kërkim Kerko Site

Manualët e WOWOW Faucets - Udhëzuesi dhe Specifikimet e Instalimeve të Rubinetit

KlasifikimWowow Instalimi i rubinetës 1137 0

Udhëzimet e instalimit të WOWOW Faucets

Nëse keni blerë një rubinet WOWOW dhe doni të dini se si ta instaloni atë ose specifikimet e tij, mund të klikoni në manualet e rubinetave WOWOW më poshtë për të parë detajet sipas SKU të rubinetit që keni blerë.

Rubinete kuzhine

- Tërhiqni rubinetat e kuzhinës

Udhëzimet e instalimit 2310101

Udhëzimet e instalimit 2310700-2310700C-2310700B

Udhëzimet e instalimit 2310800-2310800C-2310800B

Udhëzimet e instalimit 23115A1

Udhëzimet e instalimit 2311601-2311601C

2311701C-2311701 Udhëzimet e instalimit

Udhëzimet e instalimit 2311901-2311901C

- Rakordet e kuzhinës për mbushjen e tenxhereve

Udhëzimet e instalimit 2311100-2311100RB-2311100C

Udhëzimet e instalimit 2311200-2311200C-2311200RB

Udhëzimet e instalimit 2311300

Udhëzimet e instalimit 2311400D

- Rakordet e kuzhinës në lavaman


Rakordet e banjës

- Rakordet e banjës me dorezë të vetme

Udhëzimet e instalimit 2320700C-2320700-2320700B-2320700RB

Udhëzimet e instalimit 2321501-2321501C-2321501B

- Rubinetat e banjës me dorezë të dyfishtë

Udhëzimet e instalimit 2320200-2321400C-2321400B-2321400

Udhëzimet e instalimit 2320300C-2320300-2320300B

Udhëzimet e instalimit 2321200C-2321200-2321200B-232120RB

Udhëzimet e instalimit 2321300-2321300C-2321300B

- Nxirrni rubinetat e banjës

- Rakordet e banjës me sensorë

U5817 Udhëzime Instalimi

Y5817 - Udhëzime për Instalimin e Shkumës

- Çezmat e lavamanit të montuar në mur

- Rakordet e banjës në rënie uji


Mbytet e kuzhinës


Rakordet e dushit


aksesorë

- Aksesorë banjo

- Aksesorë të rubinetave

Udhëzimet e instalimit të tapës së kullimit Pop Up

Previous ::
Klikoni për të anulluar përgjigjen
  展开 更多
  Mirëseerdhët në faqen zyrtare të WOWOW FAUCET

  Duke u ngarkuar ...

  Zgjidhni monedhën tuaj
  USDDollarit amerikan (SHBA)
  EUR euro

  Shporte

  X

  Historia e Shfletimit

  X