Барај Барај Мапа

Услови и правила

УСЛОВИ

ПРЕГЛЕД

Оваа веб-страница е управувана од тим на www.wowowfaucet.com. Низ целата веб-страница, поимите „ние“, „нас“ и „наши“ се однесуваат на тимот на www.wowowfaucet.com. www.wowowfaucet.com ја нуди оваа веб-страница, вклучувајќи ги сите информации, алатки и услуги достапни од оваа страница до вас, корисникот, под услов да ги прифатите сите услови, услови, политики и известувања наведени овде.

Со посета на нашата страница и / или купување нешто од нас, вие се вклучите во нашата „Услуга“ и се согласувате дека ќе бидете обврзани со следниве услови и услови („УСЛОВИ И УСЛОВИ“, „Услови“), вклучително и оние дополнителни услови, услови и правила наведени овде и / или достапни преку хиперврска. Овие УСЛОВИ И УСЛОВИ важат за сите корисници на страницата, вклучително и без ограничување корисници кои се прелистувачи, продавачи, клиенти, трговци и / или соработници на содржини.

Прочитајте ги внимателно овие УСЛОВИ И УСЛОВИ пред да пристапите или да ја користите нашата веб-страница. Со пристапување или користење на кој било дел од страницата, вие се согласувате да бидете обврзани со овие УСЛОВИ И УСЛОВИ. Ако не се согласувате со сите одредби и услови на овој договор, тогаш не можете да пристапите до веб-страницата или да користите услуги. Доколку овие УСЛОВИ и УСЛОВИ се сметаат за понуда, прифаќањето е експресно ограничено на овие УСЛОВИ И УСЛОВИ.

Сите нови карактеристики или алатки што се додаваат на тековната продавница исто така подлежат на УСЛОВИТЕ И УСЛОВИТЕ. Можете да ја прегледате најактуелната верзија на УСЛОВИТЕ И УСЛОВИТЕ во секое време на оваа страница. Го задржуваме правото да ажурираме, менуваме или заменуваме кој било дел од овие УСЛОВИ и УСЛОВИ со објавување на ажурирања и / или измени на нашата веб-страница. Ваша одговорност е периодично да ја проверувате оваа страница за промени. Вашата континуирана употреба или пристап до веб-страницата по објавувањето на какви било промени претставува прифаќање на тие промени.

ДЕЛ 1 - ТЕРМИНИ НА ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦИ

Согласувајќи се со овие УСЛОВИ и УСЛОВИ, не можете да ги користите нашите производи за каква било незаконска или неовластена цел, ниту пак, во користењето на Услугата, кршите закони од ваша надлежност (вклучително и не ограничувајќи се на законите за авторски права).
Вие не мора да пренесува било црви или вируси или било кој код на деструктивна природа.
А прекршување или повреда на било кој од условите ќе резултира во непосредна престанок на своите услуги.

ДЕЛ 2 - ОПШТИ УСЛОВИ

Ние го задржуваме правото да одбие услуги на било кој од било која причина во секое време.
Вие разбирате дека вашата содржина (не вклучувајќи информации за кредитна картичка), може да се пренесе енкриптирани и да се вклучат (а) пренос преку различни мрежи, и (б) се менува за да одговара и се прилагодува на техничките барања за поврзување на мрежи или уреди. Информации за кредитна картичка е секогаш заштитен во текот на трансфер во текот мрежи.
Се согласувате дека нема да се репродуцира, дупликати, копирате, продавате, препродава или да го експлоатираат било кој дел на службата, употреба на сервисот, или пристап до службата или каков било контакт на веб страната преку која се обезбедува услугата, без писмена дозвола од нас .
Насловите се користат во овој договор се вклучени само за влече и нема да го ограничува или на друг начин влијае на овие Услови.

