пошук Пошук по сайту

Мікроцемент + ротанг, використовуйте текстуру для створення космічної атмосфери | ДИЗАЙН ХОРД

КласифікаціяДизайн інтер'єру 2361 0

Альянс дизайну інтер’єру Hirsch Design

Коли всі компоненти, всі деталі та всі зв’язки об’єкта скорочуються і стискаються до суті. Він буде володіти цією характеристикою, яка є результатом видалення несуттєвих елементів.

- Джон Полсон

В цьому випадку власник житла - колишній дизайнер інтер’єрів, якийсь із наших однолітків. Наразі вона дружина на повний робочий день. Оскільки її діти ще маленькі, більшу частину дня вона проводить вдома. Це також дає господині більше часу для розвитку свого захоплення, читання, ремесла, Пекінської опери та живопису.

Для цього ремонту власник будинку приділив додаткову увагу пристосованості будинку та людей. Вона хотіла, щоб її будинок не був «пов'язаний стилем, але мав достатньо місця для розвитку хобі». Простір вишуканий у своїй простоті, прозорий і теплий. Люди можуть відчувати себе більш комфортно у просторі ».

Ми повністю поважаємо побажання власника будинку. Простір не надто прикрашено, а атмосферу створює фактура самого оздоблювального матеріалу. Ми зосереджені на збалансуванні взаємодії між просторами та між просторами та людьми. Ми почали з деталей, щоб створити вишукану атмосферу вітальні. Створити будинок для власника будинку належить до її домашнього джерела цвітіння персика!

 

01

Проривна традиція, вітальня вишукана і прихована в деталях

Вітальня вишукана і прихована в деталях

Враховуючи прагнення домовласника до чистоти, була зроблена різниця у висоті між входом і підлогою в приміщенні. Дизайнер створив заглиблену зону пилу, щоб перешкодити проникненню ґрунту в кімнату. Темна підлогова плитка також використовується для створення чистого та комфортного середовища проживання.

Стійка реєстрації на вході надає мешканцям більше місця для зберігання. Лінія переодягання вдома також коротша. Підлога призначена для того, щоб зробити функціональну перегородку просторою на перший погляд.

Прорвіться через традиційну тримісну композицію вітальні з односпальним диваном замість великого та громіздкого дивана. Простір стає більш освіжаючим. Весь ряд відкритих шаф для зберігання, побудованих відповідно до стіни, можна використовувати як полицю для виставок картин та книг власника. З оздобленням книг і картин у вітальні панує більш гуманістична атмосфера.

Верх вітальні зроблений з мікроцементу. Дизайнер використав розділення кольорів, щоб відкрити рівень зі стіною та підлогою, і зіставлював лінію освітлення та магнітного світла. Різкі лінії візуально роблять простір більш прозорим.

Вітальня та їдальня розташовані в одному просторі, а верх і поверх непомітно розділені. Сонячне світло та повітря вільно проникають у кімнату. Нависна шафа для зберігання розташовується біля стіни. Нижню частину зручніше чистити. Над шафою можна використовувати як полицю. Дизайн ящиків, зберігання також можна розділити на різні категорії.

Балкон вписується в інтер'єр. Злегка підніміть його, щоб відрізнити від вітальні, і розділіть місце для читання та малювання власником будинку. Два простори фізично не розділені, залишаючи більше місця для сімейної взаємодії. Щасливий час для батьків та немовлят вдома - діти весело граються у вітальні, а мама малює та читає у власній зоні, і ви можете побачити усміхнені обличчя дітей, коли піднімаєте погляд.

 

02

Інтеграція страв та кухні, насолоджуючись вечерею у високоякісному просторі. Інтеграція страв та кухні

Комплексне розташування вітальні та їдальні утворює міграційну лінію з коридором. Приготування їжі та вечеря більш зручні та комфортні. Обідній стіл виготовлений з білого мармуру. Він контрастує з темним деревом, яке використовується у шафі для зберігання, заспокоюючи важке відчуття простору. t-подібний, з чіткими лініями для створення світлого простору.

Обідні стільці з ротанга + колоди приносять відчуття тепла, роблячи обідню атмосферу більш затишною. З люстрами з монограмою кожна страва тепла і вишукана під світлом.

Їдальня та кухня облаштовані відповідно до оригінальних балок. Їдальня та кухня інтегровані, а лінії їдальні та кухні коротші. Завершивши приготування, можна негайно піти на кухню, щоб насолодитися гарячою їжею. Шафа для зберігання розширюється вздовж стіни, а поєднання прихованого та відкритого дизайну робить функцію зберігання більш насиченою. Це і обідня шафа, і місце для зберігання кухонного начиння.

Дивлячись на їдальню з коридору, вона свіжа і проста. Невидимий плінтус обладнаний навколишнім освітленням для прориву темного та тісного коридору. Це зручно для сімейного життя і вносить у простір теплу атмосферу.

 

03

Зручне та комфортне місце для сну

Дивлячись на головну спальню з коридору, вузькі каркасні мінімалістичні двері збільшуються. Візуально це більш акуратно і уніфіковано. Верхня частина коридору зроблена з того ж мікроцементного матеріалу, що і їдальня, щоб зберегти безперервність простору. Приховані ліхтарі використовуються як освітлювальні прилади для показу висоти підлоги.

