пошук Пошук по сайту

Будинок шкільного округу прориває “старе та напівзруйноване” та відновлює якість життя Design Дизайн Шуанбао

КласифікаціяДизайн інтер'єру 2988 0

Альянс дизайну інтер'єрів

Це дуже особливий проект. Останні багато днів і ночей ми спілкувалися з власником будинку за допомогою мобільного телефону більше 1,000 кілометрів. Нарешті, ремонт цього шкільного будинку площею майже 90 квадратних метрів започаткував належну йому весну. Навіть коли вчитель-монтажник увійшов у будинок через вікна, відповідні віку, він був вражений: «Я не знав цього, поки не прийшов подивитися. У такому старовинному будинку такий гарний дім ».

 

01

Про "це" в минулому часі

ПЕРЕД

Цей випадок-це проект поза межами майданчика, розташований у Фучжоу, якому зараз 30 років. Площа всередині люкса становить 88 квадратних метрів. Інтер’єр його досить старий, освітлення погане. Планування будинку також проблематична. Кількість кімнат абсолютно недостатня. По -друге, багато функцій зберігання неможливо реалізувати. Навчання дітей теж не могло бути задоволеним. Незважаючи на всі вимоги власника будинку, цей будинок шкільного округу може проживати до 10 років. А з тіткою -мешканкою перше, що спадає на думку, коли ми думаємо про житло у шкільному окрузі, часто є «компромісом», оскільки у нас однакові болючі точки. Там обмежена територія, багатолюдне життя. Чи можна ще говорити про живий досвід?

Однак після реконструкції кожен простір має незалежне освітлення. Кількість світла, що надходить у загальну зону, ще більш багатокутна. Простір було видалено з усіх стін, а планування було переплановано. Це задовольняє функції 3 кімнат, 2 ванних кімнат та кабінету та кімнати господарства, усвідомлюючи спільне існування практичності та художнього стилю. Обсяг сховища також був значно збільшений, а використання місця збільшено вдвічі. Це створило кращий життєвий досвід для власника будинку. У день, коли це було завершено, власник будинку сказав: «Це так красиво, що я навіть не хочу його продавати пізніше».

 

02

"Розтріскування" проблеми ремонту старого будинку

ВІТАЛЬНЯ

Початковий простір у цьому випадку був серйозною нестачею світла. Після детального обговорення дизайнером усі стіни, які можна було видалити, були видалені. Дизайнер використав кільцеву балку для планування простору, щоб забезпечити початкову висоту простору. У той же час між кількома просторами дизайнер використовував відкриті дверні прорізи для вирішення проблеми світла. Це дозволяє впроваджувати світло у різних напрямках у загальній зоні та робить сам будинок зручнішим з точки зору руху.

На ранній стадії власник сказав, що було б непогано мати кабінет для його офісу. Отже, це маленьке прохання не було для нас складним. Ми об’єднали вітальню та кабінет в одне. Іноді дорослі можуть працювати вдома, а іноді діти виконують домашнє завдання. Хороша атмосфера домашнього навчання, багатий обсяг зберігання знань з цього моменту.

Через невеликі розміри будинку меблі були обрані зручними та компактними та зручними для пересування. Це робить рух кімнати більш зручним. Розкладка меблів у закритому приміщенні покращує спілкування сім’ї. Вся сторона до верху книжкової шафи з дверцятами шаф, зробленими нижче для зберігання. Верх його залишено як відкриту книжкову шафу. Тут зберігаються всі книги та матеріали родини. Враховуючи бюджет, ми ставимо у верхню частину книжкової шафи. Ми також встановили 2 невеликі настінні світильники окремо, щоб наповнити книжкову шафу світлом. Це допоможе мешканцям краще знайти книгозбірню.

Каміна може містити різні дрібні спогади, які власник зірвав із подорожей, та декоративне дзеркало з китайськими елементами. Крім прикраси, він краще заломлює світло і вносить його у вітальню. Це також збільшує візуальне відчуття простору. Світло та вентиляція - разом у цьому неймовірному “старому та напівзруйнованому” будинку.

