søge site Search

Skoledistriktets hus bryder igennem det "gamle og faldefærdige" og styrker livskvaliteten | Shuangbao Design

KlassifikationIndretning 2974 0

Interior Design Alliance

Dette er et meget specielt projekt. I de sidste mange dage og nætter har vi kommunikeret med boligejeren via mobiltelefon i mere end 1,000 kilometer. Endelig indledte renoveringen af ​​dette skolehus på næsten 90 kvadratmeter det forår, der hører til. Selv da installationslæreren kom ind i hjemmet gennem de alderssvarende hutonger, blev han forbløffet: ”Det vidste jeg ikke, før jeg kom for at se det. Der er sådan et smukt hjem i sådan et gammelt hus. ”

 

01

Om “det” i datid

FØR

Denne sag er et off-site projekt beliggende i Fuzhou, som er 30 år gammelt nu. Arealet inde i suiten er 88 kvadratmeter. Dens interiør er ret gammelt, og belysningen er ikke god. Husets indretning er også problematisk. Antallet af værelser er totalt utilstrækkeligt. For det andet kan mange lagringsfunktioner ikke implementeres. Børnestudiet kunne heller ikke tilfredsstilles. For alle husejerens krav kan dette skoledistrikt hus have op til 10 års levetid. Og med en fastboende tante er det første ord, der kommer til at tænke på, når vi tænker på skolekredsboliger, ofte “kompromis”, da vi har de samme smertepunkter. Der er et begrænset område, overfyldt liv. Kan vi stadig tale om den levende oplevelse?

Efter renoveringsdesignet har hvert rum imidlertid uafhængig belysning. Mængden af ​​lys, der kommer ind i det fælles område, er endnu mere flervinklet. Pladsen blev fjernet alle væggene, og layoutet blev omplanlagt. Dette opfylder funktionerne i 3 værelser, 2 badeværelser og studie- og husholdningsrum, hvilket realiserer sameksistensen af ​​praktisk og kunstnerisk stil. Lagringsmængden blev også øget kraftigt, og udnyttelsen af ​​pladsen blev fordoblet. Dette skabte en bedre leveoplevelse for husejeren. Den dag den var færdig, sagde husejeren: "Det er så smukt, at jeg ikke engang vil sælge det senere."

 

02

"Knæk" det gamle husrenoveringsproblem

STUE

Det originale rum i denne sag var alvorligt mangel på lys. Efter designerens grundige overvejelser blev alle de vægge, der kunne fjernes, fjernet. Designeren brugte ringstrålestrukturen til at oprette rummet for at sikre den oprindelige højde af rummet. Samtidig, mellem flere rum, brugte designeren åbne døre til at løse lysproblemet. Dette tillader introduktion af lys i flere retninger i det fælles område og gør selve huset mere bekvemt med hensyn til bevægelse.

I den tidlige fase sagde ejeren, at det ville være rart at have et studieværelse til sit kontor. Så denne lille anmodning var ikke vanskelig for os. Vi kombinerede stuen og undersøgelsen til en. Indimellem kan de voksne arbejde hjemme, og lejlighedsvis kan børnene lave deres lektier. En god hjemmelæringsatmosfære, et væld af videnlagring, fra dette øjeblik.

På grund af husets lille størrelse blev møblerne valgt til at være komfortable og kompakte og lette at flytte rundt på. Dette gør rumbevægelsen mere bekvem. Det vedlagte møbellayout øger familiens kommunikation. Hele siden til toppen af ​​reolen med skabsdøre, der er lavet nedenfor til opbevaring. Toppen af ​​den er efterladt som en åben reol. Alle familiens bøger og materialer er gemt her. I betragtning af budgettet lægger vi i toppen af ​​reolen. Vi opsatte også 2 små væglamper separat for at fylde reolen med lys. Dette vil hjælpe beboerne med at finde bogsamlingen bedre.

Kappen kan indeholde forskellige små minder, som ejeren plukkede tilbage fra sine rejser, og det dekorative spejl med kinesiske elementer. Ud over dekoration bryder det bedre lyset og introducerer det i stuen. Dette øger også den visuelle fornemmelse af rummet. Lys og ventilation er alle sammen i dette utrolige "gamle og nedslidte" hjem.

