søge site Search

170㎡ Solohjem i Beijing, et mekanisk æstetisk hjem for bilmediefolk

KlassifikationIndretning 6216 0

Interior Design Alliance

Nabokov, der har brugt sit liv på at udforske den fælles grænse mellem videnskab og kunst, sagde engang, "Skabelse er summen af ​​kunstnerisk præcision og videnskabelig lidenskab". Sammenflettningen af ​​indre tekniske rødder og kunstnerisk visuel grænseflade deler forskellige aspekter af livet og bringer en ny oplevelse af boligliv.

Dette er hjemmet til en senior bilmedieperson. Tao-huset ligger i Lincoln Park, en miljøvenlig bolig i Yizhuang, kerneområdet for Beijings industrielle udvikling med høj præcision. Husejeren ønsker et beboelsesrum, der er både behageligt og manøvredygtigt, fuld af frihed og interaktiv balanceudforskning.

Red Hill Design forener rationelt mekanisk håndværk med fleksibel kunstnerisk mode ved hjælp af designteknikker til at skrive forskellige nøgleord i en mangesidet hensigt, der skræddersy det private rum.

Ejerens karakter og vaner vil blive skeletets struktur i rummet og give det en endeløs kilde til vitalitet.

Oksen-stolen præsenterer et tydeligt og kraftfuldt udtryk, der dominerer det første indtryk af rummet.

Rummet er temaet med det klassiske sort, hvide og grå farveskema. Ved at afbalancere forholdet og arealet mellem de tre med samspillet mellem læder, metal og spejlmaterialer er hjemmets struktur fint poleret.

Baseret på ejerens levende og professionelle egenskaber begyndte designeren at trække fra den variable hovedstruktur i lejligheden og optimerede den 170 kvadratmeter store lejlighed med XNUMX soveværelser og to badeværelser på en “ukonventionel” måde, hvilket gjorde den til en en- soveværelse, et badeværelse med åbent køkken.

Baren, sofaen, hylderne og skillevæggene deler implicit rummet i sektioner. De forskellige funktionelle områder er uafhængige af hinanden, men har alligevel en følelse af flow gennem dem.

Designstrøgene af enkelhed og enkelhed fortolker den rene rationelle æstetik og livsstil, der er i tråd med den moderne byelites æstetiske interesser. Det kan bruges til at håndtere arbejdsbyrden såvel som til at nyde et hjørne af livet.

Væginstallationen er af kunstneren Yu Yang. Han tillader linjerne at få en følelse af musikalsk rytme i kombinationen af ​​episodisk og minimalisme. Han lader os lytte til den smukke efterklang af farver.

Pæon, 120cmx120cmx17cm, blæk og farve på papir, træ, 2018

 

”Jeg kan godt lide at udfordre faste regler og velkendte metoder.

Dekonstruere folks oprindelige opfattelse af blækmaling og

At bringe det tilbage fra det spirituelle niveau til det virkelige rum.

- Yu Yang Yu Yang

 

Kollisionen mellem rationel ramme og kunstnerisk følsomhed bringer mere interesse for rummet og bygger en harmonisk og samlet nutidig æstetisk orden. I den stille farve omfavnes komforttiden. Betydningen af ​​hjemmet udfoldes gradvist af hjertets berøring.

Visionen er tegnet af de skrå blokke, og glaselementerne skaber rumets permeable struktur. Den halvåbne, halvlukkede kropsholdning styrer et andet ømt sted.

Når du træder ind i soveværelset, er der et hjemmekontorområde på den ene side. I den lysegrå bundfarve, der er brolagt af Pandomo og sten, fletter og kolliderer materialer som metal, spejl og læder, hvilket bringer en afbalanceret æstetik.

For moderne mennesker er personlighed og miljø altid i bevægelse. Hjemmetilstanden har også brug for en følelse af "flow" for at give folk en mere behagelig leveoplevelse. Denne følelse af strømning afspejles i flydningen i rummets linjer og fleksibiliteten i dets funktioner.

De hvide hule hylder bevarer følelsen af ​​gennemsigtighed i rummet og repræsenterer også boligejerens unge og uopfyldte tilstand. Hylderne og skrivebordet omslutter kontorlokalet og er også naturligt adskilt fra skabet og spiller en rolle i opdelingen af ​​de funktionelle områder.

De ergonomiske og strømlinede møbler integrerer klogt behovene til opbevaring, kontor og underholdning og omorganiserer mere funktionelle blokke for at give rummet mere mening.

Betonblokken fungerer som bagplade til sengen, ophængt i arbejds- og hvileområdet. Under den lavmættede grå tone bringer den en subtil og blød overgang af plads.

Belysningen giver en meditativ hvileoplevelse, der forbedrer rumdybden og skaber et dybt og fascinerende rumlag.

Lineær blækobjekt ”, 120cmx80cm, farve på rispapir, tung træ, 2019

Det hvide rum, hvor synslinjerne fletter sammen, er en samling af malerier og design, som husejeren tilføjede til sit nye hjem. Det lille hjørne omgivet af kunst er et sted for åndelig støtte.

Ved at optimere pladsforbruget, lyset og ventilationen i sove- og arbejdsområderne skabte designeren et organisk, flydende og fleksibelt opholdsmiljø, der afbalancerede forholdet mellem arbejde og liv.

Boligarealet har et mere diversificeret funktionelt system og visuelt niveau. Dette er et førende koncept for at leve i den post-epidemiske æra og ser frem til en mere fri og afbalanceret bymodel.

 ▲ Grundplan

 

Projektnavn | Lincoln Park Tao House

Sted | Beijing, Kina

Projekttype | Lejligheder

Projektområde | 170㎡

Afslutningsdato | 2020

Indretningsdesign | Red Mountain Design / HONG Designworks

Kreativt design | Dang Ming, Li Dandi

Designteam | Xie Xu, Wang Qing, Ao Qinge, Qu Miao

Projektfotografering | Tan Xiao / Ten Photography Studio

HONG Designworks

 

HONG Designworks blev grundlagt i 2002 og er et tværfagligt designfirma med et internationalt perspektiv baseret i Kina. Vores tjenester dækker kontor, erhvervsejendomme, boutiquehoteller, rekreativ og medicinsk behandling, offentlig kultur og andre typer rum med nøjagtig kontrol for at opnå effektiv projektimplementering med professionelle tjenester og banebrydende design for at præsentere de internationale og diversificerede arbejder med tidsånden.

Han studerede i Düsseldorf, Tyskland, under vejledning af den tyske designmester Prof. Helfried Hagenberger og underviste på School of Art and Design ved Xi'an University of Science and Technology. Han er god til at blande international vision og lokal oplevelse for at skabe byrum, der stimulerer sanserne. Han blev inviteret som jurymedlem til Frame Awards 2021 i Holland og blev valgt som en af ​​de 40 mest indflydelsesrige unge designere under 40 år i Asien.

Tidligere:: Næste:

您好!Log ind

Klik for at annullere svar
    展开 更多
    Velkommen til WOWOW FAUCET's officielle hjemmeside

    loading ...

    Vælg din valuta
    USDUSA (US) dollar
    EUR euro

    kurv

    X

    Browserdata

    X