neangan Pilarian situs

Tips Pikeun Ngajaga Keran Kamar Mandi Anjeun Anu Rapi sareng Bébas-gratis

carana ngumpulanBlog 4167 0

A faucet kamar mandi anu énggal dibersihkeun, anjeun tiasa diperyogikeun pikeun ngahargaan hiasan kamar mandi anjeun. Nanging, penting pikeun nyadar yén faucét kamar mandi moal tetep bersih salami lami upami aranjeunna dipasihan perawatan anu rutin. Masalah utama ngajaga keran kamar mandi, kalebet keran tilelep kamar mandi, keran bak mandi, keran kamar mandi sareng sababaraha asesoris kamar mandi sanésna, nyaéta aranjeunna condong ngumpulkeun noda cai kalayan gampang teuing. Ieu tiasa nyiptakeun kesan anu goréng dina penampilan umum kamar mandi anjeun.

Upami anjeun hoyong ngahontal tampilan anu teu bersih pikeun kamar mandi anjeun, maka ieu aya sababaraha tips ahli pikeun ngajaga keran kamar mandi anjeun kalayan gampang pisan. Punten baca deui.

- Ngartoskeun keran: Tren hiasan kamar mandi parantos robih pisan kana waktos. Ical dinten nalika jalma biasa masang ukur keran tilelep waja atanapi logam, keran mandi sareng asesoris kamar mandi anu sanés dina kamar mandi. Kalayan modérenisasi hiasan kamar mandi, keran kamar mandi sayogi dina seueur pilihan. Tina tambaga, perunggu, kaca, waja, sareng sababaraha pilihan anu langkung saé, sarat pangropéa tina keran badé gumantung pisan kana finish keran kamar mandi. Kituna, anjeun kedah nganalisis éta pikeun terang anu langkung bersih pikeun beberesih.

- Coba campuran sabun garing sareng cai haneut. Upami noda nekad atanapi bintik cai parantos akumulasi dina faucets kamar mandi anjeun, maka anjeun tiasa nyobian ngabersihkeunna kalayan bantosan sabun garing sareng cai haneut. Campur anu sami sareng teras nganggo lawon beberesih lemes kanggo ngaleungitkeun noda sareng bintik anu nekad. Anjeun ngan kedah ngusap unit tilelep ku deterjen teras garing ku kaén anu henteu dianggo garing kanggo masihan penampilan hérang.

- Anggo cuka bodas pikeun miceun kokotor: Upami keran tilelep anjeun parantos ngawangun kokotor anu teu tiasa dipiceun, maka anjeun tiasa nimbangkeun nganggo cuka bodas pikeun ngaleupaskeun. Coba tambihkeun satengah gelas cuka bodas kana satengah gelas cai panas sanés. Anjeun teras tiasa neuleumkeun lawon beberesih ka dinya pikeun miceun kokotor anu nekad anu parantos akumulasi dina keran kamar mandi anjeun. Dianjurkeun pikeun nyobaan nyangkokkeun sabagian leutik perlengkapan kamar mandi sareng solusi ieu pikeun mastikeun yén anjeun henteu ngaruksak permukaan perlengkapan.

- The baking soda sareng leyuran sikat huntu anu pamungkas. Baking soda mangrupikeun bubuk anu luar biasa anu ngagaduhan aplikasi dina sagala bidang kahirupan. Bahan dapur ieu ogé tiasa ngabantosan anjeun ngaleungitkeun noda nekad sareng kokotor tina asesoris kamar mandi anjeun. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngusap bagian tina baking soda di daérah anu kapangaruhan ku sikat sikat gigi anu beueus. Ieu bakal bertindak salaku scrubber alami sareng bakal ngaluarkeun sagala noda jahat tina faucets kamar mandi anjeun.

- Ngalakukeun beberesih rutin. Upami anjeun henteu kersa ngesang siang pikeun ngaluarkeun noda tina perlengkapan kamar mandi anjeun, anjeun tiasa ngahémat waktos sareng tanaga ku cara meresihan kelengkapan kamar mandi anjeun sacara rutin. . Anjeun tiasa ngajadwalkeun hiji dinten kaluar tina saminggu pikeun leres ngabersihkeun sadaya perlengkapan kamar mandi anjeun.

