ຄົ້ນຫາ ຄົ້ນຫາເວັບໄຊ

ເສັ້ນໂຄ້ງໂດຍກົງ, ການໂຕ້ຕອບແບບວຸ້ນວາຍ, ທ່າອ່ຽງ ໃໝ່ ໃນຫ້ອງການທີ່ມີຄວາມຫຼາກຫຼາຍແລະມີປະສິດທິພາບ | Yuqiang Design

ການຈັດປະເພດການ​ອອກ​ແບບ​ພາຍ​ໃນ 4833 0

ພັນທະມິດການອອກແບບພາຍໃນ Desidaily

ການອອກແບບບໍ່ຄວນຢຸດຢູ່ທີ່ຄວບຄຸມສາຍແລະສີ

ມັນບໍ່ຄວນຢຸດຢູ່ບ່ອນທີ່ຕົວມັນເອງ

ການອອກແບບ

ການອອກແບບຄວນສ້າງແນວຄວາມຄິດ

ສ້າງການສື່ສານທາງດ້ານອາລົມລະຫວ່າງຄົນແລະອາວະກາດ

-ອອກ​ແບບ

"ກ່ຽວກັບຄວາມງາມ, ນະວັດຕະ ກຳ, ປະຕິບັດ, ເຂົ້າໃຈງ່າຍ, ອົດກັ້ນ, ຊື່ສັດ, ບໍ່ມີເວລາ, ມີລາຍລະອຽດ, ເປັນມິດກັບສິ່ງແວດລ້ອມແລະບໍ່ດີກວ່າເກົ່າ."

ອອກແບບ ermanGerman ຜູ້ອອກແບບດີວີດີ

ລາວໄດ້ສະ ເໜີ XNUMX ຂໍ້ແນະ ນຳ ສຳ ລັບ“ ການອອກແບບທີ່ດີ”.

ໃນຊຸມປີມໍ່ໆມານີ້, YuQiang & Partners ໄດ້ສຸມໃສ່ແນວໂນ້ມ ໃໝ່ໆ ຂອງການອອກແບບຫ້ອງການ, ເຊັ່ນ: ສີຂຽວ, ມີຄວາມຫຼາກຫຼາຍ, ມີປະສິດທິພາບແລະສິລະປະ. ດ້ວຍວິໄສທັດດ້ານສິລະປະທີ່ເບິ່ງໄປຂ້າງ ໜ້າ, ພວກເຮົາໄດ້ສະສົມປະສົບການໃນການອອກແບບໂຄງການຂອງເກັດຕ່າງໆ, ເຊັ່ນວ່າຫ້ອງການໃຊ້ງານດ້ວຍຕົນເອງແລະການສະແດງຫ້ອງການ, ແລະໄດ້ກາຍເປັນຜູ້ບຸກເບີກໃນການພັດທະນາການອອກແບບຫ້ອງການເທື່ອລະກ້າວ.

ໃນຂັ້ນຕອນການຈັດຕັ້ງປະຕິບັດການອອກແບບ, ພວກເຮົາສຸມໃສ່ຄວາມເຂົ້າໃຈກ່ຽວກັບ ຕຳ ແໜ່ງ ທຸລະກິດຂອງວິສາຫະກິດ, ສົມທົບກັບຂໍ້ ກຳ ນົດພັດທະນາການ ດຳ ເນີນງານຂອງຕົນເອງແລະຄຸນລັກສະນະບຸກຄະລາກອນຂອງພະນັກງານ, ແລະ ກຳ ນົດລັກສະນະທາງກວ້າງຂອງພື້ນທີ່ຂອງແຕ່ລະວິສາຫະກິດ. ບົນພື້ນຖານການຍອມຮັບຄ່າໃຊ້ຈ່າຍ, ພວກເຮົາຍັງຊ່ວຍໃຫ້ບັນດາວິສາຫະກິດຄົ້ນຫາຄວາມຕ້ອງການທີ່ມີທ່າແຮງຂອງຫ້ອງການປະ ຈຳ ວັນນັບແຕ່ຮາກ, ຖືເອົາການປະຕິບັດຕົວຈິງເປັນຈຸດເລີ່ມຕົ້ນແລະຄ່ອຍໆຂະຫຍາຍມູນຄ່າທີ່ມີທ່າແຮງຂອງສິລະປະໄປສູ່ອາຄານຫ້ອງການ.

