vyhľadávanie vyhľadávanie

220㎡ apartmán s XNUMX spálňami na prízemí, moderný štýl | Dizajn meradla Hongfu

KlasifikáciaBlog 8527 0

Aliancia Xiaoge Interior Design Alliance

„Hlavným dôvodom prechodu preč od mestského zhonu na miesto s dobrým prostredím bolo dobro našich dvoch detí. Teraz máme záhradu v prednej a zadnej časti nášho domu a na slnečné prázdniny sa celá rodina pôjdeme prejsť a spoločne sa hrať v neďalekom parku. Život v prostredí, kde cítime meniace sa ročné obdobia, je veľkým požehnaním. Sme viac liberálni, uprednostňujeme eleganciu a vznešenosť, rovnako ako jednoduchosť a šmrnc, a hodnotíme dni teplom a svetlom. “

Vzhľadom na to, že nezávislé vily často trpia nedostatkom svetla a tmy a vlhkosti spôsobenou nedostatkom vetrania a vzdušnosti domu, študovali sme a renovovali vyššie uvedené problémy od začiatku vstupu. Nad a pod poschodím sú dve poschodia, na prvom poschodí je priestor pre interakciu s verejnosťou, záhrada, vstupná hala, skokanská obývačka, jedáleň a kuchyňa. Použitie bieleho priestoru, materiálu z prírodného mramoru a nezdobenej vizuálnej prezentácie robí priestor svetlým, severo-južným priehľadným a bohatým na veľa umenia. Dispozícia je čo najviac zložená z nízkeho nábytku a šírka priestoru je zvýraznená osvetlením a mäkkým nábytkom rôznych výšok. Druhé poschodie je súkromnejším pracovným a oddychovým priestorom a každý priestor je prestavaný a plánuje sa v ňom prezentovať iný osobný štýl.

Keď sa manželka vráti po vyzdvihnutí detí zo školy, začne sa šťastné obdobie rodiny. Nové príbehy a staré spomienky sa stále prelínajú a pomaly sa z nich stávajú milé spomienky rodiny.

Nadol skákajúci priestor začína tvarom a geometrickou konštrukciou. Po zmene smeru schodiska je stena na veľkej ploche ponechaná biela, aby vizuálne rozšírila pocit priestoru. Televízna stena je navrhnutá ako zakrivený tvar a zakrivená stena z ďaleka do blízka mení priamu líniu akcie a vnímanie atmosféry vnútorného priestoru po vstupe cestujúcich. Keď sú záclony zatiahnuté, jasné a priehľadné okná od podlahy po strop maximálne predstavujú zeleň vonku, kde sa odvíja elegantný a rituálny každodenný život.

Okrem času rodiča a dieťaťa s deťmi je veľmi dôležitý aj čas pre dve osoby. Rozprávanie, sledovanie filmov, zdobenie domu. Pokiaľ ste vy dvaja spolu, vždy dôjde k neočakávanému kvaseniu harmónie.

Vzhľadom na to, že deti budú počas odpočinku tráviť veľa času hraním v obývacej izbe, zvolili sme bezpečnejší nízky nábytok, ktorý vytvorí dispozíciu priestoru. Dvojica bude podľa nálady meniť ozdobné predmety v priestore a kredenc vedľa pohovky slúži na uchovanie vína. Tešiť sa a relaxovať je ich inherentný postoj k životu.

Prelomenie fádnosti, ktorú minimalizmus zvyčajne prináša, použitie čistých línií, dynamických lineárnych lustrov a kulis umeleckej jedálne spolu vytvárajú modernú a modernú mestskú atmosféru.

Doprajte si čas na raňajky so svojimi deťmi a potom ich vezmite do školy. Po príchode domov sa na chvíľu starajte o záhradné rastliny. Toto je relaxačný čas plný zábavy.

Obývací balkón je kombinovaný s kuchyňou, aby sa rozšíril rozsah použitia. Na ľavej a pravej strane sú plochy skrinky s rozmermi 5210 mm a 2723 mm s veľkou úložnou kapacitou, ktorá udržuje kuchyňu vždy čistú a upratanú. Nakoniec je zozadu vybudovaný obývací priestor s rozlohou 9.3 m². Je rozdelená sklenenými posuvnými dverami, ktoré poskytujú vynikajúce svetlo do cirkulačného priestoru.

Druhá spálňa na prvom poschodí je dočasným obytným priestorom pre rodinu a priateľov a susedí so vstupnou záhradou s dostatkom prirodzeného svetla. Najskôr svetlé biele a jemné béžové farby vytvárajú príjemnú a príjemnú atmosféru a potom pridávajú červené nástenné maľby, vďaka ktorým je celkový priestor modernejšej umeleckej textúry.