Увійшовши до головної спальні, чек -кімната та головна ванна кімната організовані впорядковано. Функціональна перегородка чітка, а дизайн люкса робить життя власника більш зручним.

Стіни спальні покриті дерев’яним шпоном. Натуральний матеріал приносить в простір текстуру більш високого класу. Фонова стіна прикрашена високоякісним сірим кольором, а простір більш шаруватим. Шкіряна постільна білизна має більш високу якість. Вибір жовтого та зеленого кольору робить атмосферу спальні більш живою.

Шафа-гардероб запозичує деякий простір у головній спальні, залишаючи достатньо місця для зберігання сімейного одягу. На дверях шафи симетрично покладено два довгих дзеркала, що зручно для переодягання та приміряння. Дивлячись на спальню з дзеркала, простір перекривається і сповнене інтересу.

Шафи чітко розділені. Довга зона одягу гарантує відсутність складок на одязі. Верхня перегородка містить ковдри, постільну білизну та одяг поза сезоном. Нижня шухляда зберігає шанси і кінці. Закрита конструкція для того, щоб зберігання не потрапило в пил. Залиште віконний простір, щоб створити гардеробну, інтегровану з шафою для зберігання. Це не перешкоджає проникненню світла в будинок, але також робить простір для камер більш багатофункціональним.

Білий - основний колір основної ванної кімнати. Деякі стіни декоровані чорним кольором, створюючи відчуття вишуканості без особливих зусиль. Таз видовбаний під ним і може використовуватися як місце для зберігання. Максимальне використання простору в невеликому просторі.

Дитяча кімната та кабінет міняються місцями, щоб дати дітям більше місця для відпочинку. У той же час кабінет знаходиться недалеко від головної спальні, тому власнику зручніше читати книги перед сном.

Постільна білизна та штори в дитячій кімнаті мають брудно -рожевий колір, що відповідає смаку маленьких дівчаток. Це не надто весело. Вся стіна шаф для зберігання робить простір більшою місткістю для зберігання. Нижній відкритий відсік зручний для зберігання дитячих іграшок.

 

04

Використання дерева для створення тихого кабінету

Між шафою для зберігання та стіною біля вікна встановлено простий письмовий стіл. Нижня частина столу залишається порожньою, щоб читач витягнув ноги. Два прихованих світильника розташовані зверху для освітлення під час читання та відпочинку. Біла штора біля вікна фільтрує світло і захищає очі.

Відкриті відсіки шаф для зберігання мають різні розміри. Це зручно для розміщення книг різного розміру. Його інтегрований дизайн з письмовим столом робить його більш зручним для зберігання та зберігання книг під рукою. Шафка зроблена з дерева з сильним відчуттям текстури, що доповнює тихий та елегантний темперамент книг. Робочий стіл зроблений з високоякісної сірої скельної панелі, що робить відмінність від книжкової шафи та порушує монотонність простору.

 

05

Три окремі ванні кімнати, більш зручне життя

Зміна планування ванної кімнати, створення трьох окремих конструкцій для покращення якості життя. Використовуйте кут простору для облаштування сухої зони. Вікна з обох сторін пропускають світло в кімнату. Це зручно для вентиляції, а простір світлий і не вологий. Пральна машина та кухонна шафа для зберігання вироблені спиною один до одного. Забезпечуючи охайний і повітряний простір, площа зберігання збільшується.

У душовій зоні використовується довгий злив для підлоги, який має більшу площу води, ніж квадратний злив для підлоги. Встановлюється біля стіни для підтримки цілісності підлогової плитки. Стінову та підлогову плитку роблять під кутом 45 градусів. У космосі це позбавляє від проблеми накопичення води.

 

06

Змінити простір, створити якісне життя

 ▲ Оригінальний план поверху

 Layout Схема плану

  1. Вішалка для пальто розділена шафою для зберігання в зоні входу, щоб було зручніше перевзуватися та одяг біля входу.
  2. Несуча стіна використовується як вісь для облаштування інтегрованої вітальні та їдальні та утворення відкритої та мігруючої лінії. Люди вільніше та комфортніше пересуваються у просторі.
  3. Стіну було зруйновано, щоб створити три окремі ванні кімнати. Суха зона влаштовується біля вікна в кутку простору. Ванна кімната чиста і зручна, а простір також більш прозорим.
  4. Кабінет і дитячу кімнату поміняли місцями, щоб надати дочці зручніше місце для сну та оптимізувати лінію дозвілля власника.
  5. Шафа головної спальні була розширена, а частина простору в головній спальні була запозичена. Це створює кімнату реєстрації з кількома функціями, такими як зберігання та перевдягання, щоб задовольнити потребу власника будинку у просторі для зберігання.

 

Розташування проекту 丨 Шанхай, Китай - район Сюхуй

Площа проекту 丨 120㎡

Територія проекту 丨 Хенганський суд

Команда дизайнерів 丨 Її дизайн

Використовувані матеріали: Дерев’яний шпон, мармур, мікроцемент тощо.

ДИЗАЙН HUERNE

Зробіть дизайн з температурою, щоб реалізувати будинок з емоціями

Попередній:: далі:
Клацніть, щоб скасувати відповідь
    展开 更多
    Ласкаво просимо на офіційний веб-сайт WOWOW FAUCET

    загрузка ...

    Виберіть валюту
    USDСША (США) долар

    Кошик

    X

    Історія перегляду

    X