ໂຄງການດັ່ງກ່າວແມ່ນຕັ້ງຢູ່ເມືອງ Wuxiang New ຂອງເມືອງ Nanning, ເຊິ່ງເປັນພື້ນເຮືອນທັງ ໝົດ ເປັນຫ້ອງການ, ແລະພູມສັນຖານມີຄວາມໂປ່ງໃສໃນທຸກດ້ານທີ່ມີທັດສະນະທີ່ດີເລີດ.

ໃນຖານະເປັນບໍລິສັດທີ່ລົງທືນສ້າງແລະ ດຳ ເນີນໂຄງການອະນຸລັກນ້ ຳ ແລະປົກປັກຮັກສາສິ່ງແວດລ້ອມ, ພວກເຮົາ ນຳ ໃຊ້ຄຸນລັກສະນະຂອງ“ ນ້ ຳ” ເປັນນ້ ຳ, ພລາສຕິກແລະເຕັມໄປດ້ວຍຊີວິດ. ພວກເຮົາໄດ້ລວມການໄຫຼວຽນເປັນວົງກົມໃນທົ່ວອາຄານ, ໂດຍແຕ່ລະສ່ວນແບ່ງທີ່ເປັນປະໂຫຍດຢູ່ເທິງສຸດຂອງກັນແລະກັນຕາມຄວາມຕ້ອງການ, ແລະແຕ່ລະໂມດູນແມ່ນມີສ່ວນປະກອບດ້ານສິລະປະຕາມຄວາມຕ້ອງການເພື່ອໃຫ້ກົງກັບລັກສະນະຂອງຫ້ອງການທີ່ມີຄວາມຄ່ອງແຄ້ວແລະມີຄວາມຫຼາກຫຼາຍ.

ການຕ້ອນຮັບ

ຄູ່ມືດ້ານສາຍຕາທີ່ອ່ອນໂຍນແຕ່ມີພະລັງ

- ການຮັບ

ຈິດຕະວິທະຍາດ້ານສິ່ງແວດລ້ອມແຜ່ລາມໄປໃນທຸກດ້ານຂອງຊີວິດ. ສຳ ລັບການອອກແບບຫ້ອງການ, ນັກອອກແບບຕ້ອງລວມເອົາປະສົບການທີ່ມີເຫດຜົນ, ເພື່ອໃຫ້ພາບແວດລ້ອມຍັງ“ ສົມເຫດສົມຜົນ” ໃນຂະນະທີ່ຍັງຮັກສາ“ ຄວາມຮູ້ສຶກວິທະຍາສາດ” ໃຫ້ກັບຜູ້ໃຊ້.

“ ກົງກັນຂ້າມກັບຫ້ອງການດັ້ງເດີມກັບການແບ່ງເຂດທີ່ຈະແຈ້ງ, ສິ່ງທີ່ພວກເຮົາຕ້ອງການແມ່ນເຮັດໃຫ້ເຂດແດນບໍ່ມົວ. ນັກອອກແບບກ່າວວ່າ, "ພວກເຮົາຢາກແນະ ນຳ ທາງອາກາດແລະແສງສະຫວ່າງໃຫ້ແຕ່ລະພາກສ່ວນ, ເນັ້ນ ໜັກ ເຖິງຄວາມ ສຳ ຄັນຂອງການ ໝູນ ວຽນ."

