neangan Pilarian situs

Faucét Daérah Dapur - Milih Anu Saé

carana ngumpulanBlog 3204 0

Ti Lamoosh

Dina jaman ayeuna ieu, keran dapur henteu kedah janten bagian penting ésénsial dapur di dapur. Kalayan seueur ukuran, bentuk, bérés, sareng desain di pasar, tilelep éta saleresna mangrupikeun faktor dina netepkeun sareng gaya rambut dapur anjeun. Naha dapur anjeun ngagaduhan desain rustik anu modéren atanapi klasik, pastina aya keran anu cocog sareng suasana anu anjeun pikahoyong dimana anjeun nyiapkeun tuangeun sareng nyéépkeun waktos anu berkualitas sareng anggota kulawarga.

Saé pisan, mimiti sadayana, anjeun kedah milih keran anu leres-leres cocog sareng tautan tilelep dapur anjeun. Teras, anjeun kedah parios pikeun ningali jumlah liang anu dipasang dina méja anjeun, atanapi musnah di dinya. Pastikeun anjeun milih keran anu bakal gampang dioperasikeun pikeun ngagulung sambunganna kana solokan, sareng pilih anu ukuran anu pas pikeun anggota kulawarga ka wastafel dapur anjeun.

Anjeun bakal mendakan seueur jinis bahan keran di pasar. Naha anjeun milih milih alat atanapi hérang, tambaga, stainless steel, atanapi stainless steel, anjeun kedah pastikeun yén awak keran kedah awét pisan pikeun keran dapur luhur, gampang dijaga, beurat, henteu kedah dikorosi atanapi gampang warnaan, sareng kedah cocog sareng téma dapur anjeun ogé.

Anjeun kedah terang yén keran dapur didamel tina instrumén dipikaterang pisan tahan kana épék négatip sareng faucét dilapis stainless steel dipikanyaho lumayan lumayan. Penting pisan pikeun anjeun keukeuh mésér raray anu awét - keran anu anjeun pilih kedah lami bari henteu ngeclak sareng anjeun henteu ngan ukur resep upami anjeun merhatoskeun sora anu ngeclakna? Ngan usaha pikeun milih keran anu kualitasna saé sareng pas kana anggaran kauangan anjeun.

Anjeun ogé kedah terang yén cucuk sareng gagang ogé tangtoskeun gaya keran - aya ogé kétang tunggal sareng ganda. Tilelep anu ngandung hiji perlakuan tiasaeun pisan upami anjeun hoyong ngendalikeun suhu sareng tingkat cai minum anjeun. Keran anu dikelola dua kali ngamungkinkeun anjeun mindahkeun sareng ngendalikeun suhu cai sacara akurat sabab ngagaduhan kendali anu misah, hiji kanggo cai panas sareng anu sanés pikeun cai tiis. Éta dianggap yén keran selang dua kali langkung gampil tibatan keran dapur selang hiji. Aya tilu jinis gaya spout anu tiasa anjeun mésér.

Ukur milah naon anu biasana anjeun gunakeun keran sareng teras mésér éta sesuai kabutuhan anjeun. Anjeun bahkan tiasa mésér keran anu dipasang témbok anu henteu meryogikeun liang patio luar.

Upami anjeun sanés jinis jalma anu badé balanja di toko, ngan ukur online sareng anjeun mendakan ton toko hardware online nawiskeun tawaran anu saé pikeun faucets.

 

Dasar Faucét Dapur

Ti Justin Sivan

Unggal dapur peryogi keran. Nalika ngeunaan milih poko ieu, gaya nyaéta sékundér. Urang sadayana hoyong milih keran anu tiasa salamet dina kaayaan anu parah pisan, kalebet rébuan siklus on / off per taun sareng paningkatan mineral cai anu saé, sareng masih nyayogikeun jasa gratis dina taun ka taun.

Tulisan ieu nyayogikeun waleran kana patarosan anu sering dianggo ngeunaan pamilihan keran. Ku nuturkeun naséhat anu dipasihkeun di dieu, anjeun moal ngan ukur terang kumaha milih keran anu cocog, tapi ogé kumaha carana ngamaksimalkeun éta. Sareng, tina milih jinisna dugi ka bérés, aya seueur hal anu kedah anjeun nimbangkeun nalika milih keran dapur salajengna.

 

Nyaho klep anjeun.

Klep nyaéta bagian tina keran anu ngatur aliran cai. Aya opat jinis anu tiasa dipilih: bal valves, valves spol, valves compression, sareng cakram keramik. Hayu urang tingali unggal jenis sareng kéngingkeun ideu umum ngeunaan kumaha jalanna. Unggal jenis keran ngagaduhan klep internal anu ngendalikeun aliran cai ngalangkungan curug. Kualitas klep, nganggo atanapi henteu nganggo gasket, nangtoskeun réliabilitas sareng daya tahan keran.

