse. Vi er mer libertariske, og foretrekker eleganse og storhet, samt enkelhet og panache, og verdsetter dager med varme og lys. ”

Med tanke på at uavhengige villaer ofte lider av mangel på lys og mørke og fukt forårsaket av manglende ventilasjon og luftighet i huset, har vi studert og renovert disse problemene som er nevnt ovenfor fra begynnelsen av oppføringen. Det er to etasjer over og under, første etasje er det offentlige samhandlingsområdet, hage, entré, nedhoppende stue, spisestue og kjøkken. Bruken av hvite rom, naturlig marmormateriale og usminket visuell presentasjon gjør rommet lyst, nord-sør gjennomsiktig og rikt på mye kunst. Oppsettet er sammensatt av lave møbler så mye som mulig, og bredden på rommet blir fremhevet av belysning og myke møbler i forskjellige høyder. Andre etasje er et mer privat arbeids- og hvileområde, og hvert rom er ombygd og planlagt for å presentere en annen personlig stil.

Når kona kommer hjem etter å ha hentet barna fra skolen, begynner familiens lykkelige tid. Nye historier og gamle minner fletter seg sammen og blir sakte familiens gode minner.

+640 2 59

+640 3 58

Det nedover springende rommet starter med form og geometrisk konstruksjon. Etter at du har endret trappens retning, blir veggen hvitt i et stort område for å visuelt utvide romfølelsen. TV-veggen er utformet som en buet form, og fra langt til nær endrer den buede veggen den rette handlingslinjen og atmosfærens oppfatning av det indre rommet etter at beboerne kommer inn. Når gardinene trekkes frem, gir de klare og gjennomsiktige gulv-til-tak-vinduene det grønne utsiden maksimalt, der en elegant og ritualistisk hverdag utfolder seg.

+640 4 59

+640 6 58

I tillegg til foreldre-barn-tid med barn, er tid for to personer også veldig viktig. Prater, ser på film, dekorerer huset. Så lenge dere to er sammen, er det alltid en uventet følelse av gjæring i harmoni.

+640 5 58

+640 7 58

Med tanke på at barn vil bruke mye tid på å leke i stuen i hviletiden, velger vi sikrere lave møbler for å danne utformingen av rommet. Paret vil endre dekorative gjenstander i rommet etter humør, og skjenken ved siden av sofaen brukes til å holde vin. Å nyte og slappe av er deres iboende holdning til livet.

+640 8 56

+640 10 57

Å bryte sløvheten som minimalisme vanligvis bringer, bruker bruk av rene linjer, dynamiske lineære lysekroner og kunstneriske spisestuebakgrunner sammen for å skape en moderne og moderne urbane atmosfære.

+640 9 56

Ta deg god tid til å spise frokost med barna, og ta dem med på skolen. Når du kommer hjem, ta vare på hageplantene en stund. Dette er en avslappende tid full av moro.

+640 11 57

Den levende balkongen er kombinert med kjøkkenet for å utvide bruksområdet. På venstre og høyre side er 5210 mm og 2723 mm kabinettområder, med stor lagringskapasitet for å holde kjøkkenet rent og ryddig til enhver tid. Til slutt er et 9.3 m² stort balkongområde bygget bak. Den er partisjonert av skyvedører i glass, som gir utmerket lys til sirkulasjonsrommet.

+640 12 55

Det andre soverommet i første etasje er et midlertidig oppholdsrom for familie og venner, og ligger ved siden av inngangshagen, med mye naturlig lys. Først og fremst skaper de lyse hvite og myke beige fargene en behagelig og varm atmosfære, og legg deretter til røde veggmalerier for å gjøre det generelle rommet mer moderne kunstnerisk tekstur.

+640 13 55

+640 14 55

Trappen er laget av glass og marmor, og den naturlige fargen er parret med det blå Mykonos-veggmaleriet laget av damen i huset, som forener maskulinitet og femininitet og får deg til å føle deg romantisk og dyp.

