søge site Search

Dekonstruktionisme, et rent rum med frihed og spontanitet

KlassifikationIndretning 2027 0

Original Eos Interior Alliance

 

Minimalistisk dekonstruktion

Dette er et 115㎡ L-formet hus i Taiwan-provinsen, med to børn, der bor i det. Ejeren ønskede ikke at fylde rummet op nu, fordi børnene stadig er små, og ønskede at beholde en vis variation for fremtiden. Det originale hus har noget gammelt træværk i sig, og lyset er ikke særlig lyst. Ejeren hyrede designer Ming-Hui Cheng fra Bug Idea til at renovere deres hjem.

▲ Original plantegning

Den originale grundplan viser, at layoutet ikke er godt. Korridoren er for lang og smal, så rummet bliver for langt og mørkt. For det første fjernede designeren de indvendige skillevægge og omarrangerede de tre bevægelige linjer.

Rummets design er baseret på konceptet "den L-formede skillevæg" og "dobbeltlinjen".

Det L-formede layout er opdelt i to blokke: den åbne stue og spisestue + køkkenplads i bunden / rummet ovenfor er det rum, der har brug for privatliv

▲ Grundplan

Fra hele plantegningen forsøgte designeren at svække manglerne ved den originale for lange gangbro. Han forbandt de øvre og nedre blokke med en blå blok. Denne blå blok er ikke kun indgangen til rummet, men integrerer også opbevaringsrum og lagerplads. I stedet for at skjule døren og væggen, fremhæves denne gang "døren" med en farveblok, hvilket gør den til et interessant overgangsrum.

Det øverste soveværelse er adskilt fra børneværelset med en skydedør. Skydedøren åbnes i normale tider, så den bliver til en stor rumkonfiguration. Dette er praktisk for dem at lege eller sove sammen.

▲ Den blå lydstyrke i midten forbinder de øvre og nedre mellemrum.

Udsigten fra hoveddøren til det indre, hele rummet har også en ren og enkel tone. Det blå rum i midten er et overgangsrum, der forbinder den offentlige og private sfære. Køkken og spisestue er til venstre, og stuen er til højre. Opbevaring og opbevaring er alle skjult. Bag sofaen er der et helt opbevaringsrum. Tv -kabinettet er også skjult i væggen. Gangbroen ved vinduet er forbundet med børneværelset.

Gulvet er lavet af mikrocement. På siden af ​​spisepladsen bruges en sort æske til at integrere klaver, vinkøler og opbevaringsskabe. På denne måde vil opbevaringen ikke se rodet ud.

Centerøen er integreret med spisebordet, konceptuelt ved hjælp af de sammenlåsende elementer af volumen og bræt. Gulvet strækker sig til bordet og er spækket med kasser for at danne et dekonstrueret centerøbord, hvilket skaber en anden måde at bruge det på. Det varme stegeområde i køkkenet placeres i hjørnet, så der ikke er behov for at tilføje en særlig skydedør, og den kan holdes delvist åben.

De tre farver grå, sort og træ er spredt. Sort er opbevaringsplads til apparater. Den grå er til bordpladen, som også kan designes til forlængelse.

Den blå entre mellem stuen og soveværelset. Den ene side er et opbevaringsrum, og den anden side er et pistolskab til mandens overlevelsesspil. Jeg håber, at ejeren får ændret stemning, når den passerer gennem dette overgangsrum.

Den originale uregelmæssige facade ved vinduet. Designeren integrerede den med en træklods og gjorde den til indgang og udgang til børneværelset. Dette skaber en bilateral adgang og løser problemet med lange gangbroer. Blokken fra stuen til børneværelset skal fremover være et studieområde for børnene.

Selvom børneværelset nu er ét stort værelse, er det også forbeholdt at blive adskilt i to børneværelser i fremtiden. Dette opfylder fuldt ud husejerens ønske om alsidighed i livet.

Til den nuværende planlægning af børneværelset brugte designeren en køjeseng (denne seng kan skilles ad i to enkeltsenge i fremtiden), så planlægningen designede også plantegningskonfigurationen fem år senere.

Det store soveværelse er forbundet med børneværelset via en skydedør. Da husejerne tilbringer det meste af deres tid med deres børn, sover sammen eller leger sammen, er det vigtigt at forbinde børneværelset på denne måde, og mange klienter har i dag et sådant behov.

Hovedsoveværelset har to skydedøre, den ene side er omklædningsrummet og masterbadet, og den anden side er forbundet med børneværelset.

▲ Udsigten over soveværelset mod stuen

Udsigten over soveværelset med udsigt mod stuen, den dybblå kasse bringer tankerne til et andet rum.

Sengegavlen til forældresoveværelset strækker sig til omklædningsrummet, og omklædningsrummet løber gennem håndvasken i badeværelset, i håb om at skabe en følelse af visuel forlængelse inde og ude.

Master badeværelset er for enden af ​​omklædningsrummet. Bredden på enlinjes rummet er ikke ideel. Men efter at have opstillet de funktionelle områder, fungerer det godt både i brug og visuelt.

Brusebadet på det offentlige badeværelse er adskilt af mineralsk maling. Den varme gule farve viser ejerens varme og gæstfrihed.

Tidligere:: Næste:

您好!Log ind

Klik for at annullere svar
    展开 更多
    Velkommen til WOWOW FAUCET's officielle hjemmeside

    loading ...

    Vælg din valuta
    USDUSA (US) dollar
    EUR euro

    kurv

    X

    Browserdata

    X