▲ການຕອບແທນ

“ ທຸກຝາເຮືອນ, ຖັນ, ແສງໄຟ, ເຄື່ອງເຟີນີເຈີທີ່ອ່ອນ, ບໍ່ໄດ້ໃຊ້ເປັນບ່ອນແຍກຕ່າງຫາກ. ພວກມັນເປັນພຽງເສັ້ນທາງໃນກະແສແຫວນຂອງວົງແຫວນ, ບ່ອນທີ່ຄົນແລະສິ່ງຕ່າງໆເຊື່ອມໂຍງເຂົ້າກັນ.”

ເພື່ອຮັກສາຜົນກະທົບ“ ຫາຍໃຈ” ຂອງແຖບວົງຈອນທີ່ໂຈະໄວ້, ພວກເຮົາຕ້ອງ ກຳ ນົດໄລຍະທາງທີ່“ ເໝາະ ສົມ” ລະຫວ່າງແສງແລະເພດານ.

ຫຼັງຈາກການທົດລອງຫລາຍຄັ້ງກ່ຽວກັບການຕັ້ງຄືນຊັ້ນແສງ, ສະພາບແວດລ້ອມທີ່ຮ້າຍແຮງທີ່ເລີ່ມຕົ້ນຈາກທາງເຂົ້າໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນສະແດງຄວາມສະຫວ່າງແລະບໍລິສຸດຈາກດ້ານລຸ່ມລົງມາ.

ຂາເຂົ້າ

- ການຮັບ

ຄວາມໂຄ້ງຂອງເສັ້ນແລະຄວາມເປັນຈິງຂອງວັດຖຸ. ຮູບຊົງຂອງໂຕະນັ່ງຕ້ອນຮັບແມ່ນເຕັມໄປດ້ວຍຮູບຊົງຂອງກະແສນໍ້າ, ເບິ່ງຄືວ່າຍັງເຄື່ອນ ເໜັງ, ອ່ອນໂຍນແລະບໍ່ເສຍຄ່າ. ຜົນກະທົບຂອງສາຍແສງທີ່ປິດບັງໃນ mezzanine ໄດ້ ນຳ ເອົາການຂະຫຍາຍແລະຄວາມສະດວກສະບາຍໃຫ້ແກ່ຂົງເຂດຈິດວິນຍານ.

reception ຫ້ອງຮັບແຂກ

model ຮູບແບບໂຕະເຮັດວຽກຕ້ອນຮັບ

ຂໍ້ ກຳ ນົດການປະພຶດຂອງເສັ້ນກົງແມ່ນຂະ ໜາດ ການອອກແບບຂອງພື້ນທີ່ໄຫຼ. ຄວາມງາມຂອງເສັ້ນໂຄ້ງອ່ອນໆແມ່ນ ເໝາະ ສົມເປັນພິເສດພາຍໃຕ້ພື້ນທີ່ທີ່ໄຫຼ.

Area ພື້ນທີ່ຕ້ອນຮັບຂອງປະທານ

Partition

ຂັ້ນຕອນຂອງການຮົ່ມການປະພຶດທີ່ມີຕົວຕົນ

-

ການຂະຫຍາຍອອກຕາມລວງນອນຂອງແລວເສດຖະກິດຈະຫາຍໄປເບິ່ງ. ນະໂຍບາຍດ້ານທັງ ໝົດ ຖືກ ນຳ ສະ ເໜີ ໃນປະລິມານທີ່ຍາວນານໃນຮູບແບບ silhouette, ສ້າງການສະແດງອອກທາງສາຍຕາທີ່ເບິ່ງຄືວ່າມີການແບ່ງປັນແຕ່ບໍ່ແຍກແລະເບິ່ງຄືວ່າມີລັກສະນະພິເສດແຕ່ບໍ່ສາມາດແຜ່ລາມໄດ້.

