пошук Пошук по сайту

Інсталяційне мистецтво + природні елементи, надихають нескінченну уяву про майбутнє | МАКОНВЕЙ ДИЗАЙН

КласифікаціяДизайн інтер'єру 2111 0

Розробник Альянсу з дизайну інтер’єру

Правильна просторова скульптура

природно, логічно і поетично зростає у своєму оточенні.

Сад Tianheng Bayview Garden розташований на найдорожчому місці Чжухая - півострові Танцзя. Він займає останній шматок суші з видом на море в цій місцевості: вид на нього, підкріплений зеленими пагорбами та прямим видом на довгу берегову лінію, неперевершений.

▲ Архітектурні креслення інтер’єру

Виходячи з цієї географічної переваги, команда архітекторів створила 108-метровий пейзажний басейн поверх будівлі. Це не тільки найдовший у світі світовий рекорд WRCA, але й нова визначна пам’ятка в районі затоки в майбутньому. Він має естетичне значення «каскадного водоспаду, що тягнеться по воді».

 

01

Дотик до серця

Інтер'єр є органічною частиною будівлі, але також поглибленням і розширенням будівлі на мікрорівні. Дизайнерський задум цього проекту - повторити морський аспект унікального природного середовища Чжухая та виступити містком між внутрішніми та зовнішніми просторами. Це дозволяє природному середовищу, архітектурі, ландшафту та дизайну інтер’єру гармонійно формувати діалог, який лунає та продовжується.

Таким чином, інтер’єр продовжує логіку життя природи та архітектури, натхненний світлотіньою загальною обстановкою. Це дозволяє вітальності архітектури вільно та яскраво протікати в інтер’єрі та глибоко проникає своєю повною та динамічною формою, матеріалізуючи власну енергію та внутрішню силу в унікальну струмучу форму, що призводить до формування емоційного діалогу між космосом та людьми .

 

02

Дизайн - це сублімація мистецтва, але також заснована на сьогоденні

Натхненний природним середовищем проекту - океаном - і заснований на сучасному способі життя, дизайн інтегрує прекрасну уяву майбутнього. Футуристичний підхід до дизайну представляє ритм та життєву силу океану. Часом він елегантний і тихий, інколи буремний. Зіткнення інсталяційного мистецтва та природних елементів переосмислюється та поєднується, щоб представити спосіб життя, сповнений фантазії на майбутнє.

Дизайнеру потрібно вести і пояснювати майбутнє прекрасне життя. Внутрішній простір продовжує відчуття чарівності в архітектурній технології, щоб сформувати загальний лунаючий і гармонійний тематичний діалог проекту. Дизайнер пан Ма Конвей, як американський експерт із зеленого будівництва (LEED AP), завжди відстоював ідею зеленого будівництва. Під його пензлем невидима внутрішня сила природного життя - це душа космосу.

Увійшовши в інтер’єр, ритм океану відкрився з того моменту, як ви увійшли до приймальні на стійці реєстрації. Відчуття потоку об’єму та сили визначає поле сили та тон простору, тим самим розвиваючи невидиму внутрішню силу природного життя.

Скульптурна форма починається від землі, а потім обертається і зростає до стелі. Він передає ритм інтер’єру, а перламутровий матеріал вибирається для задньої стіни разом з інтерпретацією чистоти та свободи океану, продовжує і порушує межі фізичних зон.

 

03

Вихід у море: дизайн - це сублімація мистецтва, але також заснована на сьогоденні

Цей дизайн схожий на документальний фільм про вітрильний спорт. Проект поділений на кілька основних функціональних областей, включаючи прийом (подорож, як яхта, що пливе посеред моря), зону показу піску (де життєва сила океану збирається у хвилях), центральну зону переговорів (відчуваючи смак елітного життя на яхті, насолоджуйтесь елегантним і тихим ритмом океану) та зоною обговорення вікон (в атмосфері палуби яхт насолоджуйтесь околицями та обіймайте океан. І 108 -метровий водоспад за вікном нескінченно подовжує такий ефект).

Проект виходить на море, і найщиріший початковий намір дизайну - представити свободу та нестримну романтику. Потрібно, щоб концепція «яхти» дозволила свободі і нестримності проявитися в елегантній і висококласній позі. Життєва сила, що виховується природним походженням, під щіткою дизайнера, порядок і час усувають межу. Загальний простір являє собою відкриту, спортивну та енергійну поставу.

Зона пісочниці приваблива сучасно, зі стелею, що виходить вниз у формі краплі. Це центр, де життєва сила простору зближується і робить мистецтво більш цілеспрямованим.

Дизайн повторює архітектурний ландшафт та інтегрується з природою та океаном. З хвилеподібними хвилями океан впадає у внутрішні приміщення. Між пристрасними та творчими шарами панує чарівна безтурботність, що демонструє природну елегантність, не втрачаючи авангардного стилю моди.