ДЕЛ 3 - ТОЧНОСТ, комплетност и навременост на информациите

Ние не сме одговорни ако информациите кои се достапни на овој сајт не точни, целосни или струја. Материјалот на овој сајт е предвидено за општи информации само, а не треба да се потпирате или да се користат како единствена основа за донесување на одлуки без консултации основно, поточно, поцелосен или повеќе навремено извори на информации. Сите потпирање на материјал на овој сајт се во ваш сопствен ризик.
Овој сајт може да содржи одредена историска информација. Историски информации, мора, не е актуелна и е обезбедена за вашиот повикување само. Ние го задржуваме правото да ги менува содржината на оваа страница во било кое време, но ние немаме обврска да се ажурира сите информации на нашиот сајт. Вие се согласувате дека тоа е ваша одговорност е да се следат промените на нашиот сајт.

ДЕЛ 4 - МОДИФИКАЦИИ НА УСЛУГАТА И ЦЕНИ

Цени за нашите производи се предмет на промена без најава.
Ние го задржуваме правото во секое време да ги менува или прекине Услугата (или кој било дел или содржина од истата) без претходна најава во секое време.
Ние нема да бидат одговорни за вас или за било која трета страна за било која промена, промена на цената, суспендирање или прекин на Услугата.

ДЕЛ 5 - ПРОИЗВОДИ ИЛИ УСЛУГИ (доколку е применливо)

Одредени производи или услуги може да бидат достапни исклучиво на интернет преку веб-сајтот. Овие производи или услуги може да имаат ограничени количини и се предмет да се вратат или размена на само според нашите Врати политика.
Ние се потрудивме да ги прикажеме што е можно попрецизно боите и сликите на нашите производи што се појавуваат во продавницата. Не можеме да гарантираме дека приказот на која било боја на вашиот компјутерски монитор ќе биде точен.
Ние го задржуваме правото, но не се обврзани, да се ограничи продажбата на нашите производи или услуги за секое лице, географски регион или јурисдикција. Ние може да го оствари ова право од случај до случај. Ние го задржуваме правото да го ограничи количествата на било производи или услуги кои ги нудиме. Сите описи на производи или производ цените се предмет на промена во секое време без претходна најава, во дискреционо на нас. Ние го задржуваме правото да го прекине секој производ во секое време. Каква било понуда за кој било производ или услуга направени на овој сајт е неважечка, каде што е забрането.
Ние не гарантира дека квалитетот на сите производи, услуги, информации, или друг материјал купени или добиени од вас ќе ги исполни вашите очекувања, или дека сите грешки во служба ќе бидат корегирани.

ДЕЛ 6 - ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПРИЧИНА НА ПЛА BАЕ И СМЕТКА

Ние го задржуваме правото да го одбие секој ред ќе се постави со нас. Ние може, во нашата сопствена дискреција, да ги ограничат или да го откажете количини купени по лице, по домаќинство или по нарачка. Овие ограничувања може да вклучуваат нарачки од или под ист клиент сметка, истата кредитна картичка, и / или налози кои ги користат истите платежна и / или превозот адреса. Во случај кога правиме промена или откажете нарачката, ние може да се обиде да ве извести преку контактирање на e-mail и / или платежна адреса / телефон број се предвидени во тоа време беше направен на ред. Ние го задржуваме правото да го ограничи или забрани наредби кои, според наше сопствено расудување, се појави да биде поставен од страна на дилерите, препродавачи или дистрибутери.

Вие се согласувате да обезбеди струја, целосни и точни купување и информации за сметката за сите купувања направени во нашата продавница. Вие се согласувате навреме обновете го вашиот сметка и други информации, вклучувајќи вашата e-mail адреса и броеви на кредитни картички и истекот датуми, така што ние може да ви заврши трансакции и да контактира со вас колку што е потребно.

За повеќе детали, молам погледни ја нашата Политика за Враќање.

ДЕЛ 7 - ОПЛАТНИ АЛАТКИ

Ние може да ви обезбеди пристап на трети лица алатки преку кои можеме ни следи, ниту имаат никаква контрола, ниту пак влез.
Вие разбирате и се согласувам дека ние се обезбеди пристап до ваквите алатки "како што е" и "како расположливи" без никакви гаранции, репрезентации или услови од било каков вид и без какви било поддршка. Ние ќе имаме никаква одговорност кои произлегуваат од или во врска со вашето користење на опционален трети лица алатки.
Секое користење од Ваша страна на опционална алатките кои ги нуди преку сајт е комплетно на ваш сопствен ризик и дискреција и треба да се осигура дека сте запознаени со и одобри на условите под кои алатки се обезбедени од страна на релевантни трети лица провајдер (а).
Исто така, во иднина, може да понудиме нови услуги и / или одлики преку веб-страницата (вклучително и ослободување нови алатки и ресурси). Таквите нови карактеристики и / или услуги исто така ќе бидат предмет на овие УСЛОВИ И УСЛОВИ.