+640 15 56

+640 16 54

+640 17 54

Studierommet ble bygget for å utvide det totale arealet fra 10m² til 20.4m², med to L-formede gulv-til-tak-vinduer for å gjøre plassen klar og lys. Toppen er malt i Delftblått, som visuelt svekker bygningens formede bjelker.

+640 18 54

+640 21 48

Det er også et felles aktivitetsområde for familien på fire i andre etasje, med god plass for den kvinnelige eieren til å følge sine to barn i leksene og studiene. Inngangen er utformet som et gardiner og en komfortabel sofa er plassert.

Det opprinnelige terrasseområdet ble innlemmet i hovedsoverommet for bruk sammen. Vinduene ble forvandlet til fulle gulv-til-tak-vinduer for å slippe inn mer lys. Tregulv og utførelser tar en dominerende rolle og frembringer et naturlig og raffinert temperament. Den elegante og oppslukende fargepaletten holder kompleksiteten og distraksjonen utenfor.

I tillegg til å skape en koselig og behagelig atmosfære, er hovedsoverommet også veldig funksjonelt. Det utvidede rommet har et 4760 mm langt skap med et 1290 mm sminkebord. Mellom sengen og masterbadet er designet et 2930mmx1050mm L-formet skap, som perfekt møter den suverene lagringen av klær, vesker og husholdningsartikler for de skiftende årstidene.

+640 20 51

+640 20 51

+640 19 54

De to barna er i forskjellige aldre, så hver valgte riktige fargetoner og materialer for de harde og myke møblene, slik at de raskere kan akseptere og tilpasse seg sitt nye hjem.

+640 23 45

+640 22 47

Den eldre broren er 10 år gammel, og rommet fortsetter å være en blanding av lys hvit og Mixnor blå, og skaper en følelse av hierarki, samtidig som den gløder av energi og fantasi.

Den yngre broren er 5 år, for de yngre barna kan myk, lett, pustende og behagelig atmosfære gi dem en følelse av sikkerhet. Derfor er rommet dekorert med en mild kardemommegrønn farge. 3D-klistremerker som er håndlaget av dameeieren, limes på veggen, slik at barnets lille verden kan få den fantastiske fantasien til himmelen.

+640 25 38

▲ Den opprinnelige strukturen i første etasje

+640 26 37

▲ Første planløsning

+640 27 32

▲ Den opprinnelige strukturen i andre etasje

+640 28 31

▲ Den andre planløsningen

1F.

  1. endre posisjonen til inngangspartiet og døren til det andre soverommet, og utform tre lagringsplasser ved å bruke endringen av veggen.
  2. endre posisjonen til trappene til den nedre hoppende stuen for å gjøre levende linjen mer praktisk.
  3. utvide kjøkkenområdet og utvide plasseringen til stuen.

 

2F.

  1. det andre soverommet i andre etasje og den levende balkongen ved siden av ble kombinert og redesignet til to barnerom.
  2. endre døråpningen til hovedsoverommet for å gjøre aktivitetslinjen jevnere og innlemme plattformen for å øke bruksområdet. Studieveggen ble flyttet 50 mm for å brukes som lagringsplass, og til slutt ble hovedbadet utvidet til å møte de fire funksjonene badekar, toalett, badekar og dusj for å danne en stor suite.
  3. forvandle bygningen og utvide arbeidsrommet med 10 m².

+640 30 31

 

Areal: 220m²

Stil: moderne hustype: fem rom og to haller

Kostnad: 90w

Servicemodus: full design + konstruksjon

Prosjektadresse: Chengdu. Fudi Yonghu-bukten

Serviceteam: Chengdu Hongfuji Design

Tidligere:: Neste:
Klikk for å avbryte svar
    展开 更多
    Velkommen til WOWOW FAUCETs offisielle nettsted

    loading ...

    Velg valutaen din
    USDUSA-dollar
    EUR euro

    Handlekurv

    X

    Browsing History

    X