Враховуючи масштаб простору та безпеку прогулянок, більшість меблів зігнуті. Це економить простір і не торкається ніг. Для того, щоб створити кращий стиль життя для власників будинків, ми додали в кімнату камін, який мав би віковий будинок. Ми сподіваємось, що кожен раз, коли власник будинку включає камін, слухає ретро -музику та бачить, як полум’я танцює, це ніби народився в паризькому житті у мінорі.

 

03

Нескінченні можливості у дослідженні

ВЧИТИСЯ

У цьому шкільному будинку ми будемо проводити більшу частину часу з дітьми, тому телевізор вилучили з вітальні. У виборі дивана ми використали пару сидячих макетів. Один з них - залишити кращу лінію для місця та заощадити місце. По -друге, це може дати сім’ї більше часу для спілкування.

У зоні відкритого кабінету книжкова шафа простягається аж до стіни спальні. Скрізь, де люди йдуть, - це «навчання». Вся стіна з книжкових полиць з дуба має дивовижну ємність для зберігання. Це може містити книги, а також деякі прикраси та хитрощі. Відкрийте «секретні двері» книжкової шафи, це кімната, де зазвичай живе тітка. Подвійні двері використовуються для художнього скла, так що світло також може проникати в маленьку спальню. У кімнаті тітки також накривають штори. Коли їй потрібен приватний простір, вона також може закрити його самостійно.

 

04

Реконструкція лінії їдальні

ЇДАЛЬНЯ

Будинок у 90 квадратних метрів максимально зберігає початкову висоту. Їдальня була обрана в чистому морському блакиті. Море і небо одного кольору, а небо величезне. Це нагадує людям про блакитне небо та блакитну воду Сайпана влітку - це цілющий колір, який змушує людей відчувати себе надзвичайно спокійно. Рожевий цвіт вишні у вітальні яскравий, грайливий і милий, а 2 кольори поєднуються між собою, утворюючи візуальну ієрархію в різному ступені та роблячи простір оточеним романтичною атмосферою.

Враховуючи брак місця для зберігання на кухні, ми максимально використали стіну для створення вбудованого відділення для зберігання. Це дозволяє вам покласти печиво, сухі сніданки або пакетики для кави та чаю тощо. Це значно покращує функціональність кухні. Коли приходять друзі, ми вмикаємо її старовинне стереосистему і граємо французькі мелодії в цій маленькій їдальні, як у маленькій квартирі в Парижі. Це чудовий час для розслаблення.

Загальна площа їдальні не дуже велика. Круглого столу 1.1 м достатньо для сім’ї з 3-4 осіб. Розсувні двері кухні мають дзеркальне покриття. Це також для візуального розширення обідньої зони. Розсувні двері також можна закрити, щоб ізолювати жир і дим, що дуже зручно і практично.

 

05

Чаплю переносять у спальню

Спальня

«Коли ви відкриваєте двері спальні, вона зовсім іншого кольору. Китайські світильники, виразні старовинні червоні вимикачі, ніжні оксамитові золоті подушки, все прекрасно, наскільки око може побачити! Дизайн прихованих дверей економить місце в спальні скромних розмірів ».

У спальні спочатку не було незалежної зони реєстрації. Після раціонального зонування було додано міні -шафку, запозичивши невелику частину загальної зони. Дизайнер також включив балкон в інтер’єр. Три сторони скляних вікон оточують кімнату для природного освітлення. Навіть якщо йде дощ, він зовсім не тьмяний без вогнів. Багато думали про купівлю м’яких меблів. Навіть вибір вимикачів був різним.

Початковий тип будинку був лише однією ванною кімнатою. Для того, щоб зробити його більш чудовим, дизайнери запозичили частину балкона та дитячу кімнату і спритно зробили її головною ванною кімнатою. Вони розробили ванну та раковину всередині. Щоб уникнути непривабливого вигляду дверей ванної кімнати, звернених до ліжка, ми зробили двері ванної кімнати невидимою конструкцією дверей. Це красиво і практично, вбиваючи двох птахів одним каменем.