Klep disk keramik.

Klep cakram keramik, tiasa diidentipikasi ku tuas tunggal na dina awak silinder anu lega, mangrupikeun pangwangunan pang anyar dina téknologi keran modéren. Jenis ieu diwangun ku dua cakram keramik: hiji cakram cicing, sedengkeun anu sanésna bakal ngalih ngalawanana kalayan aksi ngagorét, ngahalangan cai atanapi ngantepkeun diliwatan. Kusabab cakramna ampir datar, segelna nyaéta kedap cai. Sanaos paling mahal, ieu mangrupikeun klep anu paling dipercaya sareng kirang rawan rusak tibatan sababaraha jinis sanés.

Keran klep bal.

Pisan ilahar di tilelep dapur, keran bola mangrupikeun jinis keran no-flush anu munggaran. Bola logam atanapi bal plastik anu digunakeun pikeun ngatur aliran cai, sareng éta tiasa diidentipikasi ku hiji gagang anu ngalir dina tutup anu bentukna bola bunder di luhur dasar curug keran. Bola plastik akhirna rusak, tapi bola logam dirancang langkung lami.

Kran klep klep.

Faucét kartrid ngagaduhan logam kerung atanapi kartrid plastik anu ngégél kana awak cucuk atanapi keran. Gumantung kana kumaha séri liang dina kartrid ngajajar sareng bobotna, cai dicampur sareng dikontrol. Faucét ieu dipercaya pisan, utamina upami dilengkepan ku kartrid kuningan.

Keran klep komprési.

Komprési pisan sapertos keran mesin cuci dasar anjeun sabab tiasa dianggo ku cara muka sareng nutup jalan cai ku naékna na ragrag gagangna, ngabutuhkeun anjeun pikeun ngencangkeun (komprési) mesin cuci pikeun mareuman aliran cai. Ieu anu paling murah, tapi langkung gampang kabocoran.

Bahan Faucet

Bahan naon waé anu tiasa nahan cai tiasa dianggo pikeun ngadamel keran. Ilaharna, keran didamel tina logam rendah-corrosive: tambaga, gangsa, kuningan, stainless steel sareng paduan seng.

Alloy séng maot-tuang

Keran kalayan awak alloy séng die-cast langkung mirah. Nanging, éta henteu awét sapertos kuningan sareng henteu salamet tina lingkungan anu korosif kasar tina keran sapertos kuningan atanapi stainless steel. Henteu disarankeun nalika ngémutan mésér keran.

kuningan

Kuningan mangrupikeun pilihan anu paling disarankeun kusabab kateguhan sareng kamampuanana pikeun nahan hawa anu ekstrim. Nanging, keran kuningan, anu diwangun ku tambaga, séng sareng timbel, tiasa ngaluarkeun jumlah tilas kalungguhan kana cai minum, ngagaduhan résiko kaséhatan. Pikeun ngaleutikan résiko ieu, UU Cai Nginum Aman ngabutuhkeun pabrik keran nganggo henteu langkung ti 8 persén kalungguhan dina keran kuningan. Pabrikan nalungtik téknologi pikeun ngirangan ngirangan jumlah timbel dina kuningan.

Beusi sténless

Baja henteu ngandung timah, anu mangrupikeun kaunggulan ageung dina lingkungan pangaturan ayeuna. Sabalikna, stainless steel mangrupikeun paduan waja anu ngandung sahenteuna 10.5% kromium. Nanging, stainless steel anu dianggo pikeun keran biasana 304 stainless steel, ogé katelah 18/8 stainless steel kusabab komposisi 18% kromium sareng 8% nikel. Nikel masihan baja struktur kristal khusus na, anu ningkatkeun kakuatan sareng kamuluranana.

Rengse keran

Upami anjeun resep dapur anjeun gaduh tampilan anu seragam, koordinasi warna sareng finish keran anjeun sareng perlengkapan sareng asesoris anu sanés. Perunggu, Chrome sareng nikel / stainless steel sayogi dina unggal titik harga. Pilihan konci kalebet.

Chrome - Éta awét, murah, sareng gampang dijaga. Chrome digosok nawiskeun tampilan ngagurilap, herang anu cocog pisan pikeun dapur modéren. Anjeun ogé tiasa mendakan finish Chrome anu langkung lemes, sapertos matte atanapi sikat, anu tiasa dianggo sareng gaya dapur.

Nikel - Éta tiasa nangtung pikeun goresan sareng karusakan cai. Éta ogé nawiskeun tampilan anu langkung kenceng, lemes. Biasana finish langkung mahal tibatan Chrome sareng tiasa dianggo kalayan saé di gaya transisi.

Titanium - Super minimalis, maturan casing langsing sareng mékanisme titanium anu maju.

Keramik - Porselen tiasa nambihan sentuhan kelas.

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X