▲ຜົນກະທົບ

ເຫຼົ່ານີ້ກົງກັນຂ້າມທີ່ໃຫຍ່ແລະບໍ່ຊ້ ຳ ກັນເຮັດໃຫ້ມີຮູບແບບທີ່ອ່ອນໂຍນແລະມີຄວາມສັບສົນຫຼາຍ, ອຸດົມສົມບູນໃນການປ່ຽນເສັ້ນທາງໂຄ້ງຈາກໄລຍະໄກ, ໃກ້ຈະເຮັດໃຫ້ຊັ້ນຂອງຊ່ອງມີການຂະຫຍາຍແລະຈັງຫວະທີ່ອຸດົມສົມບູນ.

ການຕັດພື້ນຜິວຂອງເສັ້ນກາຍເປັນການແບ່ງຂັ້ນສອງພາຍໃຕ້ການເຮັດໃຫ້ມີແສງ ທຳ ມະຊາດ. ເຕັກນິກການເບິ່ງເຫັນນີ້ຮັກສາການຕິດຕໍ່ພົວພັນຂອງຮູບພາບພາຍໃນ, ເພີ່ມລະດັບ "ຕ້ານການແຊກແຊງ" ຂອງຫ້ອງການທີ່ແບ່ງປັນ, ແລະແກ້ໄຂບັນຫາທີ່ເປັນປະໂຫຍດຫຼາຍຢ່າງເຊັ່ນ: ການເຮັດໃຫ້ມີແສງແລະການລະບາຍອາກາດ, ແລະການຊີ້ ນຳ ຂອງສາຍການເຄື່ອນໄຫວ.

Part ສ່ວນແບ່ງແລວເສດຖະກິດ

ຫ້ອງການ

ການຕິດຕໍ່ພົວພັນລະຫວ່າງ ຄຳ ສັ່ງແລະ ອຳ ນາດ

-The

ຫ້ອງປະຊຸມເປີດກວ້າງ, ກວ້າງຂວາງແລະມີລະບຽບຮຽບຮ້ອຍ. ປະສົບການຂອງ cityscape ແມ່ນ superimposed ຢູ່ສະເຫມີກັບຮູບພາບຕ່າງໆ. ມຸມມອງທີ່ເປີດແປນແລະພື້ນທີ່ປະຈຸບັນຫັນມາຕິດຕໍ່ສື່ສານໃນຊ່ອງດຽວກັນ, ແລະທິວທັດພູມສັນຖານແມ່ນ ໜ້າ ສົນໃຈ.

▲ຜົນກະທົບ

▲ຫ້ອງປະຊຸມ

ເມືອງທີ່ຫ່າງໄກໄດ້ຖືກລວມເຂົ້າໄປໃນອະວະກາດ, ແລະບັນຍາກາດທີ່ມີອາກາດປອດໂປ່ງ, ຜ່ອນຄາຍແລະເທົ່າທຽມກັນເຮັດໃຫ້ການໃຊ້ຄົນເປັນ ຈຳ ນວນຫຼາຍແລະຫຼາຍຊົ່ວໂມງທີ່ ໜ້າ ສົນໃຈແລະມີປະສິດທິພາບ.

▲ຜົນກະທົບ

Office ຫ້ອງການແບ່ງປັນ

ພື້ນທີ່ຕ້ອນຮັບກວ້າງຂວາງແລະເປີດກວ້າງແມ່ນຄຸນລັກສະນະທາງສັງຄົມທີ່ປະຕິບັດໂດຍຫ້ອງການ. ສຳ ນັກງານສູງຂອງປະທານາທິບໍດີແມ່ນມີຫ້ອງຮັບແຂກ, ຫ້ອງນອນແລະໂຕະເລຂາ, ເຊິ່ງມີຄວາມອຸດົມສົມບູນແລະ ໜັກ. ນີ້ແມ່ນສອດຄ່ອງກັບການຈັດຕໍາ ແໜ່ງ ວົງກົມຍຸດທະສາດຂອງອຸດສາຫະກໍາແຖວ ໜ້າ, ເຊິ່ງນັບຖືວຽກງານແລະຊີວິດທີ່ເປັນເອກະຊົນໃນທຸກດ້ານ.