ДЕЛ 8 - ВРСКИ ТРЕТИ ПАРТИ

Одредени содржини, производи и услуги достапни преку нашата служба може да вклучуваат материјали од трети страни.
Трети лица линкови на овој сајт може директно да трети лица веб-сајтови кои не се поврзани со нас. Ние не сме одговорни за испитување или оценување на содржината или точноста и ние не гарантира и не ќе имаат било каква одговорност или одговорност за било која трета страна материјали или веб-сајтови, или за било други материјали, производи, или услуги на трети страни.
Ние не сме одговорни за каква било штета или штета во врска со купување или употреба на стоки, услуги, ресурси, содржина или какви било други трансакции направени во врска со веб-страници на трети страни. Внимателно разгледајте ги политиките и практиките на третата страна и проверете дали ги разбирате пред да извршите каква било трансакција. Compалби, тврдења, проблеми или прашања во врска со производи од трета страна треба да бидат упатени кон трето лице.

ДЕЛ 9 - КОМЕНТАРИ ЗА КОРИСНИЦИ, ПОВРАТНИ РАБОТИ И ДРУГИ ПОДНЕСУВАА

Ако, на наше барање, испратите одредени специфични поднесоци (на пример, записи на натпревари) или без барање од нас испраќате креативни идеи, предлози, предлози, планови или други материјали, без разлика дали се на Интернет, преку е-пошта, по пошта или на друг начин (колективно, „коментари“), вие се согласувате дека можеме, во секое време, без ограничување, да ги уредуваме, копираме, објавуваме, дистрибуираме, преведуваме и на друг начин да ги користиме во кој било медиум сите коментари што ни ги испраќате. Ние не сме и нема да бидеме обврзани (1) да одржуваме какви било коментари во доверба; (2) да плати надомест за какви било коментари; или (3) да одговорат на какви било коментари.
Може, но немаме никаква обврска да ја следиме, уредуваме или отстрануваме содржината што според наше дискреционо право е незаконска, навредлива, заканувачка, клеветничка, клеветничка, порнографска, непристојна или на друг начин непристојна или повреда на интелектуалната сопственост на која било страна или овие УСЛОВИ И УСЛОВИ .
Вие се согласувате дека вашите коментари нема да прекршите било право на било која трета страна, вклучувајќи ги и авторските права, заштитен знак, приватност, личност или други лични или комерцијален право. Понатаму, се согласувате дека вашите коментари не ќе содржат клевета или на друг начин незаконски, навредливи или непристојни материјал, или содржи било кој компјутерски вирус или malware-и кои на било кој начин би можеле да влијаат на работењето на услуга или било поврзани со веб-сајт. Вие не може да се користи лажни e-mail адреса, претендираат да бидат некој друг, од себе, или на друг начин во заблуда нас или на трети страни во однос на потеклото на било какви коментари. Вие сте целосно одговорни за било какви коментари ќе се направи и нивната точност. Ние не презема никаква одговорност и да се претпостави никаква одговорност за било какви коментари испратени од вас или било која трета страна.

ДЕЛ 10 - ЛИЧНИ ИНФОРМАЦИИ

Вашето доставување на лични информации преку продавницата е регулирано со нашата Политика за приватност.

ДЕЛ 11 - Грешки, неточности и испуштања

Повремено може да има информации на нашиот сајт или во службата која содржи печатни грешки, неточности или пропусти кои можат да се однесуваат на описи на производи, цени, промоции, нуди, производ превозот обвиненија, транзитни времиња и достапност. Ние го задржуваме правото да ги поправи евентуалните грешки, неточности или пропусти, да ја менуваат или да ги ажурирате информации или откажете наредби ако какви било информации во служба или на било поврзани со веб-сајт е неточна во секое време без претходна најава (вклучувајќи откако ќе се поднесе вашата нарачка) .
Не преземаме никаква обврска да се ажурира, да ја измени или појаснат информациите во служба или на било поврзано веб-сајт, вклучувајќи, без ограничување, информации за цените, освен како што се бара со закон. Не е одреден надградба или освежување датум применуваат во служба или на било поврзани со веб-сајт, треба да се преземат за да се покаже дека сите информации во служба или на било поврзани со веб-сајт е изменет или ажурираат.

