ຄົ້ນຫາ ຄົ້ນຫາເວັບໄຊ

ຊີມັງຈຸນລະພາກ + ຫວາຍ, ໃຊ້ໂຄງສ້າງເພື່ອສ້າງບັນຍາກາດອາວະກາດ | ການອອກແບບ HURD

ການຈັດປະເພດການ​ອອກ​ແບບ​ພາຍ​ໃນ 3768 0

Hirsch Design ພັນທະມິດອອກແບບພາຍໃນ

ເມື່ອອົງປະກອບທັງ,ົດ, ລາຍລະອຽດທັງandົດແລະການເຊື່ອມຕໍ່ທັງofົດຂອງວັດຖຸຖືກຫຼຸດລົງແລະຖືກບີບອັດໃສ່ເນື້ອແທ້ຂອງມັນ. ມັນຈະມີລັກສະນະນີ້, ເຊິ່ງເປັນຜົນມາຈາກການຖອນອົງປະກອບທີ່ບໍ່ຈໍາເປັນອອກ.

ທ່ານ John Pawson

ເຈົ້າຂອງເຮືອນໃນກໍລະນີນີ້ແມ່ນອະດີດນັກອອກແບບຕົກແຕ່ງພາຍໃນ, ເປັນເພື່ອນຂອງພວກເຮົາ. ປະຈຸບັນ, ນາງເປັນເມຍເຕັມເວລາ. ເພາະວ່າລູກ children ຂອງນາງຍັງ ໜຸ່ມ, ນາງໃຊ້ເວລາເກືອບທັງdayົດມື້ຢູ່ເຮືອນ. ອັນນີ້ຍັງເຮັດໃຫ້ເຈົ້າຂອງເຮືອນມີເວລາຫຼາຍຂຶ້ນເພື່ອພັດທະນາຄວາມມັກຂອງນາງ, ການອ່ານ, ຫັດຖະກໍາ, ການສະແດງລະຄອນປັກກິ່ງ, ແລະການທາສີ.

ສຳ ລັບການສ້ອມແປງຄັ້ງນີ້, ເຈົ້າຂອງເຮືອນໄດ້ເອົາໃຈໃສ່ເປັນພິເສດຕໍ່ກັບຄວາມເfitາະສົມຂອງເຮືອນແລະຜູ້ຄົນ. ນາງຕ້ອງການໃຫ້ເຮືອນຂອງນາງ“ ບໍ່ໄດ້ຜູກມັດຕາມແບບ, ແຕ່ມີພື້ນທີ່ພຽງພໍເພື່ອພັດທະນາວຽກອະດິເລກຂອງນາງ. ພື້ນທີ່ໄດ້ຖືກກັ່ນຕອງໃນຄວາມລຽບງ່າຍ, ໂປ່ງໃສແລະອົບອຸ່ນ. ປະຊາຊົນສາມາດຮູ້ສຶກສະບາຍໃຈຂຶ້ນຢູ່ໃນອາວະກາດ.”

ພວກເຮົາເຄົາລົບຄວາມປາດຖະ ໜາ ຂອງເຈົ້າຂອງເຮືອນຢ່າງສົມບູນ. ພື້ນທີ່ບໍ່ໄດ້ຖືກຕົບແຕ່ງຫຼາຍເກີນໄປ, ແລະບັນຍາກາດໄດ້ຖືກສ້າງຂື້ນມາໂດຍຄວາມລຽບງ່າຍຂອງວັດສະດຸຕົກແຕ່ງເອງ. ພວກເຮົາສຸມໃສ່ການດຸ່ນດ່ຽງການພົວພັນລະຫວ່າງພື້ນທີ່ແລະລະຫວ່າງພື້ນທີ່ແລະຄົນ. ພວກເຮົາເລີ່ມຈາກລາຍລະອຽດເພື່ອສ້າງບັນຍາກາດຫ້ອງຮັບແຂກທີ່ສວຍງາມ. ເພື່ອສ້າງບ້ານໃຫ້ເຈົ້າຂອງເຮືອນເປັນຂອງແຫຼ່ງດອກໄມ້ປະດັບບ້ານຂອງນາງ!