 

06

Дитяча кімната «виросте»

ДИТЯЧА НОМЕР

Темно -синій колір також поширюється на дитячу кімнату. Всі меблі для дитячої кімнати ретельно розроблені. Вимикачі також ретельно підбираються. Це підвищує інтерес до дизайну деталей. Інтегрований дизайн шафи, підвісної шафи та ліжка з татамі покращує використання всього простору. І шафа, і простір під ліжком татамі можна використовувати для зберігання та зберігання. Багато відкритих полиць відведено в основному, щоб забезпечити дитині особистий простір. Це дозволяє дитині проявляти свої захоплення та свій смак у житті під час дорослішання.

У дитини багато власних картин і моделей літаків. Він також хоче показати всі свої гаджети. Дизайнер об'єднав зони відпочинку, навчання та ігри, залишивши найбільшу зону діяльності. Для дітей молодшого віку меблі в кімнаті не повинні бути занадто високими. Якщо ви хочете виховувати у дітей автономію, візьміть іграшки, почитайте книги, намалюйте та отримайте одяг, будь ласка, дайте йому висоту простору для його прибуткових здібностей. Напіввідкрита зона дисплея також не виглядає захаращеною. Це також може враховувати кожну стадію росту дитини.

 

07

Починаючи з дверей "великі зміни"

ПОРЧ

Оригінальний тип будинку не має передпокою. Після входу у двері не було ніякої функції зберігання взуття, не кажучи вже про можливість сидіти і перевзуватися. Після того, як ми відрегулювали планування, третина початкової ванної кімнати була виділена для входу. Вигнутий дверний проріз був використаний як перегородка між вітальнею та їдальнею для створення окремого входу. У верхній і нижній чорно -білі шафи для взуття також можна розмістити десятки пар взуття.

Площа будинку не велика, але кожен день життя потрібно ретельно будувати. Ванна кімната поруч із фойє також наповнена дрібницями власника. Дзеркало, шафа для ванної кімнати і навіть мильниця були ретельно відібрані власником. Це надає маленькій ванній кімнаті життєвого настрою.

Шпалери на вході були вибрані з серіалу «Коул і син». Власник будинку любить музику. Ці чудові шпалери для театру повністю ілюструють театральне натхнення дизайну. Задовольняючи функціональні потреби власника будинку, ми віримо, що естетика та мистецтво будуть співіснувати.

▲ Оригінальна діаграма структури

▲ Схема плану плану

Складні моменти реконструкції.

Складність: одна ванна кімната стає двома ванними кімнатами (спочатку була лише одна ванна кімната, і вона не йшла з раковиною. (Як вирішити проблему водовідведення та освітлення?)

Перший - це номер з великою кількістю кімнат. (Оригінальний тип будинку не є незалежним передпокоєм. У головній спальні також немає незалежної камери. Ми повинні зустріти 3 спальні + вивчити, як розділити.)

Складний момент: загальна зона - це серйозний брак світла. У кімнаті темно і волого (Після того, як вітальня-їдальня оточена перегородкою з трьох сторін, вона для освітлення покладається лише на східне вікно. (Вона знаходиться в темному середовищі цілий рік).

Складний момент: зверху повно балок. Стеля всього будинку стисне висоту підлоги. (Після видалення стін кожне місце з колонами неминуче матиме перехресну балку.)

Дизайн інтер’єру / дизайн освітлення / м’які меблі з / квітковий дизайн

Shuangbao Design був співзасновником Xiao Zhang та Shuyan Zhou у 2013 році. Це перспективна дизайнерська фірма з інноваційним та різноманітним дизайнерським мисленням. Він надає послуги інтер’єру, м’яких меблів, комерційного та житлового дизайну. Ми завжди добре поєднували кілька стилів. Будучи інноваційними та універсальними, ми досліджуємо, як зрушити межі та змінити відповідний масштаб та відповідні зв’язки, щоб створити повний та єдиний простір для користувачів. Ми вважаємо, що «ми не сліпо слідуємо за сучасним стилем моди, те, що вам підходить найкраще».

Попередній:: далі:
Клацніть, щоб скасувати відповідь
    展开 更多
    Ласкаво просимо на офіційний веб-сайт WOWOW FAUCET

    загрузка ...

    Виберіть валюту
    USDСША (США) долар

    Кошик

    X

    Історія перегляду

    X