neangan Pilarian situs

Tujuh Tip Pikeun Ngadamel Genténg Kamar Mandi Langkung Langkung Panjang

carana ngumpulanBlog 3259 0

Sakola Usaha Mandi

Naha sababaraha jalma ubin mesék di bumi énggalna teu lami saatos direnovasi?

Ieu leres-leres leres pikeun ubin kamar mandi, sareng éta sabab anjeun henteu ngalakukeun padamelan anu saé nalika nerapkeun ubin.

Ieu di handap nyaritakeun tujuh tips pikeun nyegah ubin kamar mandi murag!

1, rambut Baselayer narik

640 2

Di témpél témbok témbok kamar mandi sateuacanna, anjeun kedah ngalaksanakeun padamelan anu hadé pikeun narik rambut. Ieu pikeun ningkatkeun adhesi témbok, pikeun nyegah témpél ubin saatos kaayaan henteu padet. Entong nganggap enteng léngkah ieu, léngkah ieu berperan penting pikeun nyegah ubin kaluar.

2, Kotak témbok dicelupkeun kana cai

Penting pikeun dicatet yén dasarna kedah lengkep dicaian sareng beueus sateuacan dipasang. Upami teu kitu, Uap dina mortir bakal gancang nyerep ku basa garing sareng ubin sareng gancang koales. Ieu bakal mangaruhan fastness beungkeutan na, engké, teras gampang némbongan ubin kaluar tina kaayaan, jadi témbok ubin témbok sareng akar cai panyiraman perlu pisan.

3, Ngabersihan basa

640 1

Upami aya plester kapur, cet emulsi, wallpaper, sareng bahan hiasan sanés dina témbok, atanapi kokotor dina taneuh, kedah diberesihan. Upami teu kitu, mortir semén moal ngariung ogé sareng dasarna. Salaku tambahan, upami aya retakan dina témbok nyalira, éta kedah diubaran sateuacan ubin tiasa diterapkeun. Ieu tiasa nyingkahan retakan kahareup janten langkung ageung hasilna ubin témbok rengat atanapi murag tina kaayaan.

4, Gambar garis

Sateuacan mapay ubin, anjeun kedah milarian garis nangtung anu saé sateuacanna. Kotak diaspal ku ieu salaku patokan ngan ukur bakal jangkung seragam sareng nangtung dina kaendahan. Salaku tambahan, pangwangunan sateuacan témbok kedah dipasang di sakitar garis kontrol élévasi. Puca-corétan crosshair dina taneuh pikeun ngagampangkeun kadali ukuran pamisahan ubin.

5, Pra-paving

Mimiti, warna, tékstur sareng rata rata ubin kedah leres-leres dipilih dumasar kana sarat desain gambar, teras tos diaspal saluyu sareng sarat gambar. Ukuran, warna sareng tékstur kasalahan anu tiasa lumangsung dina pre-paving kedah diluyukeun sareng ditukeurkeun dugi hasil anu pangsaéna dihontal, teras ditumpuk rapih numutkeun paving kalayan lancar.

6, Pajajaran

640 3

Kotak kedah diaspal ku mortir semén keras 1: 3 garing. Kandel mortir kedah dikawasa sakitar 20mm. Bagian tukang ubin kedahna baseuh sateuacan diaspal, sareng sisi payunna kedah garing. Tempatkeun ubin dina mortir semén sakumaha diperyogikeun teras ketok permukaan ubin ku palu karét dugi padet sareng rata. Tile master dina aplikasi mortir umumna bakal dilapiskeun pisan, nyaéta pikeun nyegah munculna genténg.

7, sendi hooking

Ngadamel ubin 24 jam saatos bersih-bersih. Pancing sateuacan kelim ubin kedah diusap bersih tina kokotor, teras dipancing ku cangkul khusus. Ngaliwatan 7 metodeu di luhur, éta épéktip dina ngirangan ayana hédékeun téhel, mugia anjeun émut!

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X