 

01

ທຳ ລາຍປະເພນີ, ຫ້ອງຮັບແຂກແມ່ນດີເລີດແລະເຊື່ອງຊ້ອນຢູ່ໃນລາຍລະອຽດ

ຫ້ອງຮັບແຂກແມ່ນສວຍງາມແລະເຊື່ອງໄວ້ໃນລາຍລະອຽດ

ພິຈາລະນາການສະແຫວງຫາຄວາມສະອາດຂອງເຈົ້າຂອງເຮືອນ, ຄວາມແຕກຕ່າງຂອງຄວາມສູງໄດ້ເກີດຂຶ້ນລະຫວ່າງທາງເຂົ້າແລະພື້ນເຮືອນ. ນັກອອກແບບໄດ້ຕັ້ງພື້ນທີ່dustຸ່ນລະອອງເພື່ອກັ້ນບໍ່ໃຫ້ດິນເຂົ້າມາໃນຫ້ອງ. ກະເບື້ອງພື້ນທີ່ມືດຍັງຖືກໃຊ້ເພື່ອສ້າງສະພາບແວດລ້ອມການດໍາລົງຊີວິດທີ່ສະອາດແລະສະດວກສະບາຍ.

ຫ້ອງກວດຢູ່ທາງເຂົ້າໃຫ້ຜູ້ຢູ່ອາໄສມີພື້ນທີ່ເກັບມ້ຽນຫຼາຍຂຶ້ນ. ສາຍການປ່ຽນແປງຢູ່ເຮືອນແມ່ນຍັງສັ້ນກວ່າ. ພື້ນເຮືອນໄດ້ຖືກອອກແບບມາເພື່ອເຮັດໃຫ້ພື້ນທີ່ການເຮັດວຽກຂອງພື້ນທີ່ຊັດເຈນໃນທັນທີ.

ທຳ ລາຍການຈັດຕຽງສາມຊັ້ນແບບເກົ່າຂອງຫ້ອງຮັບແຂກແບບດັ້ງເດີມ, ດ້ວຍໂຊຟາອັນດຽວແທນໂຊຟາທີ່ໃຫຍ່ແລະ ໜາ. ພື້ນທີ່ສົດຊື່ນຫຼາຍຂຶ້ນ. ຕູ້ເກັບຮັກສາທັງrowົດທີ່ເປີດຢູ່ຕາມແຖວທີ່ສ້າງຂຶ້ນຕາມwallາເຮືອນສາມາດໃຊ້ເປັນບ່ອນວາງສະແດງຮູບແຕ້ມແລະປຶ້ມຂອງເຈົ້າຂອງເຮືອນໄດ້. ດ້ວຍການຕົບແຕ່ງປຶ້ມແລະຮູບແຕ້ມ, ຫ້ອງຮັບແຂກມີບັນຍາກາດທີ່ມີມະນຸດສະ ທຳ ຫຼາຍຂຶ້ນ.

ດ້ານເທິງຂອງຫ້ອງຮັບແຂກແມ່ນເຮັດດ້ວຍຊີມັງຈຸນລະພາກ. ນັກອອກແບບໄດ້ໃຊ້ການແຍກສີເພື່ອເປີດລະດັບຂຶ້ນກັບwallາແລະພື້ນ, ແລະຈັບຄູ່ກັບສາຍໄຟລົງແລະສາຍແສງແມ່ເຫຼັກ. ສາຍທີ່ຄົມຊັດເຮັດໃຫ້ພື້ນທີ່ໂປ່ງໃສຫຼາຍຂຶ້ນ.

ຫ້ອງຮັບແຂກແລະຫ້ອງຮັບປະທານອາຫານແມ່ນຕັ້ງຢູ່ໃນພື້ນທີ່ດຽວກັນ, ແລະຊັ້ນເທິງແລະຊັ້ນເທິງແມ່ນແບ່ງອອກບໍ່ໄດ້. ແສງແດດແລະອາກາດກະຈາຍເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງຢ່າງເສລີ. ຕູ້ເກັບຮັກສາທີ່ປ່ຽນແປງໄດ້ຖືກຈັດລຽງກັບwallາ. ມັນສະດວກກວ່າທີ່ຈະເຮັດຄວາມສະອາດສ່ວນລຸ່ມ. ຢູ່ເທິງຕູ້ສາມາດໃຊ້ເປັນຊັ້ນວາງ. ການອອກແບບລິ້ນຊັກ, ການເກັບຮັກສາຍັງສາມາດແບ່ງອອກເປັນປະເພດທີ່ແຕກຕ່າງກັນ.

