søge site Search

Micro Cement + Rattan, brug tekstur til at skabe rumatmosfære | HURD DESIGN

KlassifikationIndretning 2588 0

Hirsch Design Interior Design Alliance

Når alle komponenter, alle detaljer og alle forbindelser af et objekt reduceres og komprimeres til dets essens. Det vil besidde denne egenskab, som er resultatet af fjernelse af ikke-væsentlige elementer.

–John Pawson

Husejeren i dette tilfælde er en tidligere indretningsarkitekt, en slags vores kollega. I øjeblikket er hun en kone på fuld tid. Fordi hendes børn stadig er små, tilbringer hun det meste af dagen derhjemme. Dette giver også husejeren mere tid til at udvikle sine hobbyer, læsning, kunsthåndværk, Peking Opera og maleri.

Ved denne renovering var husejeren ekstra opmærksom på husets og personernes indretning. Hun ville have, at hendes hjem "ikke var bundet af stil, men med plads nok til at udvikle sine hobbyer. Rummet er forfinet i sin enkelhed, gennemsigtigt og varmt. Folk kan føle sig mere tilpas i rummet. ”

Vi respekterer fuldstændigt boligejerens ønsker. Rummet er ikke overdrevent dekoreret, og atmosfæren skabes af strukturen i selve dekorationsmaterialet. Vi fokuserer på at balancere samspillet mellem rum og mellem rum og mennesker. Vi startede med detaljerne for at skabe en udsøgt stuestemning. At oprette et hjem til boligejeren tilhører hendes hjem ferskenblomsterkilde!

 

01

Gennembrudstradition, stuen er udsøgt og skjult i detaljer

Stuen er udsøgt og skjult i detaljer

I betragtning af husejerens jagt på renlighed blev der foretaget en højdeforskel mellem indgangspartiet og det indendørs gulv. Designeren oprettede et nedsænket støvområde for at blokere jorden for at komme ind i rummet. De mørke gulvfliser bruges også til at skabe et rent og behageligt bomiljø.

Kontrolrummet på indgangssiden giver beboerne mere lagerplads. Skiftelinjen herhjemme er også kortere. Gulvet er designet til at gøre den funktionelle opdeling af rummet overskuelig på et øjeblik.

Bryde igennem den traditionelle stue gamle tredelt arrangement, med en enkelt sofa i stedet for en stor og omfangsrig sofa. Rummet er mere forfriskende. Hele rækken af ​​åbne opbevaringsskabe bygget efter væggen kan bruges som en displayhylde til ejerens malerier og bøger. Med dekoration af bøger og malerier har stuen en mere humanistisk atmosfære.

Toppen af ​​stuen er lavet af mikrocement. Designeren brugte farveseparation til at åbne niveauet med væg og gulv og matchede med downlight og magnetisk lyslinje. De skarpe linjer gør visuelt rummet mere gennemsigtigt.

Stuen og spisestuen er placeret i samme rum, og toppen og gulvet er usynligt opdelt. Sollys og luft spilder frit ind i rummet. Det overhængende opbevaringsskab er anbragt mod væggen. Det er mere bekvemt at rengøre den nederste del. Over skabet kan bruges som hylde. Skuffedesign, opbevaring kan også opdeles i forskellige kategorier.

Altanen er indbygget i interiøret. Hæv den lidt for at skelne med stuen, og opdel et sted, hvor husejeren kan læse og tegne. De to rum er ikke fysisk adskilt, hvilket efterlader mere plads til familieinteraktion. Den glade tid for forældre og babyer derhjemme er, at børnene leger glad i stuen, mens moderen tegner og læser i sit eget område, og man kan se børnenes smilende ansigter, når man kigger op.

 

02

Integration af mad og køkken, spisetid i et rum af høj kvalitet Integration af mad og køkken

Det integrerede arrangement af stue og spisestue danner en vandrende linje med gangen. Madlavning og spisning er mere bekvemt og behageligt. Spisebordet er lavet af hvid marmor. Det står i kontrast til det mørke træ, der bruges i opbevaringsskabet, og beroliger den tunge følelse af rummet. t-formet, med skarpe linjer for at skabe et let rum.

Spisestolene i rattan + log giver en følelse af varme, hvilket gør spisestemningen mere hyggelig. Med monogrammerede lysekroner er hvert måltid varmt og udsøgt under lyset.

Spisestuen og køkkenet er indrettet efter de originale bjælker. Spisestuen og køkkenet er integreret, og spisestue- og køkkenlinjerne er kortere. Når du er færdig med at lave mad, kan du gå i køkkenet for at nyde den varme mad med det samme. Opbevaringsskabet strækker sig langs væggen, og kombinationen af ​​skjult og udsat design gør opbevaringsfunktionen mere rigelig. Dette er både et spiseskab og et opbevaringsområde til køkkenredskaber.

Ser man på spisestuen fra gangen, er den frisk og enkel. Den usynlige fodliste er udstyret med omgivende belysning for at bryde den mørke og trange gang. Dette er praktisk for familielivet og introducerer en varm atmosfære i rummet.

 

03

Praktisk og behageligt soveplads

Når man ser på soveværelset fra korridoren, forstærkes den minimalistiske dør med smal ramme. Visuelt er det mere pænt og ensartet. Toppen af ​​gangen er lavet af det samme mikrocementmateriale som spisestuen for at opretholde kontinuiteten i rummet. Skjulte lamper bruges som belysningsarmaturer til at vise gulvets højde.

