search Situs Panelusuran

WOWOW FAUCET | Cara Nginstall Faucet Pawon

klasifikasiInstalasi Faucet Wowow 11943 0

TOM:

salam

kita bakal nginstal kran banyu WOWOW anyar

ing sink pawon anyar merek kita

lan kita saestu seneng karo tampilan kasebut

saengga khas WOWOW

dibungkus nganggo sarung tangan putih

neng nduwur

tengen kene ana kabar sing ujar kanggo siram metu garis-garis

kran banyu duwe jaminan babar pisan

nanging yen sampeyan ora yakin manawa garis kasebut disapu

banjur babar pisan ora sah

[banyu mlaku]

Aku entuk sink pawon lawas kanggo tujuan demonstrasi

iki bakal dadi instalasi paling umum

sampeyan duwe rong bokor lan rong bolongan

dadi sampeyan kudu nutupi telung bolongan kasebut

dheweke wis dikirimake piring panutup nikel iki disapu

nalika kita siyap

sejatine nggawe instalasi kran banyu

kita bakal sijine silikon

ing ngisor piring escutcheon kene

saengga tetep ana ing papan lan ora mubeng

lan ora prelu ana banyu

arep saka dek mudhun menyang kabinet ing ngisor iki

ndeleng endi o-ring

lan alur annular sethitik ing ngisor kran banyu

kita pengin nggawe sing nglawan ngisor

utawa aku njaluk ngapura

piring diskusi iki

Aku bakal nyelehake dek ing kene

lan babagan iki bakal katon

supaya nggawe instalasi sing apik banget

pilihan sampeyan mbukak kanthi apik ing wektu iki

sampeyan bisa sijine katup iki ing sisih tengen

yen ana asta tengen

sampeyan bisa nyelehake ing tengah

dadi yen tumindak kaya ngono

yen sampeyan ambidextrous

yen sampeyan kiwa

sampeyan bisa sijine ing sisih sink

oke kita siap kanggo nyelehake

sampeyan kudu mbayangake awake dhewe regane ing kene

salah siji priksa manawa kleleb sampeyan ora metu saka kabinet

kita bakal sijine bolster iki

sing mindhah kekuwatan

bab sabanjure ing ndhuwur bolster kasebut

yaiku mesin cuci karet sing dadi panyerat kejut

sing mudhun

sabanjure yaiku mesin cuci baja stainless

sing njupuk tenaga nut senggol

dadi liwat kaya ngono

lan pungkasan nanging ora paling

yaiku nut jem

supaya dadi liwat tabung

liwat tabung sumber

banjur banjur dipasang menyang tabung Utas

lan sing kudune kaya ngono

kabeh kita bisa digunakake ing lumahing padhet sing apik

saiki ora bakal jiggle

Aku wis bisa njaluk kacang buncis iki

mudhun menyang tabung benang sabisa

lan kita mung bakal nggawa iki

rada sethithik

sitik ing sisih liyane

sitik ing sisih liyane

liyane ing sisih iki

lan kita nggawa nganti tekan kothak

nempatno pasukan ing ngarep lan mburi

cara kanggo mriksa kanggo mesthekake kran banyu kasebut pas

katup kasebut persis karo posisi sing pas

Aku wis nuding langsung

lan kita pengin nggawe manawa

iki minangka piring escutcheon sing diantrekake

ana bakal sithik silikon

sing arep ngusir kene

kita bakal nyelehake tabung persediaan

mulane iki sing sejatine mlebu menyang nozzle

lan kita arep mangan ing kene

saengga kita bakal nindakake iki kanthi driji

ana mesin cuci karet

mudhun ing pas

banjur karo swench sing bisa luwes

disetel ing sisih tengen

ana rong papan ing sisih ngisor saka kopling iki

dadi kita mung nggawa babagan iki

lan priksa manawa diterusake kanthi becik lan gampang

lan kita mung arep menehi ganti kaping

Krungu unine

Iki minangka tabung sumber sing munggah menyang nozzle

dadi sampeyan bakal mungkasi ngebuwang

supaya iki dadi loro

sepisan maneh

nganggo obeng phillips

njupuk iki loro

ana loro ngawut-awut stainless steel sing kapisah ing kene

siji

njupuk liyane

iki arep pindhah menyang tabung sumber

lan kita bakal ngencengi maneh

iki minangka garis pasokan sing bakal dituju menyang bib

ing endi banyu sampeyan metu saka sistem

saengga kita duwe gendera abang

ing baris banyu panas

lan sampeyan mung ngaco ing

lan sampeyan kudu miwiti

nggih

lan iku entuk o-muni sing apik tenan

dadi sepisan maneh

sampeyan ora angel ngganggu

sampeyan mung meksa meksa sithik

yen wis dipasang

ana biru

iki kanggo selesma

banyu kabeh diwenehi

dadi ora ana campuran

lan kabeh iku wis ana

saiki kita siap nyelehake sink iki menyang kabinet

Aku bakal sijine waktu kanggo muter

njupuk pasangan njupuk sepasang tang

lan mung menehi suwene kaping seprapat

lan iku mung sampeyan kudu njaga anti banyu

waktu siji

lan sampeyan siap

[Musik]

GADIS:

sampeyan bisa metu saiki

TOM:

oh allah aku seneng banget babagan iki

Aku bungah banget yen ora metu saka ing kono

kabeh apik

cukup apik

fitur khusus kran banyu iki yaiku agul-agul anyar iki

sing umume dirancang kanggo ngresiki piring

lan barang-barang kaya ing mesin cuci piring

sampeyan bisa ngontrol jumlah volume

sing nembe liwat agulane

mung nyoba kanggo kompres

lan sampeyan bisa entuk kekuwatan

sampeyan mung bisa entuk sethithik sithik

yaiku carane kerjane

Tagkran banyu klelepnarik mudhungagang siji Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X