ລະບຽງຖືກລວມເຂົ້າກັບພາຍໃນ. ຍົກມັນຂຶ້ນເລັກນ້ອຍເພື່ອສ້າງຄວາມແຕກຕ່າງກັບຫ້ອງຮັບແຂກ, ແລະແບ່ງສະຖານທີ່ໃຫ້ເຈົ້າຂອງເຮືອນອ່ານແລະແຕ້ມຮູບ. ສະຖານທີ່ທັງສອງບໍ່ໄດ້ແຍກອອກຈາກກັນທາງດ້ານຮ່າງກາຍ, ເຮັດໃຫ້ມີພື້ນທີ່ຫຼາຍຂຶ້ນ ສຳ ລັບການປະຕິບັດຕໍ່ກັນໃນຄອບຄົວ. ເວລາທີ່ມີຄວາມສຸກສໍາລັບພໍ່ແມ່ແລະເດັກນ້ອຍຢູ່ເຮືອນແມ່ນເດັກນ້ອຍໄດ້ຫຼິ້ນຢ່າງມີຄວາມສຸກຢູ່ໃນຫ້ອງຮັບແຂກ, ໃນຂະນະທີ່ແມ່ແຕ້ມແລະອ່ານຢູ່ໃນພື້ນທີ່ຂອງຕົນເອງ, ແລະເຈົ້າສາມາດເຫັນໃບ ໜ້າ ຍິ້ມຂອງເດັກນ້ອຍເມື່ອເຈົ້າຫຼຽວຂຶ້ນມາ.

 

02

ການລວມອາຫານແລະເຮືອນຄົວ, ເພີດເພີນກັບເວລາກິນເຂົ້າຢູ່ໃນພື້ນທີ່ທີ່ມີຄຸນນະພາບສູງການລວມອາຫານແລະເຮືອນຄົວເຂົ້າກັນ

ການຈັດການປະສົມປະສານຂອງຫ້ອງດໍາລົງຊີວິດແລະຫ້ອງອາຫານປະກອບເປັນເສັ້ນອົບພະຍົບທີ່ມີແລວເສດຖະກິດ. ການປຸງແຕ່ງອາຫານແລະການກິນອາຫານແມ່ນສະດວກແລະສະດວກສະບາຍກວ່າ. ໂຕະກິນເຂົ້າແມ່ນເຮັດດ້ວຍຫິນອ່ອນສີຂາວ. ມັນກົງກັນຂ້າມກັບໄມ້ສີ ດຳ ທີ່ໃຊ້ຢູ່ໃນຕູ້ເກັບມ້ຽນ, ເຮັດໃຫ້ມີຄວາມຮູ້ສຶກ ໜັກ ໜ່ວງ ຂອງພື້ນທີ່. ຮູບຊົງໂຕ, ມີເສັ້ນແຫຼມເພື່ອສ້າງຊ່ອງຫວ່າງ.

ຫວາຍ + ຕັ່ງຮັບປະທານອາຫານເຮັດໃຫ້ມີຄວາມຮູ້ສຶກອົບອຸ່ນ, ເຮັດໃຫ້ບັນຍາກາດໃນການຮັບປະທານອາຫານມີຄວາມອົບອຸ່ນຫຼາຍຂຶ້ນ. ດ້ວຍໂຄມໄຟໂຄມໄຟຕົວອັກສອນຫຍໍ້, ທຸກ meal ຄາບອາຫານແມ່ນອົບອຸ່ນແລະສວຍງາມພາຍໃຕ້ແສງ.

ຫ້ອງກິນເຂົ້າແລະເຮືອນຄົວຖືກຈັດລຽງຕາມ beams ເດີມ. ຫ້ອງກິນເຂົ້າແລະເຮືອນຄົວແມ່ນລວມເຂົ້າກັນ, ແລະສາຍອາຫານແລະເຮືອນຄົວແມ່ນສັ້ນກວ່າ. ເມື່ອເຈົ້າແຕ່ງອາຫານສໍາເລັດຮູບ, ເຈົ້າສາມາດເຂົ້າໄປໃນເຮືອນຄົວເພື່ອເພີດເພີນກັບອາຫານຮ້ອນທັນທີ. ຕູ້ເກັບຮັກສາຂະຫຍາຍອອກໄປຕາມwallາ, ແລະການປະສົມປະສານຂອງການອອກແບບທີ່ເຊື່ອງໄວ້ແລະເປີດເຜີຍເຮັດໃຫ້ການທໍາງານຂອງການເກັບຮັກສາອຸດົມສົມບູນຫຼາຍຂຶ້ນ. ນີ້ເປັນທັງຕູ້ຮັບປະທານອາຫານແລະພື້ນທີ່ເກັບມ້ຽນເຄື່ອງໃຊ້ໃນຄົວ.

