Барај Барај Мапа

Приватност

Како Wowowfaucet.com собира информации за мене?

Ние собираме информации од корисниците на сајтот на неколку различни начини, со цел да обезбедиме ефикасно, значајно и прилагодено искуство за купување. На пример, можеме да ги користиме вашите лични информации за:
* Снимете и брзо донесете ги информациите што сте ги дале претходно
* Да ви помогнеме брзо да најдете информации, производи и услуги
* Создадете содржина што е важна за вас
* Ве предупредуваат за нашите нови информации, производи и услуги

Регистрација и нарачување: За да користите одредени делови на оваа страница или да нарачате производи, сите клиенти мора да пополнат формулар за регистрација преку Интернет со лични информации, вклучувајќи ги и не ограничувајќи се на вашето име, пол, адреса (и) на испорака и наплата, телефон број, адреса за е-пошта и број на кредитна картичка. Покрај тоа, може да побараме земја за престој и / или земја на работење на вашата организација, за да можеме да ги почитуваме важечките закони и регулативи. Овие информации се користат за наплата, обработка на нарачки и внатрешен маркетинг, како и за комуникација со вас за вашата нарачка и нашата страница.

Адреси на е-пошта: Неколку локации на сајтот ви овозможуваат да ја внесете вашата адреса за е-пошта за цели, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на: регистрација на бесплатни огласи за рекламирање, барање известување кога ќе пристигнат нови брендови или стилови на производи или ќе се регистрирате за нашиот електронски билтен. Покрај тоа, секое учество на промотивни натпревари организирани од Wowowfaucet.com е целосно доброволно и бара обелоденување на информации за контакт потребни за известување за победниците и награди. Можеме да ги објавиме имињата и градовите на победниците на натпреварите на нашата страница.

Прегледи на производи: Бараме адреса за е-пошта и локација, заедно со доставување на сите прегледи на производи. Вашата адреса за е-пошта ќе се чува приватна, но вашата локација ќе биде видлива за другите корисници. Сите други лични информации што ќе изберете да ги доставите како дел од прегледот, ќе бидат достапни за други посетители на оваа страница.

Како Wowowfaucet.com ги користи моите лични информации?

Внатрешна употреба: Ние ги користиме вашите лични информации за да ја обработиме вашата нарачка и да ви обезбедиме услуги на клиентите. Може да ги користиме вашите лични информации внатрешно за да собереме општи информации за посетителите на оваа страница, да ги подобриме содржината и изгледот на страницата, да ги подобриме нашите контакти и да ги промовираме нашите услуги и производи.

Комуникација со вас: Ние ќе ги користиме вашите лични информации за да комуницираме со вас за нашата веб-страница и вашите нарачки. Сите клиенти мора да обезбедат адреса за е-пошта за да овозможат комуникација со Wowowfaucet.com во врска со поставените нарачки. Можеби ќе ви испратиме е-пошта за потврда, откако ќе се регистрирате кај нас, како и најавувања поврзани со услуги, како што е потребно (на пример, привремено прекинување на услугата за одржување.) Може да ја поднесете и вашата е-пошта за да побарате известување кога ќе добиеме нов бренд, стил на производ или производ, или да се регистрирате за нашиот билтен за е-пошта и специјални понуди. Може да се откажете или да се откажете од идните е-пошта во секое време.

更多
Добредојдовте на официјалната веб-страница на WOWOW FAUCET

Се вчитува ...

Изберете ја вашата валута
долариСАД (САД) долар
евра евра

кошничката

X

Историја на прелистување

X