▲ຜົນກະທົບ

Office ສຳ ນັກງານປະທານປະເທດ

ຜູ້ອອກແບບເອົາຮູບແບບເລຂາຄະນິດຕ່າງໆໃສ່ທ່ອນໄມ້ດຽວ, ເພີ່ມແລະຫັກແບບຂະ ໜານ. ໃນຂະນະທີ່ຮັກສາຄວາມ ສຳ ພັນລະຫວ່າງຊັ້ນປະຖົມແລະມັດທະຍົມ, ມັນຍັງຍົກໃຫ້ເຫັນພາບພົດແລະການສະແດງອອກ, ເຮັດໃຫ້ທ່ອນໄມ້ມີຄວາມສົມດຸນທີ່ມີຄວາມຄ່ອງແຄ້ວຍິ່ງຂື້ນ.

ສີທີ່ຖືກຕ້ອງຂອງໄມ້ ສຳ ເລັດຮູບ, ການກໍ່ສ້າງແລະການອອກແບບແມ່ນມີສ່ວນຮ່ວມໃນທຸກໆດ້ານ. ຈາກອະວະກາດເຖິງມະນຸດ, ມັນປະກອບມີສະຖານະພາບເດີມແລະງ່າຍດາຍຕ່າງໆ.

Office ສຳ ນັກງານປະທານປະເທດ

ການອອກແບບຮູບແບບທີ່ສົມບູນແບບ, ແສງສະຫວ່າງໂປ່ງໃສແລະເປີດ, ແມ່ນພື້ນທີ່ສ່ວນຕົວ ສຳ ລັບຄວາມສະຫງ່າງາມຂອງທຸລະກິດ, ແຕ່ຍັງເປັນສະຖານທີ່ທີ່ມີຄວາມ ໜ້າ ຮັກ ສຳ ລັບແຂກ.

Office ຫ້ອງການຜູ້ຈັດການ

Relaxation

ການຫັນເປັນອາລົມເຊິ່ງ ບຳ ລຸງຮ່າງກາຍແລະຈິດໃຈ

-The

ວິທີການ ຄຳ ນຶງເຖິງຄວາມ ສຳ ພັນລະຫວ່າງຄົນໃນສະພາບແວດລ້ອມ, ແລະສ້າງຄວາມເຊື່ອ ໝັ້ນ ຕໍ່ ທຳ ມະຊາດແລະອາລົມຂອງມະນຸດນອກ ເໜືອ ຈາກຄວາມງາມ?

ຫ້ອງຊາ, ບ່ອນຫວ່າງ ສຳ ລັບການນັ່ງສະມາທິແລະຊາ, ມີບົດບາດ ສຳ ຄັນໃນການຫັນປ່ຽນດ້ານອາລົມ.

▲ຫ້ອງຊາ

halo ແສງສະຫວ່າງເຮັດໃຫ້ຄວາມຮູ້ສຶກທີ່ອ່ອນແລະເບົາ, ແລະການເຊື່ອມຕໍ່ແບບ ທຳ ມະຊາດລະຫວ່າງພື້ນທີ່ເຮັດວຽກແລະພື້ນທີ່ບັນເທີງສ້າງການຫັນປ່ຽນທາງດ້ານຈິດໃຈ, ສະນັ້ນການສື່ສານແລະການຕິດຕໍ່ພົວພັນຈະກາຍເປັນສີສັນທີ່ລຽບງ່າຍ.

▲ຫ້ອງນ້ ຳ

plan ແຜນຊັ້ນ

ຊື່ໂຄງການ: ຫ້ອງການກຸ່ມບໍລິສັດກວາງຊີ

ທີມງານອອກແບບ: Yu Qiang ຜູ້ອອກແບບແລະອາຄານພາຍໃນ

ສຳ ເລັດໂຄງການ: ປີ 2021

ເນື້ອທີ່ໂຄງການ: 1970㎡

ສະຖານທີ່ໂຄງການ: ໜານ ໜິງ, ກວາງຊີ

ການຖ່າຍຮູບໂຄງການ: ingallery

 