ຊອກຫາຢູ່ຫ້ອງຮັບປະທານອາຫານຈາກແລວເສດຖະກິດ, ມັນສົດແລະລຽບງ່າຍ. ສະພາບແວດລ້ອມທີ່ບໍ່ສາມາດເບິ່ງເຫັນໄດ້ມີການຕິດໄຟເຍືອງທາງເພື່ອ ທຳ ລາຍແລວທາງທີ່ມືດແລະຄັບແຄບ. ອັນນີ້ແມ່ນສະດວກ ສຳ ລັບຊີວິດຄອບຄົວແລະແນະ ນຳ ບັນຍາກາດທີ່ອົບອຸ່ນໃຫ້ກັບອາວະກາດ.

 

03

ພື້ນທີ່ນອນທີ່ສະດວກສະບາຍແລະສະດວກສະບາຍ

ຊອກຫາຢູ່ໃນຫ້ອງນອນແມ່ບົດຈາກແລວເສດຖະກິດ, ປະຕູ minimalist ກອບແຄບແມ່ນ heightened. ດ້ວຍສາຍຕາ, ມັນເປັນລະບຽບຮຽບຮ້ອຍແລະເປັນເອກະພາບກວ່າ. ດ້ານເທິງຂອງແລວເສດຖະກິດແມ່ນເຮັດດ້ວຍວັດສະດຸຊີມັງຈຸນລະພາກອັນດຽວກັນກັບຫ້ອງຮັບປະທານອາຫານເພື່ອຮັກສາຄວາມຕໍ່ເນື່ອງຂອງພື້ນທີ່. ໄຟສາຍທີ່ເຊື່ອງໄວ້ແມ່ນໃຊ້ເປັນອຸປະກອນໄຟເຍືອງທາງເພື່ອສະແດງຄວາມສູງຂອງພື້ນ.

ກ້າວເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງນອນແມ່ບົດ, ຫ້ອງກວດແລະຫ້ອງນໍ້າແມ່ບົດໄດ້ຖືກຈັດລຽງຢ່າງເປັນລະບຽບຮຽບຮ້ອຍ. ການແບ່ງສ່ວນທີ່ເປັນປະໂຫຍດແມ່ນຈະແຈ້ງແລະການອອກແບບຊຸດເຮັດໃຫ້ຊີວິດຂອງເຈົ້າຂອງສະດວກກວ່າ.

wallsາຫ້ອງນອນຖືກປົກຄຸມດ້ວຍແຜ່ນເຄືອບໄມ້. ວັດສະດຸ ທຳ ມະຊາດ ນຳ ເອົາພື້ນຜິວຊັ້ນສູງມາສູ່ອະວະກາດ. wallາພື້ນຫຼັງຖືກປະດັບດ້ວຍສີເທົາຊັ້ນສູງ, ແລະພື້ນທີ່ວ່າງແມ່ນມີຫຼາຍຊັ້ນ. ຜ້າປູທີ່ນອນເຮັດດ້ວຍ ໜັງ ມີຄຸນນະພາບຫຼາຍກວ່າ. ການເລືອກສີເຫຼືອງແລະສີຂຽວເຮັດໃຫ້ບັນຍາກາດໃນຫ້ອງນອນມີຊີວິດຊີວາຫຼາຍຂຶ້ນ.

ຕູ້ເສື້ອຜ້າຍ່າງເຂົ້າມາຢືມພື້ນທີ່ຈາກຫ້ອງນອນໃຫຍ່, ເຮັດໃຫ້ມີພື້ນທີ່ເກັບມ້ຽນພຽງພໍສໍາລັບເຄື່ອງນຸ່ງຂອງຄອບຄົວ. ກະຈົກຍາວສອງອັນແມ່ນໄດ້ວາງໄວ້ຢ່າງສົມຄູ່ກັນຢູ່ທີ່ປະຕູຕູ້ເສື້ອຜ້າ, ຊຶ່ງສະດວກຕໍ່ກັບການປ່ຽນເຄື່ອງນຸ່ງແລະການພະຍາຍາມນຸ່ງເຄື່ອງ. ຊອກຫາຢູ່ໃນຫ້ອງນອນຈາກກະຈົກ, ຊ່ອງຫວ່າງທັບຊ້ອນກັນແລະເຕັມໄປດ້ວຍຄວາມສົນໃຈ.