I betragtning af størrelsen på rummet og sikkerheden ved at gå, er de fleste møbler buede. Dette sparer plads og rører ikke ved benene. For at skabe en bedre livsstil for husejerne tilføjede vi en pejs i rummet, som et århundrede gammelt hus ville have. Vi håber, at hver gang husejeren tænder for pejsen, lytter til retromusikken og ser flammerne danse, er det som at blive født i et parisisk liv i en mindre nøgle.

 

03

Uendelige muligheder i undersøgelsen

UNDERSØGELSE

I dette skolehus vil vi tilbringe det meste af tiden med børnene, så fjernsynet blev fjernet fra stuen. Ved valget af sofa brugte vi et par siddende layout. Den ene er at efterlade en bedre linje til rummet og spare plads. For det andet kan det give familien mere tid til at kommunikere.

I det åbne studieområde strækker reolen sig helt ud til soveværelsesvæggen. Overalt hvor folk går, er et "studie". Hele væggen i sorte egreoler har fantastisk lagerkapacitet. Dette kan indeholde bøger og også nogle ornamenter og nips. Åbn "hemmelig dør" i reolen, som er det rum, hvor tanten normalt bor. Dobbeltdøre bruges til kunstglas, så der også kan indføres lys i det lille soveværelse. På tanterens værelse er der også opsat gardiner. Når hun har brug for privat plads, kan hun også lukke det selv.

 

04

Rekonstruktion af spisesalen

DINING ROOM

Det 90 kvadratmeter gamle hus bevarer den oprindelige højde så meget som muligt. Spisestuen blev valgt i ren havblå. Havet og himlen er en farve, og himlen er enorm. Dette minder folk om den blå himmel og det blå vand i Saipan om sommeren, hvilket er en helbredende farve, der får folk til at føle sig ekstra fredelige. Kirsebærblomstringen lyserød i stuen er levende, legende og dejlig, og de 2 farver blander sig med hinanden og danner et visuelt hierarki i forskellige grader og gør rummet omgivet af en romantisk atmosfære.

I betragtning af den manglende lagerplads i køkkenet, brugte vi væggen så meget som muligt til at lave et indbygget opbevaringsrum. Dette giver dig mulighed for at lægge nogle bageartikler, morgenmadsprodukter eller kaffe- og teposer osv. Dette forbedrer i høj grad køkkenets funktionalitet. Når venner kommer, tænder vi hendes vintage stereo og spiller franske melodier i denne lille spisestue, ligesom i en lille lejlighed i Paris. Det er et godt tidspunkt at være afslappet.

Det overordnede område af spisepladsen er ikke særlig stort. 1.1 m rundt bord er nok til en familie på 3-4 personer. Skydedøren i køkkenet har en spejlfinish. Dette er også for at udvide spisepladsen visuelt. Skydedøren kan også lukkes for at isolere fedt og røg, hvilket er meget praktisk og praktisk.

 

05

Hejren flyttes til soveværelset

SOVEVÆRELSE

”Når du åbner døren til soveværelset, er det en helt anden farve. Kinesiske lamper, markante vintage røde kontakter, sarte fløjlguldpuder, alt er smukt, så langt øjet rækker! Det skjulte dørdesign sparer plads i soveværelset af beskeden størrelse. ”

Soveværelset havde oprindeligt ikke et uafhængigt checkroom -område. Efter rationel zoneinddeling blev der tilføjet et mini -tjekrum ved at låne et lille område af det fælles område. Designeren indarbejdede også altanen i interiøret. Tre sider af glasvinduerne omgiver rummet for at bringe naturligt lys ind. Selvom det regner, er det slet ikke svagt uden lys. Der blev lagt meget vægt på køb af bløde møbler. Selv valget af kontakter var anderledes.

Den originale hustype var kun et badeværelse. For at gøre det mere overlegent, lånte designerne en del af balkonen og børneværelset og gjorde det smart til et master -badeværelse. De designede badekar og vask inde. For at undgå badeværelsesdørens grimme udseende mod sengen gjorde vi badeværelsesdøren til et usynligt dørdesign. Dette er smukt og praktisk og dræber to fugle med et smæk.

