search Situs Panelusuran

Sapa sing Ngomong Jedhing Cilik Ora Bisa Dhuwur? 11 Cara Supaya Dheweke Luwih Gedhe Lan Luwih Apik

klasifikasiblog 540 0

Sekolah Bisnis jedhing

Kepiye cara nghias jedhing kanthi rega sing regane sithik banget? Ora gampang nggawa jamban, lemari kamar mandhi, wastafel, kamar mandhi menyang jedhing, apa maneh ngomong babagan gaya modernis? Nyatane, ora, anggere sampeyan nggawe produk jedhing sing cerdas, jedhing ora mung bisa katon dhuwur banget nanging uga bisa digunakake kanthi fungsional, sampeyan uga bisa nggunakake ruang sing luwih santai.

Ngganti posisi jamban

Ganti jamban saka lokasi pusat tradisional menyang "segi telu lali" ing jedhing. Elinga yen sampeyan ing jamban, lali nalika sibuk, lan maksimalake ruang sing kasedhiya ing jedhing. Kanthi cara iki, ora bakal ana kahanan sing ngisin-isini maneh yen jamban kasebut minangka "mata" utawa "sandhungan".

 

Gantung sink

Yen sampeyan rumangsa yen jubin lantai uga papan sing dominan, coba atur sink sing dipasang ing tembok. Dinding 180 ° sing pas utawa sudut tembok 90 °, pecah saka bentuk oval tradisional.

Sampeyan bisa milih awak kipas utawa persegi dowo sing cocog karo papan kasebut, kanthi sistem saluran tembok internal. Faucet cilik lan inovatif katon sederhana lan nahan. Jedhing iki katon anyar lan kreatif.

 

Faucet gantung

Ing ruangan jedhing cilik, tata letak sing dipasang ing tembok uga cocog kanggo faucet. Sing paling asring dienggo wong ing jedhing nalika awan yaiku faucet, mula papan sing kasedhiya ing sekitar cekungan kran banyu penting banget. Nginstal faucet sing dipasang ing tembok bakal ngirit ruangan lan nggawe jedhing katon dhuwur banget saliyane ngirit ruangan.

 

Ndawakake kabinet jedhing

Yen sampeyan nyuda ukuran kabinet jedhing, fungsi kasebut bakal nyuda fungsine, mula kepiye cara nggawe kabinet kamar mandi ing ruangan cilik? Wangsulane - kanggo ndawakake. Pangembangan horisontal asli bentuk dadi pangembangan vertikal. Werna putih mengkilap lan langsing digantung ing tembok, saéngga ngeculake papan jedhing. Gayane mewah lan modern.

 

Kabinet kamar mandi cermin

Nginstal pangilon ing ndhuwur kabinet jedhing cocog kanggo nggedhekake ruangan ing jedhing cilik. Amarga nggabungake rong fungsi dadi siji, mula ora mung ngirit ruangan lan biaya masang pangilon, nanging uga nggunakake prinsip mirroring kanggo nambah efek ndeleng kabeh jedhing.

 

Awak unit gabungan

Gabungke macem-macem produk jedhing kayata jamban, wastafel lan lemari kamar mandhi kanggo mbentuk kabeh unit. Iki minangka pilihan sing paling apik kanggo jedhing modern sing cilik lan dadi gaya urip sing saya populer ing Eropa lan Amerika saiki.

Tangki banyu jamban dipasang ing kabinet kamar mandi. Banyu saka wastafel ndhuwur disimpen ing tank. Ukurane kompak lan gayane sederhana. Iki ora mung mbebasake ruang, nanging uga nambah efisiensi panggunaan banyu, sing ijo lan ramah lingkungan.

 

Kamar mandhi nggunakake kuadran tanpa bingkai

Minangka ruangan cilik lan mandhiri ing jedhing, kamar mandhi sing ora apik bisa nggawe jedhing katon sempit lan sempit. Pilihan sing populer saiki yaiku nggunakake sudut utawa unit ruang sudhut mlengkung ing jedhing. Nginstal padusan kanthi wates pigura sing ora kabur utawa tanpa kuadran bingkai bisa nyuda kamardikan kamar mandhi lan bisa dicampur karo jedhing miturut perspektif.

 

Gunakake layar shower tinimbang tirai shower

Ing jedhing ruangan cilik, masarakat asring nemokake tirai shower sing trep kanggo digunakake lan nutupi area cilik. Nyatane, tirai kamar mandhi bisa ngilangi integritas ruang lan nggawe jedhing katon claustrophobic lan akeh banget. Layar pancuran tinimbang tirai shower uga dadi pilihan sing populer saiki. Layar pancuran mung bisa misahake wilayah sing udan lan garing, nanging uga ngidini cahya ditambahi lan kabeh kamar mandhi dadi luwih cerah lan luwih jembar.

 

Nginstal radiator tangga vertikal

Radiator tangga vertikal ngalihake papan ing jedhing munggah lan mudhun tinimbang ngembang ing sisih kiwa lan tengen, mula bisa ngirit luwih akeh ruangan tinimbang desain horisontal utawa sudhut mlengkung. Kajaba iku, radiator tangga sing digawe panas dadi andhuk anget lan nyaman. Uga dadi luwih trep nalika njupuk andhuk.

 

Padhangake warna jedhing

Jedhing papan cilik umume ora cocog lan nggunakake pirang-pirang warna. Akeh warna sing dicampur bakal nggawe ruangan katon regeng lan sempit, mula luwih becik nggunakake warna padhet ing skema warna jedhing. Gunakake tembok putih utawa biru muda kanggo nambah bayangan cahya ing jedhing. Lantai kanthi warna peteng bisa ngasilake efek kontras sing kuat karo tembok lan nggedhekake rasa ruang ing kabeh jedhing.

 

Tambah efek saka perspektif kothak

Jedhing ruangan cilik ora cocog kanggo nggunakake jubin ukuran gedhe. Nanging, sampeyan bisa nggunakake kothak ukuran cilik ing tembok jedhing kanggo ngluwihi garis horisontal, supaya ruangan katon luwih dawa lan luwih jembar, lan kanthi kendel nggunakake garis vertikal supaya jedhing katon luwih dhuwur. Efek reflektif saka permukaan ubin uga penting ing titik iki, lan permukaan putih sing gloss dhuwur luwih cenderung ngembangake tampilan efek jarak.

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X