ຕູ້ໄດ້ຖືກແບ່ງອອກຢ່າງຊັດເຈນ. ພື້ນທີ່ເສື້ອຜ້າຍາວຮັບປະກັນບໍ່ມີຮອຍຫ່ຽວຍົ່ນຢູ່ໃນເສື້ອຜ້າ. ພື້ນທີ່ທີ່ມີການແບ່ງສ່ວນເທິງແມ່ນເກັບຜ້າຫົ່ມ, ຜ້າປູບ່ອນນອນແລະເສື້ອຜ້ານອກລະດູການ. ລິ້ນຊັກດ້ານລຸ່ມເກັບມ້ຽນຄ້ານແລະຈຸດຈົບ. ການອອກແບບປິດເພື່ອຮັບປະກັນວ່າການເກັບຮັກສາບໍ່ຕົກເຂົ້າໄປໃນຂີຸ້່ນ. ປະພື້ນທີ່ປ່ອງຢ້ຽມໄວ້ເພື່ອສ້າງພື້ນທີ່ປະສົມປະສານກັບຕູ້ເກັບເຄື່ອງ. ອັນນີ້ບໍ່ໄດ້ກີດກັ້ນແສງສະຫວ່າງເຂົ້າໄປໃນເຮືອນ, ແຕ່ຍັງເຮັດໃຫ້ພື້ນທີ່ຫ້ອງກວດເບິ່ງມີຫຼາຍ ໜ້າ ທີ່ຫຼາຍຂຶ້ນ.

ສີຂາວເປັນສີຫຼັກຂອງຫ້ອງນໍ້າຫຼັກ. ບາງwallsາໄດ້ຖືກປະດັບດ້ວຍສີດໍາ, ສ້າງຄວາມຮູ້ສຶກສະຫຼາດສະຫຼຽວໄດ້ງ່າຍ. ອ່າງແມ່ນເປັນຮູຢູ່ດ້ານລຸ່ມແລະສາມາດໃຊ້ເປັນບ່ອນເກັບມ້ຽນເຄື່ອງໄດ້. ການ ນຳ ໃຊ້ພື້ນທີ່ແມ່ນໄດ້ຂະຫຍາຍອອກໄປໃນພື້ນທີ່ນ້ອຍ.

ຫ້ອງຂອງເດັກນ້ອຍແລະການສຶກສາໄດ້ຖືກສະຫຼັບກັນເພື່ອໃຫ້ເດັກນ້ອຍມີບ່ອນຫວ່າງຫຼາຍຂຶ້ນສໍາລັບການພັກຜ່ອນ. ໃນເວລາດຽວກັນ, ການສຶກສາຢູ່ໃກ້ກັບຫ້ອງນອນແມ່ບົດ, ສະນັ້ນມັນສະດວກກວ່າສໍາລັບເຈົ້າຂອງການອ່ານປຶ້ມກ່ອນເຂົ້ານອນ.

ຜ້າປູບ່ອນແລະຜ້າມ່ານຢູ່ໃນຫ້ອງຂອງເດັກນ້ອຍແມ່ນຢູ່ໃນສີບົວເປື້ອນ, ສອດຄ່ອງກັບຄວາມມັກຂອງສາວນ້ອຍ. ອັນນີ້ບໍ່ແມ່ນ gaudy ເກີນໄປ. ກຳ ແພງທັງofົດຂອງຕູ້ເກັບຮັກສາເຮັດໃຫ້ພື້ນທີ່ມີຄວາມສາມາດໃນການເກັບຮັກສາຫຼາຍຂື້ນ. ຊ່ອງເປີດດ້ານລຸ່ມແມ່ນສະດວກສໍາລັບເກັບມ້ຽນເຄື່ອງຫຼິ້ນຂອງເດັກນ້ອຍ.