 

06

Børneværelset vil “vokse op”

BARNES VÆRELSE

Den marineblå farve udvides også til børneværelset. Hele børnerumsmøblerne er omhyggeligt designet. Skifterne er også nøje udvalgt. Det giver mere interesse for detaljdesignet. Det integrerede design af skabet, det hængende skab og tatami -seng forbedrer udnyttelsen af ​​hele rummet. Både skabet og rummet under tatami -sengen kan bruges til opbevaring og opbevaring. Mange åbne hylder er afsat, hovedsageligt for at give barnet sit private rum. Dette gør det muligt for barnet at vise sine hobbyer og sin smag i livet, når det vokser op.

Barnet har mange af sine egne malerier og modelfly. Han vil også vise alle sine gadgets frem. Designeren integrerede resten, studie- og legeområderne og efterlod det største aktivitetsområde. For yngre børn bør møblerne i rummet ikke være for høje. Hvis du vil dyrke børns autonomi, så tag legetøj, læs bøger, tegn og få tøj, giv ham højden på rummet for hans lukrative evne. Det halvåbne displayområde ser heller ikke rodet ud. Dette kan også tage højde for hvert trin i barnets vækst.

 

07

Starter fra døren "stor forandring"

VERANDA

Den originale hustype har ikke en entré. Der var ingen skoopbevaringsfunktion efter indgangen til døren, endsige evnen til at sidde og skifte sko. Efter at vi havde justeret layoutet, blev en tredjedel af det originale badeværelse allokeret til indgangen. En buet døråbning blev brugt som skillevæg mellem stue og spisestue for at skabe en separat indgang. De øvre og nedre sorte og hvide skoskabe kan også rumme snesevis af par sko.

Husets areal er ikke stort, men hver dag i livet skal bygges omhyggeligt. Badeværelset ved siden af ​​foyeren er også fyldt med ejerens små tanker. Spejlet, badeværelsesskabet og endda sæbeboksen blev alle nøje udvalgt af ejeren. Dette giver det lille badeværelsesområde en livsholdning.

Tapetet i indgangen blev valgt fra teaterserien cole & son. Husejeren elsker musik. Dette dejlige teatertapet illustrerer fuldstændigt designets teatrale inspiration. Mens vi opfylder husejerens funktionelle behov, tror vi på, at æstetik og kunst vil sameksistere.

▲ Originalstrukturdiagram

▲ Planlæg layoutdiagram

Vanskelige punkter ved ombygning.

① Vanskelighed: et badeværelse bliver til to badeværelser (oprindeligt var der kun et badeværelse, og det kom ikke med vask. (Hvordan løser man problemet med dræning og belysning?)

Den første er den med et stort antal værelser. (Den originale hustype er ingen uafhængig entré. Hovedsoveværelset har heller ikke et uafhængigt checklokale. Vi skal møde de 3 soveværelser + studere, hvordan man skiller.)

③ Vanskeligt punkt: Det fælles område er alvorligt mangel på lys. Rummet er mørkt og fugtigt (Efter at stuen / spisestuen er omgivet af skillevæggen på tre sider, afhænger det kun af det østlige vindue til belysning. (Det er i et svagt miljø året rundt.)

Svært punkt: Toppen er fuld af bjælker. Loftet i hele huset komprimerer gulvhøjden. (Efter fjernelse af væggene vil hvert sted med søjler uundgåeligt have en krydset bjælke.)

Indretning / lysdesign / bløde møbler med / blomsterdesign

Shuangbao Design blev medstifter af Xiao Zhang og Shuyan Zhou i 2013. Det er et fremadstormende designfirma med innovativ og diversificeret designtænkning. Det leverer interiør, blød indretning, kommercielle og boligdesigntjenester. Vi har altid været gode til at blande flere stilarter. Selvom vi er innovative og alsidige, undersøger vi, hvordan vi kan skubbe grænserne og omforme den passende skala og passende forbindelser til at skabe et komplet og samlet rum for brugerne. Vi mener, at "vi forfølger ikke blindt den nuværende mode stil, det der passer dig er det bedste."

Tidligere:: Næste:

您好!Log ind

Klik for at annullere svar
    展开 更多
    Velkommen til WOWOW FAUCET's officielle hjemmeside

    loading ...

    Vælg din valuta
    USDUSA (US) dollar
    EUR euro

    kurv

    X

    Browserdata

    X