Schodisko je vyrobené zo skla a mramoru. Prirodzená farba je spojená s modrou nástennou maľbou Mykonos, ktorú urobila domáca dáma. Zmieruje tak mužnosť a ženskosť, vďaka čomu sa cítite romanticky a hlboko.

Študijný priestor bol postavený za účelom rozšírenia celkovej plochy z 10 m² na 20.4 m², s dvoma oknami od podlahy po strop v tvare písmena L, aby bol priestor jasný a svetlý. Horná časť je natretá delftskou modrou farbou, čo vizuálne oslabuje tvarované lúče budovy.

Je to tiež spoločný priestor pre aktivity štvorčlennej rodiny na druhom poschodí s dostatočným priestorom pre majiteľku, aby mohla sprevádzať svoje dve deti pri domácich úlohách a štúdiu. Vchod je navrhnutý ako priestor na pozorovanie závesov a je umiestnená pohodlná pohovka.

Pôvodná plocha terasy bola zakomponovaná do priestoru hlavnej spálne pre spoločné použitie. Okná sa zmenili na plné okná od podlahy po strop, aby prepúšťali viac svetla. Drevené podlahy a povrchové úpravy preberajú dominantnú úlohu a vytvárajú prírodný a rafinovaný temperament. Elegantná a pohlcujúca paleta farieb zabráni komplikáciám a rozptýleniu.

Okrem vytvorenia útulnej a pohodlnej atmosféry je hlavná spálňa tiež veľmi funkčná. V rozšírenom priestore je skriňa dlhá 4760 mm s toaletným stolíkom 1290 mm. Medzi posteľou a hlavnou kúpeľňou je navrhnutá skriňa v tvare písmena L s rozmermi 2930 x 1050 mm, ktorá dokonale spĺňa vynikajúce skladovanie odevov, tašiek a domácich potrieb pre meniace sa ročné obdobia.

Dve deti sú rôzneho veku, takže každé si vybralo správne odtiene a materiály pre tvrdý a mäkký nábytok, aby mohli rýchlejšie prijať svoj nový domov a prispôsobiť sa mu.

Starší brat má 10 rokov a izba je stále kombináciou žiarivej bielej a mixnorskej modrej, čo vytvára zmysel pre hierarchiu a zároveň žiari energiou a predstavivosťou.

Mladší brat má 5 rokov, pre menšie deti im mäkká, ľahká, priedušná a pohodlná atmosféra môže poskytnúť pocit bezpečia. Preto je izba zdobená nežnou zelenou farbou kardamónu. 3D vesmírne nálepky vlastnoručne vyrobené dámou sú nalepené na stene, aby malý svet dieťaťa mohol mať fantastickú fantáziu oblohy.

▲ Pôvodná štruktúra prvého poschodia

▲ Prvý pôdorys

▲ Pôvodná konštrukcia druhého poschodia

▲ Druhý pôdorys

1F.

  1. zmeniť polohu vchodu a dverí druhej spálne a navrhnúť tri úložné priestory pomocou zmeny steny.
  2. zmeniť polohu schodov dolnej skákajúcej obývacej izby, aby bola obývacia linka pohodlnejšia.
  3. rozšíriť kuchynský priestor a rozšíriť umiestnenie obývacieho balkóna.

 

2F.

  1. druhá spálňa na druhom poschodí a obytný balkón vedľa boli spojené a prepracované do dvoch detských izieb.
  2. zmeňte polohu dverí hlavnej spálne, aby bola línia aktivity plynulejšia, a začleňte platformu, aby ste zväčšili plochu využitia. Študijná stena bola posunutá o 50 mm, aby sa využila ako úložný priestor, a nakoniec bola rozšírená hlavná kúpeľňa, aby spĺňala štyri funkcie: kúpeľňová skrinka, WC, vaňa a sprcha, a vznikla veľká suita.
  3. transformovať budovu a rozšíriť študovňu o 10m².

 

Plocha: 220m²

Štýl: moderný typ domu: päť izieb a dve haly

Cena: 90 t

Servisný režim: kompletný dizajn + konštrukcia

Adresa projektu: Chengdu. Záliv Fudi Yonghu

Servisný tím: Chengdu Hongfuji Design

Predchádzajúca :: Ďalšie:
Kliknutím zrušíte odpoveď
    展开 更多
    Vitajte na oficiálnej webovej stránke WOWOW FAUCET

    načítavanie ...

    Vyberte svoju menu
    USDSpojené štáty americké (US) dollar
    EUR euro

    Košík

    X

    Prechádzanie histórie

    X