 

04

ການນໍາໃຊ້ໄມ້ເພື່ອສ້າງການສຶກສາທີ່ງຽບສະຫງົບ

ໂຕະໂຕະງ່າຍ simple ແມ່ນຖືກສ້າງຂຶ້ນລະຫວ່າງຕູ້ເກັບຮັກສາແລະກໍາແພງຢູ່ໃກ້ກັບປ່ອງຢ້ຽມ. ສ່ວນລຸ່ມຂອງໂຕະເຮັດວຽກວ່າງເປົ່າເພື່ອໃຫ້ຜູ້ອ່ານຢຽດຂາຂອງລາວອອກໄດ້. ໄຟສາຍປິດບັງສອງອັນຖືກວາງໄວ້ເທິງສຸດເພື່ອຄວາມສະຫວ່າງເວລາອ່ານແລະພັກຜ່ອນ. ຜ້າກັ້ງສີຂາວຢູ່ທີ່ປ່ອງຢ້ຽມກັ່ນຕອງແສງແລະປົກປ້ອງດວງຕາ.

ຊ່ອງເປີດຂອງຕູ້ເກັບຮັກສາມີຂະ ໜາດ ແຕກຕ່າງກັນ. ອັນນີ້ສະດວກຕໍ່ການວາງປຶ້ມຂະ ໜາດ ຕ່າງກັນ. ການອອກແບບປະສົມປະສານຂອງມັນກັບໂຕະເຮັດໃຫ້ມັນສະດວກຫຼາຍຂຶ້ນໃນການຖືແລະວາງປຶ້ມຢູ່ໃນມື. ຕູ້ເກັບເຄື່ອງແມ່ນເຮັດດ້ວຍໄມ້ທີ່ມີຄວາມຮູ້ສຶກ ແໜ້ນ ໜາ ຂອງໂຄງສ້າງ, ເຊິ່ງເຮັດໃຫ້ເຂົ້າກັບສະພາບອາລົມທີ່ງຽບແລະສະຫງ່າງາມຂອງປຶ້ມ. ເດັສທັອບແມ່ນເຮັດດ້ວຍກະດານຫີນສີຂີ້ເຖົ່າທີ່ມີຄຸນນະພາບສູງ, ເຊິ່ງເຮັດໃຫ້ມີຄວາມແຕກຕ່າງກັບຕູ້ ໜັງ ສືແລະ ທຳ ລາຍຄວາມໂດດດ່ຽວຂອງພື້ນທີ່.

 

05

ສາມຫ້ອງນ້ ຳ ແຍກຕ່າງຫາກ, ຊີວິດທີ່ສະດວກກວ່າ

ການປ່ຽນແປງຮູບແບບຂອງຫ້ອງນ້ໍາ, ເຮັດໃຫ້ການອອກແບບສາມແຍກເພື່ອປັບປຸງຄຸນນະພາບຂອງຊີວິດ. ໃຊ້ແຈຂອງພື້ນທີ່ເພື່ອຈັດພື້ນທີ່ແຫ້ງ. ປ່ອງຢ້ຽມຢູ່ທັງສອງດ້ານນໍາແສງເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງ. ອັນນີ້ແມ່ນສະດວກຕໍ່ການລະບາຍອາກາດແລະພື້ນທີ່ແຈ້ງສະຫວ່າງແລະບໍ່ມີຄວາມຊຸ່ມ. ຕູ້ຊັກຜ້າແລະຕູ້ເກັບມ້ຽນເຄື່ອງຄົວໄດ້ຖືກອອກແບບກັບຄືນໄປບ່ອນດ້ານຫຼັງ. ໃນຂະນະທີ່ຮັບປະກັນພື້ນທີ່ທີ່ຮຽບຮ້ອຍແລະມີອາກາດຖ່າຍເທ, ພື້ນທີ່ເກັບມ້ຽນແມ່ນເພີ່ມຂື້ນ.

ພື້ນທີ່ອາບນ້ ຳ ໃຊ້ທໍ່ລະບາຍນ້ ຳ ຊັ້ນຍາວ, ເຊິ່ງມີພື້ນທີ່ນ້ ຳ ໃຫຍ່ກ່ວາທໍ່ລະບາຍນ້ ຳ ພື້ນສີ່ຫຼ່ຽມ. ຕິດຕັ້ງໃສ່ກັບກໍາແພງເພື່ອຮັກສາຄວາມສົມບູນຂອງກະເບື້ອງພື້ນເຮືອນ. tilesາແລະກະເບື້ອງປູພື້ນແມ່ນເຮັດໄດ້ 45 ອົງສາເພື່ອເຮັດຄວາມຊັນ. ຢູ່ໃນອາວະກາດ, ມັນກໍາຈັດບັນຫາຂອງການສະສົມນໍ້າ.

