ຄົ້ນຫາ ຄົ້ນຫາເວັບໄຊ

ການກໍ່ສ້າງ, ພື້ນທີ່ອັນບໍລິສຸດຂອງເສລີພາບແລະຄວາມເປັນ ທຳ

ການຈັດປະເພດການ​ອອກ​ແບບ​ພາຍ​ໃນ 2027 0

ພັນທະມິດການອອກແບບພາຍໃນຕົ້ນສະບັບຂອງ Eos

 

ການກໍ່ສ້າງທີ່ນ້ອຍທີ່ສຸດ

ນີ້ແມ່ນເຮືອນທີ່ມີຮູບຊົງ L ຂະ ໜາດ 115㎡ຢູ່ໃນແຂວງໄຕ້ຫວັນ, ມີລູກສອງຄົນອາໄສຢູ່ໃນເຮືອນນັ້ນ. ເຈົ້າຂອງເຮືອນບໍ່ຕ້ອງການຕື່ມຫ້ອງໃສ່ຕອນນີ້ເພາະວ່າເດັກນ້ອຍຍັງ ໜຸ່ມ ຢູ່, ແລະຕ້ອງການຮັກສາຄວາມປ່ຽນແປງບາງຢ່າງເພື່ອອະນາຄົດ. ເຮືອນດັ້ງເດີມມີໄມ້ເກົ່າບາງອັນຢູ່ໃນນັ້ນ, ແລະໄຟບໍ່ແຈ້ງປານໃດ. ເຈົ້າຂອງເຮືອນໄດ້ຈ້າງຜູ້ອອກແບບ Ming-Hui Cheng ຂອງ Bug Idea ເພື່ອສ້ອມແປງເຮືອນຂອງເຂົາເຈົ້າ.

plan ແຜນຊັ້ນເດີມ

ແຜນຊັ້ນຕົ້ນສະບັບສະແດງໃຫ້ເຫັນວ່າການຈັດວາງບໍ່ດີ. ແລວທາງຍາວເກີນໄປແລະແຄບ, ສະນັ້ນພື້ນທີ່ກາຍເປັນຍາວເກີນໄປແລະມືດ. ກ່ອນອື່ນtheົດ, ຜູ້ອອກແບບໄດ້ເອົາແຜ່ນທັງinteriorົດອອກຈາກພາຍໃນແລະຈັດແຈງສາມເສັ້ນເຄື່ອນທີ່ຄືນໃ່.

ການອອກແບບຫ້ອງແມ່ນອີງໃສ່ແນວຄວາມຄິດຂອງ“ ການແບ່ງປັນຮູບຕົວ L” ແລະ“ ເສັ້ນຄູ່”.

ຮູບແບບໂຕ L ຖືກແບ່ງອອກເປັນສອງບລັອກ: ຫ້ອງຮັບແຂກເປີດແລະຫ້ອງກິນເຂົ້າ + ພື້ນທີ່ຫ້ອງຄົວຢູ່ທາງລຸ່ມ / ຫ້ອງຂ້າງເທິງແມ່ນຫ້ອງທີ່ຕ້ອງການຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ

Plan ແຜນຊັ້ນ

ຈາກການວາງແຜນຊັ້ນທັງົດ, ຜູ້ອອກແບບໄດ້ພະຍາຍາມເຮັດໃຫ້ຈຸດອ່ອນຂອງທາງຍ່າງເບື້ອງຕົ້ນຍາວເກີນໄປ. ລາວໄດ້ເຊື່ອມຕໍ່ທ່ອນໄມ້ເທິງແລະລຸ່ມດ້ວຍທ່ອນໄມ້ສີຟ້າ. ທ່ອນໄມ້ສີຟ້ານີ້ບໍ່ພຽງແຕ່ເປັນທາງເຂົ້າຂອງຫ້ອງເທົ່ານັ້ນ, ແຕ່ຍັງລວມເອົາຫ້ອງເກັບເຄື່ອງແລະພື້ນທີ່ເກັບມ້ຽນເຂົ້າ ນຳ. ແທນທີ່ຈະເຊື່ອງປະຕູແລະtheາ, ເວລານີ້“ ປະຕູ” ຖືກເນັ້ນໃສ່ດ້ວຍທ່ອນໄມ້ສີ, ປ່ຽນມັນເຂົ້າໄປໃນພື້ນທີ່ການຫັນປ່ຽນທີ່ ໜ້າ ສົນໃຈ.

