пошук Пошук по сайту

220㎡ Апартаменти внизу з п’ятьма спальнями, сучасний стиль | Датчик Hongfu дизайн

КласифікаціяБлог 8477 0

Альянс дизайну інтер'єру Сяоге

“Основною причиною від’їзду від міської суєти до місця з хорошим середовищем було заради наших двох дітей. Тепер у нас є сад спереду та ззаду нашого будинку, а на сонячних святах вся родина буде гуляти та разом гратись у сусідньому парку. Життя в середовищі, де ми можемо відчути зміну пір року, є великим благословенням. Ми більш вільнолюбні, віддаємо перевагу елегантності та величі, а також простоті та чіткості, і цінуємо дні теплом та світлом ".

Враховуючи, що незалежні вілли часто страждають від нестачі світла, темряви та вогкості, спричинених відсутністю вентиляції та повітряності будинку, ми вивчали та відновлювали ці проблеми, згадані вище, від початку входу. Є два поверхи зверху і знизу, перший поверх - це зона громадської взаємодії, сад, передпокій, спальна вітальня, їдальня та кухня. Використання білого простору, природного мармурового матеріалу та не прикрашеної візуальної презентації робить простір яскравим, північ-південь прозорим та багатим на багато мистецтва. Планування складається з низьких меблів, наскільки це можливо, а ширина простору підкреслюється освітленням та м'якими меблями різної висоти. Другий поверх - це більше приватний простір для роботи та відпочинку, і кожен простір перебудований та спланований, щоб представити інший особистий стиль.

Коли дружина повертається додому після того, як забрала дітей зі школи, починається щасливий час сім’ї. Нові історії та старі спогади продовжують переплітатися, поволі стаючи приємними спогадами родини.

Простір, що стрибає вниз, починається з форми та геометричної побудови. Після зміни напрямку сходів стіну залишають білою на великій площі, щоб візуально розширити відчуття простору. Стіна телевізора виконана у вигляді вигнутої форми, і здалеку, поблизу, вигнута стіна змінює пряму лінію дії та сприйняття атмосфери внутрішнього простору після входу мешканців. Коли штори розсунуті, прозорі та прозорі вікна від підлоги до стелі максимально презентують зелень зовні, де розгортається елегантне та ритуальне повсякденне життя.

Окрім часу з дітьми з дітьми, дуже важливим є і час для двох людей. Розмовляючи, переглядаючи фільми, прикрашаючи будинок. Поки ви двоє разом, завжди виникає несподіване відчуття гармонії, що бродить.

Враховуючи, що діти будуть проводити багато часу, граючись у вітальні під час відпочинку, ми вибираємо більш безпечні низькі меблі, щоб сформувати планування простору. Пара буде змінювати декоративні предмети у просторі відповідно до свого настрою, а сервант поруч із диваном служить для зберігання вина. Насолода та розслаблення - це властиве їм ставлення до життя.

Порушуючи нудність, яку зазвичай приносить мінімалізм, використання чітких ліній, динамічних лінійних люстр та художніх фонів їдальні спільно створює сучасну та сучасну міську атмосферу.

Не поспішайте снідати з дітьми, а потім ведіть їх до школи. Повернувшись додому, на деякий час подбайте про садові рослини. Це спокійний час, сповнений веселощів.

Вітальний балкон поєднується з кухнею, щоб розширити спектр використання. Ліворуч і праворуч розташовані 5210 мм і 2723 мм шафи, з великою ємністю для зберігання кухні в чистоті та порядку завжди. Нарешті, ззаду побудовано житловий балкон площею 9.3 м². Він перегороджений скляними розсувними дверима, що забезпечує чудове світло для циркуляційного простору.

Друга спальня на першому поверсі є тимчасовим житловим приміщенням для сім'ї та друзів, і поруч із вхідним садом, з великою кількістю природного світла. Перш за все, яскраві білі та м’які бежеві кольори створюють комфортну і теплу атмосферу, а потім додають червоні настінні картини, щоб зробити загальний простір більш сучасною художньою фактурою.