 

06

ປ່ຽນແປງພື້ນທີ່, ສ້າງຊີວິດທີ່ມີຄຸນນະພາບ

 plan ແຜນຊັ້ນເດີມ

 layout ວາງແຜນຜັງ

  1. ຊັ້ນວາງເສື້ອກັນ ໜາວ ຖືກແບ່ງອອກໂດຍຕູ້ເກັບຮັກສາໃນພື້ນທີ່ເຂົ້າ, ເພື່ອວ່າມັນສະດວກກວ່າໃນການປ່ຽນເກີບແລະເສື້ອຜ້າຢູ່ທາງເຂົ້າ.
  2. ກໍາແພງທີ່ເກິດໄດ້ຖືກນໍາໃຊ້ເປັນແກນເພື່ອຈັດຫ້ອງດໍາລົງຊີວິດແລະຫ້ອງຮັບປະທານອາຫານປະສົມປະສານ, ແລະປະກອບເປັນສາຍເປີດແລະເຄື່ອນຍ້າຍໄດ້. ຄົນຍ້າຍໄປມາຢູ່ໃນອາວະກາດໄດ້ຢ່າງເສລີແລະສະດວກສະບາຍຫຼາຍຂຶ້ນ.
  3. ກໍາແພງດັ່ງກ່າວໄດ້ຖືກຮື້ຖອນເພື່ອສ້າງສາມຫ້ອງນໍ້າສໍາຮອງແຍກຕ່າງຫາກ. ພື້ນທີ່ແຫ້ງຖືກຈັດລຽງໂດຍປ່ອງຢ້ຽມຢູ່ໃນແຈຂອງຊ່ອງ. ຫ້ອງນ້ ຳ ສະອາດແລະສະດວກສະບາຍ, ແລະພື້ນທີ່ຍັງໂປ່ງໃສກວ່າ.
  4. ການສຶກສາແລະຫ້ອງເດັກນ້ອຍໄດ້ຖືກສະຫຼັບກັນເພື່ອໃຫ້ລູກສາວມີບ່ອນນອນທີ່ສະດວກສະບາຍກວ່າແລະເພີ່ມປະສິດທິພາບການພັກຜ່ອນຂອງເຈົ້າຂອງ.
  5. ຕູ້ເສື້ອຜ້າຂອງຫ້ອງນອນໃຫຍ່ໄດ້ຖືກຂະຫຍາຍອອກແລະສ່ວນ ໜຶ່ງ ຂອງພື້ນທີ່ຢູ່ໃນຫ້ອງນອນແມ່ບົດໄດ້ຢືມ. ອັນນີ້ສ້າງຫ້ອງກວດກາທີ່ມີຫຼາຍ ໜ້າ ທີ່, ເຊັ່ນວ່າການເກັບຮັກສາແລະການນຸ່ງຖື, ເພື່ອຕອບສະ ໜອງ ຄວາມຕ້ອງການຂອງເຈົ້າຂອງເຮືອນສໍາລັບພື້ນທີ່ເກັບມ້ຽນ.

 

ທີ່ຕັ້ງຂອງໂຄງການ: ເມືອງຊຽງໄຮ, ປະເທດຈີນ - ເມືອງ Xuhui

ພື້ນທີ່ໂຄງການ: 120㎡

ພື້ນທີ່ໂຄງການ: ສານ Hengan

ທີມອອກແບບ丨ການອອກແບບຂອງນາງ

ວັດສະດຸທີ່ໃຊ້: ແຜ່ນໄມ້, ຫີນອ່ອນ, ຫີນປູນຊີມັງ, ແລະອື່ນ etc. .

ການອອກແບບ HUERNE

ເຮັດການອອກແບບທີ່ມີອຸນຫະພູມເພື່ອຮັບຮູ້ເຮືອນດ້ວຍຄວາມຮູ້ສຶກ

ກ່ອນ ໜ້າ ນີ້ :: ຕໍ່ໄປ:
ກົດເພື່ອຍົກເລີກການຕອບ
    更多更多
    ຍິນດີຕ້ອນຮັບເຂົ້າສູ່ເວັບໄຊທ໌ທາງການຂອງ WOWOW FAUCET

    loading ...

    ເລືອກສະກຸນເງິນຂອງທ່ານ
    USDເງິນໂດລາສະຫະລັດ (US)

    ໂຄງຮ່າງການ

    X

    ປະຫວັດຜົນການຊອກຫາ

    X