ຫ້ອງນອນແມ່ບົດຊັ້ນເທິງແມ່ນແຍກອອກຈາກຫ້ອງຂອງເດັກນ້ອຍໂດຍປະຕູເລື່ອນ. ປະຕູເລື່ອນໄດ້ຖືກເປີດໃນຊ່ວງເວລາປົກກະຕິ, ເພື່ອໃຫ້ມັນກາຍເປັນການຕັ້ງຄ່າຫ້ອງຂະ ໜາດ ໃຫຍ່. ອັນນີ້ແມ່ນສະດວກສໍາລັບເຂົາເຈົ້າຫຼິ້ນຫຼືນອນນໍາກັນ.

volume ປະລິມານສີຟ້າຢູ່ທາງກາງເຊື່ອມຕໍ່ຊ່ອງຫວ່າງເທິງແລະລຸ່ມ.

ທິວທັດຈາກປະຕູ ໜ້າ ສູ່ພາຍໃນ, ພື້ນທີ່ທັງalsoົດຍັງມີສຽງສະອາດແລະລຽບງ່າຍ. ພື້ນທີ່ສີຟ້າຢູ່ທາງກາງແມ່ນຊ່ອງຂ້າມຜ່ານທີ່ເຊື່ອມຕໍ່ກັບສາທາລະນະແລະເອກະຊົນ. ຫ້ອງຄົວແລະຫ້ອງກິນເຂົ້າແມ່ນຢູ່ເບື້ອງຊ້າຍ, ແລະຫ້ອງຮັບແຂກຢູ່ທາງຂວາ. ການເກັບຮັກສາແລະການເກັບຮັກສາທັງຫມົດແມ່ນເຊື່ອງໄວ້. ຢູ່ທາງຫລັງຂອງໂຊຟາແມ່ນຫ້ອງເກັບເຄື່ອງທັງົດ. ຕູ້ໂທລະທັດຍັງເຊື່ອງຢູ່ໃນwallາ. ທາງຍ່າງຢູ່ໃກ້ປ່ອງຢ້ຽມແມ່ນເຊື່ອມຕໍ່ກັບຫ້ອງຂອງເດັກນ້ອຍ.

ພື້ນແມ່ນເຮັດດ້ວຍຊີມັງຈຸນລະພາກ. ຢູ່ດ້ານຂ້າງຂອງພື້ນທີ່ຮັບປະທານອາຫານ, ກ່ອງສີດໍາຖືກນໍາໃຊ້ເພື່ອປະສົມປະສານກັບເປຍໂນ, ເຄື່ອງເຮັດຄວາມເຢັນຂອງເຫລົ້າແລະຕູ້ເກັບຮັກສາ. ວິທີນີ້ບ່ອນເກັບມ້ຽນຈະບໍ່ເບິ່ງຄືກັນ.

