neangan Pilarian situs

Saha Anu Nyebatkeun Kamar Mandi Leutik Teu Tiasa Tinggi? 11 Cara Pikeun Ngajantenkeun Gedé Sareng Langkung Geulis

carana ngumpulanBlog 1613 0

Sakola Usaha Mandi

Kumaha ngahias kamar mandi kalayan harga tinggi sareng rohangan alit? Henteu gampang pikeun ngeusian jamban, lomari kamar mandi, tilelep, pancuran kana kamar mandi, sumawonna nyarioskeun ngeunaan gaya modéris naon? Nyatana, henteu, salami anjeun calik dina perenah produk kamar mandi anjeun, kamar mandi henteu ngan ukur tiasa katingali luhur pisan tapi ogé fungsina lengkep, anjeun ogé tiasa kéngingkeun panggunaan rohangan anu langkung santai.

Ngalihkeun posisi jamban

Mindahkeun jamban tina lokasi pusat tradisional na kana "segitiga anu hilap" di kamar mandi. Émut deui nalika anjeun dina jamban, hilap deui nalika anjeun sibuk, sareng maksimalkeun pungsi rohangan anu aya di kamar mandi anjeun. Ku cara kieu moal aya deui kaayaan anu ngerakeun dimana wc mangrupikeun "panyenyepan mata" atanapi "batu penghalangan".

 

Ngagantung tilelep

Upami anjeun ngaraos yén tilelep lantai teuing rohangan anu dominan, cobian pikeun ngatur tilelep anu dipasang dina témbok. Ngepaskeun témbok 180 ° atanapi sudut témbok 90 °, pegatna bentuk lonjong tradisional.

Anjeun tiasa milih awak kipas atanapi persegi panjang anu pas sareng rohangan, ku sistem saluran pembuangan tembok bawaan. Keran leutik sareng inovatif katingali saderhana sareng kaampeuh. Kamar mandi ieu katingalina anyar sareng kréatip.

 

Keran gantung

Di rohangan leutik kamar mandi, tata ruang anu dipasang dina témbok ogé cocog pikeun keran. Panggunaan jalma anu sering di kamar mandi siang siang nyaéta keran, janten ruang anu aya di sakitar baskom keran penting pisan. Masang keran anu dipasang dina témbok bakal ngahémat rohangan sareng ngajantenkeun kamar mandi katingal jangkung salian ti ngahémat rohangan.

 

Manjangan kabinet kamar mandi

Upami anjeun ngirangan ukuran kabinet kamar mandi, éta bakal ngirangan fungsina, janten kumaha anjeun tiasa nempatkeun kabinet kamar mandi di rohangan anu alit? Dina jawaban na - manjangan. Pangwangunan horizontal aslina tina bentuk kana pangembangan nangtung. Bodas herang bodas tur langsing ngagantung dina témbok, sahingga ngaleupaskeun rohangan kamar mandi. Gaya na luhur-modéren sareng modéren.

 

Kabinet kamar mandi eunteung

Masang eunteung dina permukaan kabinét kamar mandi cocog pikeun ngembangna rohangan dina kamar mandi leutik. Kusabab éta ngagabungkeun dua fungsi janten hiji, aranjeunna henteu ngan ukur ngahémat rohangan sareng biaya masang eunteung, tapi ogé nganggo prinsip mirroring pikeun ningkatkeun pangaruh nonton dina sadaya kamar mandi.

 

Awak unit gabungan

Ngagabungkeun sagala rupa produk kamar mandi sapertos jamban, tilelep sareng lomari kamar mandi babarengan pikeun ngawangun sakumna unit. Ieu mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun kamar mandi modéren leutik sareng mangrupakeun trend anu beuki populér dina kahirupan kota di Éropa sareng Amérika ayeuna.

Tangki cai jamban dipasang dina kabinet kamar mandi. Cai tina tilelep luhur disimpen dina bak. Ukuranana kompak sareng saderhana dina gaya. Ieu henteu ngan ukur ngabébaskeun rohangan, tapi ogé ningkatkeun épisiénsi panggunaan cai, anu héjo sareng ramah lingkungan.

 

Kamar pancuran nganggo kuadran tanpa bingkai

Salaku rohangan anu leutik sareng mandiri di kamar mandi, kamar mandi anu kirang santai tiasa ngajantenkeun kamar mandi katingal sempit sareng sempit. Pilihan anu populér ayeuna nyaéta ngagunakeun juru atanapi ruang angkasa melengkung di kamar mandi. Masang pancuran sareng bingkai bates buram atanapi tanpa bingkai kuadran tiasa ngirangan kamerdekaan pancuran sareng ngajantenkeun campuran sareng kamar mandi tina segi sudut pandang.

 

Anggo layar pancuran tibatan tirai pancuran

Di kamar mandi luar angkasa, jalma sering mendakan tirai pancuran anu merenah dianggo sareng nutupan daérah alit. Nyatana, gorden pancuran tiasa ngarusak integritas rohangan sareng ngajantenkeun kamar mandi katingal claustrophobic sareng ageung. Layar pancuran tibatan tirai pancuran ogé pilihan populér ayeuna. Layar pancuran ngan saukur tiasa misahkeun daérah anu baseuh sareng garing, tapi ogé ngamungkinkeun cahaya dipanjangan sareng sakabeh kamar mandi janten langkung cerah sareng langkung lega.

 

Masang radiator tangga nangtung

Radiator tangga nangtung mindahkeun rohangan di kamar mandi luhur sareng ka handap tibatan ngembang sapanjang kénca sareng katuhu, janten condong ngahémat langkung seueur ruang tibatan desain horizontal atanapi melengkung. Salaku tambahan, radiator tangga anu manaskeun tetep anduk haneut sareng raoseun. Éta ogé janten langkung merenah nalika anjeun ngaluarkeun anduk.

 

Caang warna kamar mandi

Kamar mandi leutik biasana henteu cocog sareng nganggo sababaraha warna. Teuing warna anu dicampur bakal ngajantenkeun rohangan katingal kotor sareng sempit, janten langkung saé nganggo warna padet dina skéma warna kamar mandi. Anggo bodas atanapi biru ngora pikeun tembok pikeun ningkatkeun pidangan cahaya di kamar mandi. Lantai kalayan warna poék tiasa ngahasilkeun pangaruh kontras anu kuat sareng témbok sareng ngagedékeun rasa rohangan dina sadaya kamar mandi.

 

Ngalegaan pangaruh sudut pandang ubin

Kamar mandi luar angkasa leutik henteu cocog pikeun ngagunakeun ubin ukuran ageung. Sabalikna, anjeun tiasa nganggo ubin ukuran leutik dina témbok kamar mandi pikeun manjangan garis horizontal, ngajantenkeun rohangan katingali langkung lami sareng langkung lega, sareng wani nganggo garis vertikal supados kamar mandi katingal langkung luhur. Pangaruh reflektif tina permukaan ubin ogé penting dina titik ieu, sareng permukaan bodas anu ngagurilap luhur sigana bakal ngalegaan pandangan épék jarak.

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X