ДЕЛ 12 - ЗАБРАНИ КОРИСТИ

Покрај другите забрани наведени во УСЛОВИТЕ И УСЛОВИТЕ, забрането е да ја користите страницата или нејзината содржина: (а) за каква било незаконска цел; (б) да бара други да извршат или да учествуваат во какви било незаконски дела; (в) да ги крши меѓународните регулативи или регулативи, правила, закони или локални уредби на Велика Британија; (г) да ги кршиме или кршиме нашите права на интелектуална сопственост или правата на интелектуална сопственост на другите; (д) да вознемирува, злоупотребува, навредува, нанесува штета, клевети, клевети, омаловажува, заплашува или дискриминира врз основа на пол, сексуална ориентација, религија, етничка припадност, раса, возраст, национално потекло или попреченост; (ѓ) да достави лажни или погрешни информации; (е) да испраќате или пренесувате вируси или кој било друг вид на малициозен код што ќе се користи или може да се користи на кој било начин што ќе влијае на функционалноста или работата на Услугата или на која било поврзана веб-страница, други веб-страници или Интернет; (ж) да ги собира или следи личните информации на другите; (з) спам, фиш, фарма, изговор, пајак, ползење или гребење; ()) за каква било непристојна или неморална цел; или (и) да се меша или да ги заобиколи безбедносните карактеристики на Услугата или која било поврзана веб-страница, други веб-страници или Интернет. Го задржуваме правото да ја прекинеме вашата употреба на Услугата или која било поврзана веб-страница за кршење на која било од забранетата употреба.

ДЕЛ 13 - ОТКОЛУВАЕ НА ГАРАНЦИИ; ОГРАНИЧУВАЊЕ НА ОДГОВОРНОСТА

Ние не гарантираме, претставуваат или гарантирате дека вашата употреба на нашите услуги ќе биде континуирано, навремено, сигурно или без грешки.
Ние не гарантира дека резултатите кои можат да се добијат од користење на услугата ќе биде точна или сигурна.
Вие се согласувате дека од време на време ние може да го отстраните сервисот за неодреден временски период или откажете услуга во секое време, без предупредување до вас.
Вие експресно се согласувате дека вашата употреба или неможност за користење на услугата е на ваш единствен ризик. Услугата и сите производи и услуги доставени до вас преку услугата (освен како што е изрично наведено од нас) се дадени „како што е“ и „колку што е достапно“ за ваша употреба, без какво било застапување, гаранции или услови, било експресно или имплицирани, вклучително и сите имплицитни гаранции или услови за трговска способност, трговски квалитет, подготвеност за одредена цел, издржливост, титула и непочитување.
Во никој случај ние, нашите директори, службеници, вработени, филијали, агенти, изведувачи, практиканти, добавувачи, даватели на услуги или даватели на лиценца не сме одговорни за било каква повреда, загуба, побарување или било каква директна, индиректна, случајна, казнена, посебна или последична штета од секаков вид, вклучувајќи, без ограничување изгубен профит, изгубен приход, изгубени заштеди, губење на податоци, трошоци за замена или слични штети, без разлика дали се засновани на договор, делик (вклучувајќи небрежност), строга одговорност или на друг начин, употреба на некоја од услугите или какви било производи набавени со користење на услугата или за било кое друго барање кое било поврзано на било кој начин со вашата употреба на услугата или кој било производ, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на било какви грешки или пропусти во која било содржина или било која загуба или штета од секаков вид направена како резултат на користење на услугата или која било содржина (или производ) објавена, пренесена или на друг начин достапна преку услугата, дури и ако е известена за нивната можност. Бидејќи некои држави или јурисдикции не дозволуваат исклучување или ограничување на одговорноста за последична или случајна штета, во такви држави или јурисдикции, нашата одговорност ќе биде ограничена на максималниот степен дозволен со закон.