ກໍ່ຕັ້ງໃນປີ 1999, Yu Qiang Design ຖືກຕັ້ງຢູ່ເປັນ“ ຫ້ອງການອອກແບບພາຍໃນ”. ມັນມີຈຸດປະສົງເພື່ອກາຍເປັນເວທີການອອກແບບ ສຳ ລັບນັກອອກແບບພາຍໃນທີ່ໂດດເດັ່ນໃນການເຮັດວຽກຮ່ວມກັນ, ເພື່ອຂັບເຄື່ອນຄວາມກ້າວ ໜ້າ ຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງຂອງແນວຄວາມຄິດການອອກແບບໂດຍຜ່ານການຕິດຕໍ່ພົວພັນຂໍ້ມູນຂ່າວສານ, ແລະຮັກສາຄວາມຄິດສ້າງສັນແລະຄວາມ ສຳ ຄັນຂອງການອອກແບບສະ ເໝີ.

ຫຼັງຈາກຫຼາຍກວ່າ 20 ປີ, ພວກເຮົາໄດ້ສ້າງທີມງານເກືອບ 200 ຄົນແລະສ້າງຕັ້ງລະບົບປະຕິບັດການແລະການຄຸ້ມຄອງໂຄງການທີ່ສົມບູນແບບ. ພວກເຮົາແບ່ງປັນຄວາມພະຍາຍາມຂອງລູກຄ້າຂອງພວກເຮົາຢ່າງຈິງຈັງໃນການຄຸ້ມຄອງໂຄງການເພື່ອຮັບປະກັນການ ດຳ ເນີນງານຂອງໂຄງການທັງ ໝົດ ແລະການ ນຳ ສະ ເໜີ ຜົນໄດ້ຮັບທີ່ສົມບູນແບບ.

ພວກເຮົາໄດ້ເປັນພະຍານເຖິງການພັດທະນາທີ່ຂະຫຍາຍຕົວຂອງອຸດສາຫະ ກຳ ແລະພະຍາຍາມຢູ່ໃນຄວາມຕັ້ງໃຈເດີມຂອງພວກເຮົາທີ່ຈະສືບຕໍ່ສ້າງຕົວຢ່າງອຸດສາຫະ ກຳ ທີ່ເບິ່ງໄປຂ້າງ ໜ້າ ແລະມີຄຸນຄ່າໃນຕະຫຼາດ ສຳ ລັບລູກຄ້າຂອງພວກເຮົາ. ດັ່ງທີ່ເຄີຍເຮັດ, ພວກເຮົາຍຶດ ໝັ້ນ ແນວຄິດຫຼັກຂອງ“ ຄວາມຄິດສ້າງສັນແບບບໍ່ ຈຳ ກັດ”. ລະບົບນິເວດການບໍລິການຂອງພວກເຮົາ“ ການອອກແບບທີ່ສ້າງສັນແລະຄະນະຊ່ຽວຊານ” ຕອບສະ ໜອງ ຄວາມຕ້ອງການດ້ານການອອກແບບທີ່ແຕກຕ່າງກັນຂອງລູກຄ້າຂອງພວກເຮົາ.

ພວກເຮົາເຊື່ອສະ ເໝີ ວ່າຄວາມ ເໝາະ ສົມຂອງພວກເຮົາແມ່ນສອດຄ່ອງກັບຄວາມພະຍາຍາມຂອງທ່ານ.

ກ່ອນ ໜ້າ ນີ້ :: ຕໍ່ໄປ:
ກົດເພື່ອຍົກເລີກການຕອບ
    更多更多
    ຍິນດີຕ້ອນຮັບເຂົ້າສູ່ເວັບໄຊທ໌ທາງການຂອງ WOWOW FAUCET

    loading ...

    ເລືອກສະກຸນເງິນຂອງທ່ານ
    USDເງິນໂດລາສະຫະລັດ (US)

    ໂຄງຮ່າງການ

    X

    ປະຫວັດຜົນການຊອກຫາ

    X