 

04

Світло світлом: Дух космосу

Дизайнер Ма Кангвей хотів, щоб проект подарував певне відчуття технологічного футуризму. Слово «майбутнє» часто дає людям необмежений простір для уяви.

Весь простір схожий на вільно текучу, але потужну рідину, що звивається і розкочує чудову форму. Найкращим доказом цього є хвиляста стеля. Він показує різні ритми, що виникають під час зустрічі між морем і світлом, наприклад, бризки хвиль, шорсткі хвилі або спокійне насолоду від заходу сонця. У зоні переговорів цей рух є значно більш помірним і теплим.

Окрім романтичної уяви про океан, зелений колір, охорона навколишнього середовища та технології також є головною віссю думки. Відкритий та динамічний макет космічного плану створює прозорий та безперервний візуальний досвід.

Технологія інтегрована в простір дуже розумно - незліченна кількість електронних квадратів утворюють стелю. Цифрова композиція створює ритм хвилястих хвиль. Між хвилями кожне світиться тіло інкрустоване кристалічними частинками, надаючи світлу більше текстури та мистецтва.

Тут дизайн - це просторова фантазія, а не техніка. Стеля цілісний, безперервний з технологіями, архітектурою і навіть скульптурою. Це не тільки мистецька інсталяція, але й засіб передати та випустити безмежно багаті та тонкі емоції та давно заповітні бажання, що містяться у серці, про мистецтво та про життя.

«Ми використовуємо просторовий підхід архітектури для створення стельових художніх ламп, створюючи ритм океану та поєднуючись із регульованими джерелами світла, що змінюють колір, або романтикою золотого заходу сонця. Будь то небо чи океан, ми сподіваємось передати різні емоції в архітектурі інтер’єру ». За словами дизайнера.

Приміщення сповнене світла, кольору, якості та смаку. Коли сонце сходить і заходить, тихе світло м’яко розливається вниз. Час плине, часом інтенсивно, іноді світло. Це нескінченно романтично і повно дихання, що підходить людському серцю. Поки що крива, стеля, 108 метрів водяної завіси, природний потік, за один раз.

 

05

Робіть хвилі: барвисті, глибокі, хвилюючі

Якщо поворотні сходи - це пристрасть хвилі, зал ліфта більше схожий на ніжні брижі океану після великої хвилі.

М'які та природні вигини проходять по всьому, утворюючи зону відпочинку з м'якою поезією води. Синій колір Тіффані проміжний для створення романтики океану. Тут активізується чуттєва якість простору, виглядаючи тихою та струмкою.

 

06 

Дегустація чаю: повернення до першоджерела

Одного разу Лян Цюші сказав: «Скрізь, де є китайці, є чай». Один чай, один світ - це поезія життя китайського народу, тому в цьому випадку створюється спеціальна чайна кімната. Наполовину елегантний, наполовину феєрверк та інженерія сучасної естетики - це найкраще.

Вся територія спроектована просто і зрозуміло, з характером чаю. Чіткі лінії, чиста колірна гамма, тепла деревина, чистий білий колір - все це поєднання разом, очищає розум і від пилу.

Це місце сповнене ніжної сили, гладке і просторе. Він привносить у простір плинність і очевидну спрямованість, орієнтує зір та поведінку. Динаміка та напруга тут розширюються.

Художня інсталяція на задній стіні зроблена з шарів гір, накладених одна на одну. Притулившись до зелених пагорбів і обличчям до моря, він стає ще більш затишним і розслаблюючим.

У саду Тянхен -Бейв'ю, відчувши подорож на яхті до моря, випити чашку чаю та насолодитися усамітненням, це найбільше заспокоює серце.

Нарешті, Ма Кангвей сказав: «Ми записуємо історії, які відбуваються в різний час і простір під час подорожі цим океанським плаванням за допомогою дизайну. Усі елементи дизайну в ньому зворушливо розповідають одну історію ».

 

Назва проекту: Садовий центр продажу саду Чжухай Тянхен Бейв'ю

Адреса проекту: 63, півострів Шеста дорога, район Сянчжоу, Чжухай, провінція Гуандун

Площа проекту: 1100 квадратних футів

Архітектурний дизайн інтер’єру: Конструкторське бюро KDI у Нью -Йорку

Архітектурний дизайн: DLN ARCHITECTS LIMITED (Гонконг)

Фотограф проекту: Архітектурно -космічна фотографія Dou Time

 

Конвей Ма

KDI Conway Design New York | Засновник

Попередній:: далі:
Клацніть, щоб скасувати відповідь
    展开 更多
    Ласкаво просимо на офіційний веб-сайт WOWOW FAUCET

    загрузка ...

    Виберіть валюту
    USDСША (США) долар

    Кошик

    X

    Історія перегляду

    X