Når vi træder ind i soveværelset, er checkrummet og master -badeværelset indrettet på en velordnet måde. Den funktionelle skillevæg er klar, og suite -designet gør ejerens liv mere bekvemt.

Soveværelsesvæggene er beklædt med træfiner. Det naturlige materiale bringer mere tekstur af høj klasse til rummet. Baggrundsvæggen er dekoreret med grå grå, og rummet er mere lagdelt. Sengetøjet i læder har mere kvalitet. Valget af gul og grøn farve gør stemningen i soveværelset mere livlig.

Klædeskabet låner noget plads fra soveværelset og efterlader nok opbevaringsplads til familiens tøj. To lange spejle lægges symmetrisk på døren til skabet, hvilket er praktisk til at skifte tøj og prøve tøj. Når man ser på soveværelset fra spejlet, overlapper rummet og er fuld af interesse.

Skabene er klart opdelt. Det lange tøjområde sikrer ingen rynker i tøjet. Det øverste partitionerede område gemmer dyner, lagner og tøj uden for sæsonen. Den nederste skuffe gemmer odds og ender. Lukket design for at sikre, at opbevaring ikke falder i støv. Forlad vinduespladsen for at skabe et omklædningsområde integreret med opbevaringsskabet. Dette blokerer ikke lyset ind i hjemmet, men gør også checkroom -rummet mere multifunktionelt.

Hvid er hovedfarven på badeværelset. Nogle af væggene er dekoreret med sort, hvilket skaber en ubesværet følelse af raffinement. Bassinet er udhulet nedenunder og kan bruges som opbevaringsområde. Pladsudnyttelsen maksimeres i det lille rum.

Børneværelset og arbejdsrummet byttes for at give børnene mere plads til hvile. Samtidig er undersøgelsen tæt på soveværelset, så det er mere bekvemt for ejeren at læse bøger, inden han går i seng.

Sengetøj og gardiner i børneværelset er i beskidt lyserødt, i overensstemmelse med småpigers præference. Dette er ikke for prangende. Hele væggen af ​​opbevaringsskabe gør rummet mere lagerkapacitet. Det nederste åbne rum er praktisk til opbevaring af børns legetøj.

 

04

Brug af træ til at skabe en stille undersøgelse

Et enkelt skrivebord er bygget mellem opbevaringsskabet og væggen nær vinduet. Den nederste del af skrivebordet er tom for læseren at strække benene. To skjulte downlights er placeret på toppen til belysning, når du læser og slapper af. Det hvide gardin ved vinduet filtrerer lys og beskytter øjnene.

De åbne rum i opbevaringsskabene er af forskellige størrelser. Dette er praktisk til at placere forskellige størrelser af bøger. Det integrerede design med skrivebordet gør det mere bekvemt at holde og have bøger ved hånden. Skabet er lavet af træ med en stærk følelse af tekstur, som supplerer bøgernes stille og elegante temperament. Skrivebordet er lavet af grå stenpanel i høj kvalitet, som skelner med reolen og bryder rummets monotoni.

 

05

Tre separate badeværelser, mere bekvemt liv

Ændring af badeværelsets layout, der laver tre separate designs for at forbedre livskvaliteten. Brug hjørnet af rummet til at arrangere det tørre område. Vinduerne på begge sider fører lys ind i rummet. Dette er praktisk til ventilation, og rummet er lyst og ikke fugtigt. Vaskemaskinen og køkkenskabet er designet ryg mod ryg. Samtidig med at der sikres et pænt og luftigt rum, øges lagerområdet.

Bruserummet bruger et langt gulvafløb, som har et større vandområde end et kvadratisk gulvafløb. Installeret mod væggen for at opretholde gulvflisens integritet. Væg- og gulvfliserne er lavet 45 grader for at lave en hældning. I rummet slipper det for besværet med vandakkumulering.

 

06

Omform rummet og skab livskvalitet

 ▲ Original plantegning

 ▲ Planlæg layout

  1. En knagerække er delt af et opbevaringsskab i indgangsområdet, så det er mere bekvemt at skifte sko og tøj ved indgangen.
  2. Lejevæggen bruges som aksen til at arrangere den integrerede stue og spisestue og danne en åben og vandrende linje. Folk bevæger sig mere frit og komfortabelt i rummet.
  3. Væggen blev revet ned for at skabe tre separate sekundære badeværelser. Det tørre område er arrangeret ved vinduet i hjørnet af rummet. Badeværelset er rent og praktisk, og rummet er også mere gennemsigtigt.
  4. Studiet og børneværelset blev byttet for at give datteren et mere behageligt soveplads og optimere ejerens fritidslinje.
  5. Hovedsoveværelsets skab blev forlænget, og en del af pladsen i soveværelset var lånt. Dette skaber et tjekrum med flere funktioner, såsom opbevaring og påklædning, for at imødekomme boligejerens behov for lagerplads.

 

Projektplacering 丨 Shanghai, Kina - Xuhui District

Projektområde 丨 120㎡

Projektområde 丨 Hengan Court

Designteam 丨 Hendes design

Brugte materialer: Træfiner, marmor, mikrocement osv.

HUERNE DESIGN

Gør designet med temperatur for at realisere hjemmet med følelser

Tidligere:: Næste:

您好!Log ind

Klik for at annullere svar
    展开 更多
    Velkommen til WOWOW FAUCET's officielle hjemmeside

    loading ...

    Vælg din valuta
    USDUSA (US) dollar
    EUR euro

    kurv

    X

    Browserdata

    X