пошук Пошук по сайту

Деконструкціонізм, чистий простір свободи та спонтанності

КласифікаціяДизайн інтер'єру 2027 0

Оригінальний Альянс дизайну інтер’єру Eos

 

Мінімалістична деконструкція

Це будинок L-подібної форми 115 in у провінції Тайвань, у якому живуть двоє дітей. Власник не хотів заповнювати кімнату зараз, оскільки діти ще маленькі, і хотів зберегти певну мінливість на майбутнє. Оригінальний будинок містить старовинні вироби з дерева, і світло не дуже яскраве. Власник найняв дизайнера Мін-Хуй Ченга з Bug Idea для реконструкції їхнього будинку.

▲ Оригінальний план поверху

Оригінальний план поверху показує, що макет поганий. Коридор занадто довгий і вузький, тому простір стає занадто довгим і темним. По -перше, дизайнер видалив внутрішні перегородки та переставив три рухомі лінії.

Дизайн кімнати базується на концепції «Г-подібної перегородки» та «подвійної лінії».

Г-подібний план поділений на два блоки: відкрита вітальня та їдальня + кухонний простір знизу / кімната зверху-це кімната, якій потрібна приватність

▲ План поверху

З усього плану поверху дизайнер намагався послабити недоліки оригінальної занадто довгої доріжки. Він з'єднав верхній і нижній блоки синім блоком. Цей блакитний блок є не тільки входом у кімнату, але й об’єднує комору та простір для зберігання. Замість того, щоб приховувати двері та стіну, цього разу «двері» виділяються кольоровим блоком, перетворюючи їх на цікавий перехідний простір.

Верхня головна спальня відокремлена від дитячої кімнати розсувними дверима. Розсувні двері відкриваються у звичайний час, тому вони перетворюються на велику кімнату. Це їм зручно грати або спати разом.

▲ Синій том посередині з'єднує верхній і нижній пробіли.

Вид з вхідних дверей на інтер’єр, увесь простір також має чистий і простий тон. Синій простір посередині - це перехідний простір, що пов'язує публічну та приватну сфери. Зліва кухня та їдальня, а справа - вітальня. Зберігання та сховище всі приховані. За диваном - ціла комора. Тумба для телевізора також захована в стіні. Доріжка біля вікна з'єднана з дитячою кімнатою.

Підлога зроблена з мікроцементу. Збоку від обідньої зони чорний ящик використовується для інтеграції фортепіано, холодильника для вина та шаф для зберігання. Таким чином сховище не буде виглядати захаращеним.

Центральний острів інтегрований з обіднім столом, концептуально використовуючи взаємопов’язані елементи об’єму та дошки. Підлога простягається до столу і вкраплена коробками для формування деконструйованого центрального острівного столу, створюючи інший спосіб його використання. Гаряча зона смаження на кухні розміщена в кутку, так що немає необхідності додавати спеціальні розсувні двері, і її можна тримати частково відкритою.

Три кольори сірого, чорного та дерева перетинаються. Чорний - місце для зберігання техніки. Сірий колір призначений для стільниці, яку також можна додатково розробити для розширення.

Синій передпокій між вітальнею та спальнею. Одна сторона - це сховище, а інша сторона - шафа для зброї для гри на виживання людини. Я сподіваюся, що власник змінить настрій, проходячи через цей перехідний простір.

Оригінальний неправильний фасад біля вікна. Дизайнер об’єднав його з дерев’яним бруском і перетворив на вхід і вихід з дитячої кімнати. Це створює двосторонній доступ і вирішує проблему довгих доріжок. Блок від вітальні до дитячої кімнати має стати майбутнім навчальним майданчиком для дітей.

Незважаючи на те, що дитяча кімната зараз є однією великою кімнатою, в майбутньому її також поділяють на дві дитячі кімнати. Це повністю задовольняє прагнення домовласника до універсальності в житті.

Для поточного планування дитячої кімнати дизайнер використав двоярусне ліжко (це ліжко в майбутньому можна розібрати на два односпальні ліжка), тому планування також розробило конфігурацію плану поверху через п’ять років.

Головна спальня з'єднана з дитячою кімнатою розсувними дверима. Оскільки власники будинків більшу частину свого часу проводять зі своїми дітьми, спільно сплять або граються разом, важливо так під’єднати дитячу кімнату, і в наш час багато клієнтів мають таку потребу.

У головній спальні є дві розсувні двері, з одного боку - гардеробна та головна ванна, а інша сторона - з дитячою кімнатою.

▲ Вид на головну спальню у бік вітальні

Вид на головну спальню, що дивиться у бік вітальні, глибокий синій ящик переносить думки в інший простір.

Узголів'я головної спальні простягається до гардеробної, а шафа гардеробної проходить крізь раковину у ванній, сподіваючись створити відчуття візуального розширення всередині та зовні.

Головна ванна кімната знаходиться в кінці гардеробної. Ширина однорядкового простору не є ідеальною. Але після вибудовування функціональних областей він добре працює як у використанні, так і візуально.

Душова кімната загальної ванної кімнати відокремлена мінеральною фарбою. Теплий жовтий колір демонструє теплоту та гостинність власника.

Попередній:: далі:
Клацніть, щоб скасувати відповідь
    展开 更多
    Ласкаво просимо на офіційний веб-сайт WOWOW FAUCET

    загрузка ...

    Виберіть валюту
    USDСША (США) долар

    Кошик

    X

    Історія перегляду

    X