ເກາະກາງແມ່ນປະສົມປະສານກັບຕາຕະລາງຮັບປະທານອາຫານ, ແນວຄວາມຄິດໂດຍນໍາໃຊ້ອົງປະກອບຂອງແຜ່ນແລະກະດານເຂົ້າກັນ. ພື້ນເຮືອນຂະຫຍາຍໄປຫາໂຕະແລະຕັດກັນດ້ວຍກ່ອງເພື່ອປະກອບເປັນຕາຕະລາງເກາະສູນກາງທີ່ຖືກກໍ່ສ້າງ, ສ້າງວິທີການໃຊ້ມັນທີ່ແຕກຕ່າງກັນ. ພື້ນທີ່ຂົ້ວຮ້ອນຢູ່ໃນເຮືອນຄົວແມ່ນຖືກວາງໄວ້ຢູ່ໃນແຈ, ເພື່ອວ່າບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງເພີ່ມປະຕູເລື່ອນພິເສດ, ແລະມັນສາມາດເກັບຮັກສາໄວ້ໄດ້ບາງສ່ວນ.

ສາມສີຂອງສີເທົາ, ສີດໍາແລະເນື້ອໄມ້ແມ່ນສະຫຼັບກັນ. ສີ ດຳ ແມ່ນພື້ນທີ່ເກັບມ້ຽນເຄື່ອງໃຊ້ໄຟຟ້າ. ສີເທົາແມ່ນ ສຳ ລັບເທິງໂຕະ, ເຊິ່ງສາມາດຖືກອອກແບບເພີ່ມເຕີມເພື່ອຂະຫຍາຍໄດ້.

ຫ້ອງໂຖງສີຟ້າລະຫວ່າງຫ້ອງຮັບແຂກແລະຫ້ອງນອນ. ຂ້າງ ໜຶ່ງ ເປັນຫ້ອງເກັບເຄື່ອງ, ແລະອີກດ້ານ ໜຶ່ງ ແມ່ນຕູ້ປືນ ສຳ ລັບເກມຢູ່ລອດຂອງຜູ້ຊາຍ. ຂ້ອຍຫວັງວ່າເຈົ້າຂອງຈະໄດ້ຮັບການປ່ຽນແປງອາລົມໃນເວລາທີ່ຜ່ານພື້ນທີ່ຂ້າມຜ່ານນີ້.

ໜ້າ ທຳ ອິດທີ່ບໍ່ສະbyໍ່າສະເbyີໂດຍປ່ອງຢ້ຽມ. ຜູ້ອອກແບບປະສົມປະສານມັນດ້ວຍທ່ອນໄມ້ແລະຫັນມັນເຂົ້າໄປໃນທາງເຂົ້າແລະທາງອອກຂອງຫ້ອງເດັກນ້ອຍ. ອັນນີ້ສ້າງການເຂົ້າຫາສອງ່າຍແລະແກ້ໄຂບັນຫາຂອງທາງຍ່າງຍາວ. ທ່ອນໄມ້ຈາກຫ້ອງຮັບແຂກໄປຫາຫ້ອງຂອງເດັກນ້ອຍໄດ້ຖືກກໍານົດໃຫ້ເປັນພື້ນທີ່ສຶກສາສໍາລັບເດັກນ້ອຍໃນອະນາຄົດ.

ເຖິງແມ່ນວ່າຫ້ອງຂອງເດັກນ້ອຍດຽວນີ້ເປັນຫ້ອງໃຫຍ່, ແຕ່ມັນຍັງຖືກສະຫງວນໃຫ້ແຍກອອກເປັນສອງຫ້ອງຂອງເດັກນ້ອຍໃນອະນາຄົດ. ອັນນີ້ຕອບສະ ໜອງ ຄວາມຕ້ອງການຂອງເຈົ້າຂອງເຮືອນໄດ້ຢ່າງຄ່ອງແຄ້ວໃນຊີວິດ.

ສຳ ລັບການວາງແຜນຫ້ອງເດັກນ້ອຍໃນປະຈຸບັນ, ຜູ້ອອກແບບໄດ້ໃຊ້ຕຽງສອງຊັ້ນ (ຕຽງນີ້ສາມາດແຍກອອກເປັນສອງຕຽງດ່ຽວໄດ້ໃນອະນາຄົດ), ດັ່ງນັ້ນການວາງແຜນກໍ່ໄດ້ອອກແບບການວາງແຜນພື້ນໃນຫ້າປີຕໍ່ມາ.