 

Tips Pikeun Ngajaga Mandi Anjeun Bébas-Bébas

Saha anu resep kamar mandi anu caina dimana cai netes tina unggal keran kamar mandi, kalebet keran mandi, wastafel sareng asesoris kamar mandi anu sanés? Kusabab sipat cai nyusup ngalangkungan pangleutikna rohangan, penting pisan pikeun ngajaga kamar mandi anjeun bebas bocor dina sadaya kaayaan. Salajengna, salian ti nyegah cai tina akumulasi di kamar mandi anjeun, anjeun ogé kedah ngahémat cai dina sagala biaya. Maka, upami anjeun jalma waspada, maka anjeun tiasa nyandak tindakan rémédial sapertos kieu pikeun ngajantenkeun kamar mandi anjeun, kalebet keran kamar mandi, bebas bocor

- Pasang ubin porselen. Kotak porselen parantos kabuktosan saé pisan pikeun témbok sareng panto sabab henteu kapangaruhan ku kabocoran biasa. Ieu disababkeun kuaditas tinggi bahan porselen. Kamampuh ubin porselén nyerep cai anu épéktip pisan yén ubin ieu ogé parantos mendakan desain kamar mandi dina arsitektur kamar mandi modéren. Salain ti fitur hébat anu ditawarkeun ku ubin ieu, ubin porselen ogé katingalina pikaresepeun kusabab permukaanna ngagurilep sareng matte finish anu ngajantenkeun tahan cai. Éta ogé awét pisan, ngajantenkeun aranjeunna pilihan anu sampurna pikeun keran kamar mandi.

- Teu kéngingkeun lolongkrang dina sambungan pipa. Kaseueuran kamar mandi didesain nganggo pipa PVC anu disumputkeun. Sambungan pipa ieu gampang dibocorkeun. Ku alatan éta, sendi ieu kedah disegel ku bantosan kasét tahan cai. Anjeun kedah pastikeun yén teu aya lolongkrang dina sendi pipa. Salaku tambahan, pipa teu kedah gaduh tikungan, upami teu, aranjeunna tiasa janten gampang kabocoran.

- Nyayogikeun lamping hipu kana lantai. Ieu téhnik anu saé pikeun ngajaga kamar mandi anjeun bebas bocor sareng ogé pikeun nyegah karusakan cai. Nalika ngarancang rohangan kamar mandi anjeun, anjeun kedah naros ka anggota tim anu aya hubunganana pikeun nyayogikeun lamping hipu dina curuk supados cai ngalir sacara alami ka arah éta. Lamping idéal pikeun daérah kamar mandi biasana antara ¼ inci sareng 1/8 inci per suku. Salaku tambahan kana ieu, anjeun panginten hoyong mertimbangkeun gaduh sababaraha titik solokan dina rohangan kamar mandi supados cai henteu bakiak atanapi kolam renang.

- Kotak aman ku perekat tahan cai. Dina jaman ayeuna, cara tradisional ngamankeun ubin kamar mandi sareng keran kamar mandi kalayan semén sareng keusik parantos digentos ku panggunaan perekat anu pantes. Perekat anu sayogi nyaéta bubuk semén garing siap pakai anu dicampurkeun sareng cai pikeun ngawangun bubur napel kandel. Nalika dianggo dina ubin kamar mandi sareng keran kamar mandi, éta tiasa didamel silih tahan pageuh dina waktos anu lami. Sipat karasa sareng tahan cai tina napel nyegah kamungkinan kabocoran cai.

- Pilih palapis tahan cai. Kamar mandi mangrupikeun daérah bumi anu kakeunaan kalembaban sareng kalembaban anu kuat. Kituna, anjeun tiasa milih cet waterproof atanapi semi-gloss anu bakal tetep gembleng salami lami bahkan saatos saatos basah. Cét ieu ogé nyegah perendaman cai ku sabab éta ulah baseuh témbok kamar mandi.

Hoyong ngajaga kamar mandi anjeun bebas bocor? Anjeun tiasa diajar sababaraha tips épéktip anu aya hubunganana sareng asesoris kamar mandi sapertos faucets kamar mandi pikeun mastikeun yén ieu beres.

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X