ДЕЛ 14 - Оштетување

Вие се согласувате да обештетите, браниме и чуваме безопасни нас и нашите родители, подружници, филијали, партнери, службеници, директори, агенти, изведувачи, лиценци, даватели на услуги, подизведувачи, добавувачи, практиканти и вработени, безопасни од какво било барање или барање, вклучително и разумно хонорари на адвокатите, направени од кое било трето лице поради или кои произлегуваат од вашето кршење на овие УСЛОВИ или УСЛОВИ или документите што ги вметнуваат со упатување или кршење на кој било закон или права на трето лице.

ДЕЛ 15 - ОСНОВНОСТ

Во случај секоја одредба од овие УСЛОВИ и УСЛОВИ да се утврди дека е незаконска, неважечка или неизвршна, таквата одредба сепак ќе може да се спроведе во најголема мера дозволена со важечкиот закон, а неизвршниот дел ќе се смета дека е одделен од овие УСЛОВИ И УСЛОВИ, ваквото утврдување нема да влијае на валидноста и спроведливоста на другите преостанати одредби.

ДЕЛ 16 - ПРЕСТАНОК

На обврските и одговорностите на странките настанале пред датумот на раскинување ќе преживее раскинување на овој договор за сите намени.
Овие УСЛОВИ И УСЛОВИ се ефективни освен ако не се раскинат од вас или од нас. Може да ги прекинете овие УСЛОВИ и УСЛОВИ во кое било време со известување нас дека повеќе не сакате да ги користите нашите услуги или кога ќе престанете да ја користите нашата страница.
Доколку според наша единствена пресуда не успеете или се сомневаме дека не сте успеале, да почитувате кој било термин или одредба од овие УСЛОВИ И УСЛОВИ, ние исто така може да го раскинеме овој договор во кое било време без претходна најава и ќе останете одговорни за сите доспеани износи до и вклучително и датумот на раскинување; и / или соодветно може да ви забрани пристап до нашите услуги (или кој било дел од нив).

ДЕЛ 17 - ЦЕЛОВЕН ДОГОВОР

Неуспехот од нас да оствариме или спроведеме какво било право или одредба од овие УСЛОВИ и УСЛОВИ не претставува откажување од такво право или одредба.
Овие УСЛОВИ и УСЛОВИ и какви било политики или правила за работа објавени од нас на оваа страница или во врска со Услугата го сочинуваат целиот договор и разбирање помеѓу вас и нас и управуваат со вашата употреба на Услугата, заменувајќи ги сите претходни или современи договори, комуникации и предлози , без оглед дали е усна или писмена, помеѓу вас и нас (вклучително, но не ограничувајќи се на какви било претходни верзии на УСЛОВИТЕ И УСЛОВИТЕ).
Какви било нејаснотии во толкувањето на овие УСЛОВИ и УСЛОВИ нема да се толкуваат против страницата што ја подготвува.

ДЕЛ 18 - Управувачки закон

Овие УСЛОВИ И УСЛОВИ и сите посебни договори со кои ние ви обезбедуваме услуги ќе бидат регулирани од и толкувани во согласност со законите на Велика Британија.

ДЕЛ 19 - ПРОМЕНИ НА УСЛОВИТЕ И УСЛОВИТЕ

Можете да ја прегледате најактуелната верзија на УСЛОВИТЕ И УСЛОВИТЕ во секое време на оваа страница.
Ние го задржуваме правото, според наша дискреција, да ажурираме, менуваме или заменуваме кој било дел од овие УСЛОВИ и УСЛОВИ со објавување на ажурирања и промени на нашата веб-страница. Ваша одговорност е да ја проверувате нашата веб-страница периодично за промени. Вашата континуирана употреба или пристап до нашата веб-страница или Услугата по објавувањето на какви било промени на овие УСЛОВИ и УСЛОВИ претставува прифаќање на тие промени.

更多
Добредојдовте на официјалната веб-страница на WOWOW FAUCET

Се вчитува ...

Изберете ја вашата валута
долариСАД (САД) долар
евра евра

кошничката

X

Историја на прелистување

X