ຫ້ອງນອນແມ່ບົດເຊື່ອມຕໍ່ກັບຫ້ອງຂອງເດັກນ້ອຍໂດຍປະຕູເລື່ອນ. ເນື່ອງຈາກເຈົ້າຂອງເຮືອນໃຊ້ເວລາສ່ວນໃຫຍ່ຢູ່ກັບລູກຂອງເຂົາເຈົ້າ, ນອນນໍາກັນຫຼືຫຼິ້ນນໍາກັນ, ມັນເປັນສິ່ງສໍາຄັນທີ່ຈະເຊື່ອມຕໍ່ຫ້ອງເດັກນ້ອຍດ້ວຍວິທີນີ້, ແລະລູກຄ້າຫຼາຍຄົນໃນປັດຈຸບັນມີຄວາມຕ້ອງການແບບນີ້.

ຫ້ອງນອນຕົ້ນຕໍມີສອງປະຕູເລື່ອນ, ຂ້າງ ໜຶ່ງ ແມ່ນຫ້ອງແຕ່ງຕົວແລະຫ້ອງອາບນໍ້າ, ແລະອີກດ້ານ ໜຶ່ງ ເຊື່ອມຕໍ່ກັບຫ້ອງຂອງເດັກນ້ອຍ.

▲ທັດສະນະຂອງຫ້ອງນອນໃຫຍ່ຕໍ່ຫ້ອງຮັບແຂກ

ທັດສະນະຂອງຫ້ອງນອນໃຫຍ່ທີ່ມອງໄປຫາຫ້ອງຮັບແຂກ, ປ່ອງສີຟ້າເລິກເຮັດໃຫ້ຄວາມຄິດໄປສູ່ບ່ອນອື່ນ.

ຜ້າປູຫົວຂອງຫ້ອງນອນໃຫຍ່ຂະຫຍາຍໄປສູ່ຫ້ອງແຕ່ງຕົວ, ແລະຕູ້ຫ້ອງແຕ່ງຕົວແລ່ນຜ່ານຫ້ອງນໍ້າຂອງຫ້ອງນໍ້າ, ຫວັງວ່າຈະສ້າງຄວາມຮູ້ສຶກຂອງການຂະຫຍາຍສາຍຕາທັງພາຍໃນແລະພາຍນອກ.

ຫ້ອງແມ່ບົດຢູ່ໃນຕອນທ້າຍຂອງຫ້ອງແຕ່ງຕົວ. ຄວາມກວ້າງຂອງພື້ນທີ່ແຖວດຽວບໍ່ເidealາະສົມ. ແຕ່ຫຼັງຈາກວາງພື້ນທີ່ເຮັດວຽກ, ມັນເຮັດວຽກໄດ້ດີທັງໃນການນໍາໃຊ້ແລະສາຍຕາ.

ພື້ນທີ່ອາບນ້ ຳ ຂອງຫ້ອງນ້ ຳ ສາທາລະນະແມ່ນແຍກດ້ວຍສີແຮ່ທາດ. ສີເຫຼືອງທີ່ອົບອຸ່ນສະແດງໃຫ້ເຫັນຄວາມອົບອຸ່ນແລະການຕ້ອນຮັບຂອງເຈົ້າຂອງເຮືອນ.

ກ່ອນ ໜ້າ ນີ້ :: ຕໍ່ໄປ:
ກົດເພື່ອຍົກເລີກການຕອບ
    更多更多
    ຍິນດີຕ້ອນຮັບເຂົ້າສູ່ເວັບໄຊທ໌ທາງການຂອງ WOWOW FAUCET

    loading ...

    ເລືອກສະກຸນເງິນຂອງທ່ານ
    USDເງິນໂດລາສະຫະລັດ (US)

    ໂຄງຮ່າງການ

    X

    ປະຫວັດຜົນການຊອກຫາ

    X