search Situs Panelusuran

Ware Sanitary Huida: Pendapatan Kanggo Setengah Pertama Taun iki yaiku 1.743 Milyar Yuan, Tambah 32.38% Taun-Taun

klasifikasiblog 1995 0

Sekolah Bisnis jedhing

Ing wayah sore tanggal 19 Agustus 2021, Huida Sanitary Ware (SH: 603385) ngluncurake "Laporan Separuh Tahunan 2021", sing nuduhake yen penghasilan kanggo periode pelaporan udakara 1.743 milyar yuan, paningkatan 32.38% saben taun -taun. Bathi bathi sing ditanggung kanggo para pemegang saham perusahaan dhaptar udakara RMB 112 yuta, nyuda 12.94% taun-taun. Arus kas saka kegiatan operasi udakara -137 yuta yuan, nyuda 143.54% taun-taun.

VII. Data akuntansi utama lan indikator finansial perusahaan

(i) Data akuntansi utama

Unit: Yuan Currency: RMB

Data Akuntansi Kunci Periode pelaporan saiki

(Januari nganti Juni)

Periode sing padha karo taun sadurunge Tambah utawa nyuda periode laporan saiki sajrone periode taun sadurunge (%)
Penghasilan operasi 1,743,438,493.95 1,316,961,738.98 32.38
Bathi bersih sing bisa diduweni kanggo para pemegang saham perusahaan sing ana ing dhaptar 111,798,507.60 128,413,150.82 -12.94
Diwenehake kanggo pemegang saham perusahaan sing ana ing dhaptar, bathi utawa rugi sing ora bola-bali. 91,179,512.71 117,722,900.25 -22.55
Arus kas saka kegiatan operasi -136, 835,760.20 314,271,596.51 -143.54

Pengumuman kasebut nuduhake yen sajrone periode pelaporan, kamar mandi intelijen (Chongqing) duweke kamar mandi Huida kanggo entuk penghasilan operasional udakara 28.8810 yuta yuan, laba bathi kurang luwih udakara 21.9872 yuta yuan. Jedhing Huida ujar manawa sajrone periode pelaporan, omah cerdas (Chongqing) digawe ing proses uji coba. Investasi kasebut dilebokake ing investasi sing akeh sajrone periode uji coba, dadi ilang operasi.

Wara-wara kasebut uga nuduhake manawa perusahaan mesthi menehi wigati kanggo inovasi teknologi, kanggo ningkatake daya saing inti saka perusahaan teknologi tinggi. Sajrone periode nglaporake, perusahaan nandur modal 77,572,000 yuan ing riset lan pangembangan, nyumbang 4.45% saka pendapatan operasional, paningkatan 45.51% taun-taun. Kanthi investasi pirang-pirang biaya R&D kanggo nindakake riset lan pangembangan proyek anyar, perusahaan njupuk kabutuhan pelanggan minangka titik wiwitan, nyadari nilai pelanggan minangka target utama, lan nambah kemampuan kompetitif pangembangan mbesuke perusahaan.

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X