search Situs Panelusuran

Tinjauan Pemanas Banyu Cepet Pemanas Micoe "Healing Banyu Hemat Energi" Smart PRO

klasifikasiblog 1715 0

Sekolah Bisnis jedhing

Ing mangsa panas sing surem, kanggo pamitan mambu kringet, sampeyan kudu adus sing sumilir! Yen sampeyan pengin adus sing nglarani, sampeyan butuh pemanas banyu kanthi kualitas panas kanthi cepet, suhu tetep, lan volume banyu sing akeh. Dina iki, aku nggawa sampeyan kamar mandhi sing paling disenengi - pemanas banyu hemat energi balkon kanthi cepet, "Smart Pro". Dina iki, aku nggawa sampeyan kamar mandhi sing paling disenengi - Micoe pemanas banyu kanthi balkon kanthi cepet, heater banyu "Smart Pro". Dina iki, aku nggawa sampeyan kamar mandhi sing paling disenengi - Micoe pemanas banyu kanthi cepet kanthi hemat banyu "Smart Pro". Smart Pro kanthi dual-energi fotoelektrik bisa nyediakake banyu panas sedina muput, mula sampeyan bisa adus kapan wae? Ayo goleki!

Micoe pemanas cepet balkon hemat banyu heater banyu "Smart Pro"

Kanggo pemanas banyu listrik tradisional, sampeyan kudu ngenteni sawetara wektu. Pemanas banyu surya wedi awan awan. Kepiye carane bisa nggayuh adus sing cepet lan seger? Smart Pro menehi wangsulan. Iki nduweni kinerja kaya ing ngisor iki: energi dobel fotoelektrik, suhu lan kenyamanan tetep, banyu panas sanalika sampeyan diuripake, lan kapasitas wolung kali luwih akeh (suhu mlebu banyu tap kudu tetep 24 ℃). Sampeyan bisa ngumbah kapan wae sing dikarepake!

Nduwe panel datar surya kanthi film titanium biru. Nduwe wates eksternal. Nduwe lapisan membran rata kanthi rasio nyerep panas 94% kanggo nglumpukake panas sing efektif tanpa mbuwang energi panas saben menit! Lan ing njero, Smart Pro nggunakake 8 pipa aliran condong lan desain pipa D sing dipatenake. Pipa kasebut dipasang kanthi horisontal, sing bisa ningkatake kinerja konduksi panas nganti 5% lan nglumpukake panas kanthi luwih kuat. Lan yen swasana ora apik, otomatis bakal nguripake pemanas listrik. Nduweni dual-energi fotoelektrik, sing bisa nggawe banyu panas luwih cekap. Iki bisa nyukupi kebutuhan sampeyan adus kanthi rotasi terus-terusan karo kulawarga.

Nalika adus, kita bisa uga nemoni masalah sing digawe panas wis digawe panas, nanging nalika faucet diuripake, isih kudu ngetokake banyu adhem kanggo sawetara wektu sadurunge ana banyu panas. Ing kasus iki, kepiye cara ngrampungake? Micoe Smart Pro nggunakake teknologi banyu adhem nol industri pertama. Lan yen swasana ora apik, otomatis bakal nguripake pemanas listrik. Nduweni dual-energi fotoelektrik, sing bisa nggawe banyu panas luwih cekap. Iki bisa nyukupi kebutuhan siram terus-terusan karo kulawarga.

Pompa sirkulasi lan modul kapasitas panas sing cepet

Sawise dites nyata, nalika fungsi sirkulasi banyu adhem nul diuripake, suhu banyune disetel dadi 42 ℃. Sawise nguripake shower udakara 4 detik, suhu banyu tekan 41.8 ℃. Sampeyan ora prelu ngenteni yen pengin siram panas. Yen sampeyan ora nguripake fungsi sirkulasi banyu adhem nol, suhu wiwitan shower mung udakara 24 ℃. Yen digawe panas nganti 41.8 ℃, sampeyan kudu ngenteni udakara 40 detik.

Kajaba iku, Micoe Smart Pro uga duwe teknologi ireng sing padha kanthi kapasitas 8 kali luwih gedhe. Bisa ngisi panas kapan wae nalika digunakake. Iki dipasang maneh kanthi kapasitas gedhe 80 liter liner njero, sing entuk 8 kali nambah kapasitas. Nyedhiyakake maksimal udakara 640 liter banyu panas terus-terusan! Sanajan kabeh kulawarga melu-melu adus, banyu panas sing padha bisa gampang dirasakake!

Tes praktis

Kanggo adus sing apik, suhu banyu kudu cukup stabil. Kanggo verifikasi kinerja suhu sing terus-terusan, kita nyetel suhu pemanas banyu dadi 44 ℃. Tes suhu banyu saben 2 menit. Sawise limang tes, kita bakal entuk data sing ditampilake ing gambar (kurva fluktuasi suhu banyu). Kaya sing sampeyan ngerteni, fluktuasi suhu banyu ing ± 0.5 ℃, kinerja sing padha banget.

Diklaim dadi panas sing cepet, pancen bisa dadi pemanasan cepet? Kita nyoba tenan kanthi thermometer! Kaya sing sampeyan tingali ing grafik ing ngisor iki, uripake pemanas banyu lan setel suhu banyu dadi 40 ℃. Sawise iku, suhu banyu tekan 39.2 ℃ udakara 3 detik nguripake padusan, sing cukup kanggo nyukupi sarat mandhi kanthi meh ora ngenteni.

Transkrip: Tes pemanasan cepet

Efek pemanas Micoe Smart Pro nyukupi kabeh syarat, kepiye babagan kontrol? Ing babagan awak, dilengkapi layar tutul cerdas sing ngidini sampeyan gampang nyetel suhu sing wis ditemtokake lan ndeleng suhu lan informasi liyane liwat tombol.

Kajaba iku, sampeyan uga bisa ngontrol jarak adoh kanthi swara liwat Tmall Genie utawa kanthi ndownload aplikasi seluler. Iki trep banget! Yen wong tuwa ora ngerti cara ngontrol pemanas banyu, dheweke bisa nguripake pemanas banyu kanthi ngobrol karo Tmall Genie. Iki nggawe gampang kanggo wong tuwa sampeyan adus panas. Lan sawise dina sing sibuk, sampeyan uga bisa nggunakake telpon kanggo ngontrol pemanas banyu mbatalake sadurunge mulih. Nalika mulih, sampeyan bisa adus, apa ora kepenak?

Secara umum, pemanas banyu balkon cepet Micoe dadi pemanas banyu "Smart Pro" ngatasi kekurangan pemanasan pemanas banyu listrik utawa surya tradisional kanthi fitur pemanas ganda energi fotoelektrik. Entuk pemanasan cepet lan suhu konstan. Kapasitas gedhe 80 liter lan cara kontrol sing beda-beda uga luwih gampang digunakake lan luwih gampang siram. Ya, review dina iki wis teka, aku luwih dhisik adus!

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X