Сходи зроблені зі скла та мармуру, а природний колір поєднується з настінним живописом Міконосу, виконаним дамою будинку, який поєднує мужність і жіночність та змушує почувати себе романтично і глибоко.

Навчальний простір був побудований для розширення загальної площі з 10 м² до 20.4 м² з двома Г-подібними вікнами від підлоги до стелі, щоб зробити простір чистим та світлим. Верх пофарбований у дельфтський синій колір, що візуально послаблює фасонні балки будівлі.

Це також загальна зона діяльності для сім’ї з чотирьох осіб на другому поверсі, в якій є достатньо місця для власниці жінки, яка може супроводжувати своїх двох дітей під час домашнього завдання та навчання. Вхід оформлений як зона огляду штор і розміщений зручний диван.

Оригінальна зона тераси була включена до простору головної спальні для спільного використання. Вікна перетворили на повні вікна від підлоги до стелі, щоб пропускати більше світла. Дерев’яна підлога та обробка відіграють домінуючу роль, виявляючи природний та вишуканий темперамент. Елегантна та захоплююча палітра кольорів уникає складності та відволікаючих факторів.

Окрім створення затишної та комфортної атмосфери, головна спальня ще й дуже функціональна. Розширений простір має шафу довжиною 4760 мм з туалетним столиком 1290 мм. Між ліжком та основною ванною обладнана L-подібна шафа розміром 2930 мм x 1050 мм, яка ідеально відповідає чудовому зберіганню одягу, сумок та побутових товарів на зміну сезону.

Двоє дітей різного віку, тому кожен обрав правильні відтінки та матеріали для твердих та м'яких меблів, щоб вони могли швидше прийняти та адаптуватись до свого нового будинку.

Старшому братові 10 років, і кімната продовжує бути поєднанням яскраво-білого та мікснор-синього, створюючи відчуття ієрархії, водночас сяючи енергією та фантазією.

Молодшому братові 5 років, для молодших дітей м’яка, легка, дихаюча та комфортна атмосфера може дати їм відчуття безпеки. Тому кімната прикрашена ніжним зеленим кольором кардамону. 3D-космічні наклейки, зроблені власницею дами, наклеєні на стіну, щоб маленький світ дитини мав фантастичну фантазію неба.

▲ Оригінальна структура першого поверху

Plan План першого поверху

▲ Оригінальна структура другого поверху

Plan План другого поверху

1F.

  1. змінити положення вхідного та дверного отворів другої спальні та спроектувати три місця для зберігання, використовуючи зміну стіни.
  2. змінити положення сходів нижньої стрибкової вітальні, щоб зробити лінію життя зручнішою.
  3. розширити кухонну зону і розширити розташування вітального балкона.

 

2F.

  1. друга спальня на другому поверсі та вітальний балкон по сусідству були об’єднані та переплановані у дві дитячі кімнати.
  2. змінити положення дверного отвору головної спальні, щоб зробити лінію активності більш плавною, і включити платформу для збільшення площі використання. Навчальна стіна була перенесена на 50 мм для використання в якості місця для зберігання, і нарешті основна ванна кімната була розширена, щоб відповідати чотирьом функціям шафи для ванни, туалету, ванни та душу, щоб сформувати великий номер.
  3. перетворити будівлю та розширити кабінет на 10 м².

 

Площа: 220м²

Стиль: сучасний тип будинку: п’ять кімнат та два зали

Вартість: 90w

Режим обслуговування: повний дизайн + будівництво

Адреса проекту: Ченду. Бухта Фуді Йонху

Сервісна команда: Ченду Хунфудзі Дизайн

Попередній:: далі:
Клацніть, щоб скасувати відповідь
    展开 更多
    Ласкаво просимо на офіційний веб-сайт WOWOW FAUCET

    загрузка ...

    Виберіть валюту
    USDСША (США) долар

    Кошик

    X

    Історія перегляду

    X