пошук Пошук по сайту

172 квадратних метрів книжкова вілла, вдосконалена інтерпретація колоди і білого | Дизайн Юньсін

КласифікаціяДизайн інтер'єру 4210 0

Yunxing Space Архітектурний дизайн Альянс з дизайну інтер’єру

 

Кімната сторінки книги

Стиль вченого

«Я завжди таємно уявляв у своєму серці, що небо має бути як бібліотека».

- Борджес

У житті розвиток технологій приносить лінь, а не повну легкість, і спілкування виключається. У цьому просторі книги користуються попитом, і ніколи більше не виникає естетики та почуттів. Суть читання на папері - повільне життя, спокій і дозвілля.

Навколишнє середовище використовується для керівництва життєвим вибором та цілями. Дизайн більше не є глибокою гонитвою за візуальним. Середовище предметів може бути метафорою внутрішніх речей і почуттів. Сцена наповнена двома позиціями, і немає місця, яке б не підходило для читання чи розмови. Велика ділянка приємного звуку порушується в зайнятих і пізно.

Цей випадок розташований у районі Цзяньян, місті Тайчжоу, провінція Цзянсу, що також є одним із наших проектів проектування та обслуговування будівель за межами майданчика. Будівля являє собою дуплекс з роздільною стелею. Оригінальна будівля площею 130 квадратних футів більше не може задовольняти потреби сім’ї з чотирьох осіб, тому ми вилили початкову порожню площу на місце, щоб доповнити корисну площу.

Дизайн поєднує елементи книги в цілому просторі, відкриваючи двері знань та інтерпретуючи розуміння життя. Вікно південного кута вітальні - це безладна оригінальна конструкція, тому ми використовуємо обробку рами дзеркалом. Верхня частина відбивається через дзеркало, ніби імплантує дерев’яний ящик у простір. Основна частина простору в оригінальному кольорі дерева оточена зеленню всюди. Під відбиттям світла він поділяє простір більш природно, прозоро та художньо.

Простий колір білого фону регулюється шляхом додавання рівномірно товстих і тонких кривих і прямих ліній. Конструкція передбачає можливість внутрішнього з'єднання в різних секціях простору. Книжкові полиці зроблені з внутрішньої сторони сходів і з'єднані з прозорим кабінетом, близько до книжкових полиць бібліотеки.

Сходи з'єднують верхній і нижній рівні, а книжкова стіна діє як перегородка, більш прозора і породжує візуальний ефект збільшення простору. Навіть сходи - це місце для читання, де світло і тінь схожі на тиху баржу. Невеликий простір під сходами в поєднанні з дизайном шаф для зберігання збільшує простір для зберігання, як красивий, так і практичний.

Від багатої книжкової стіни до іншої сторони простір стає яснішим із світлом з балкона. Обідня кухня розширює широкий діапазон уздовж лінії та є прозорою без обмежень. Сервант забезпечує достатньо місця для зберігання нудних та чистих кольорів. Облямівка дерев'яного кольору обрамляє природний вигляд в кінці лінії огляду. Увімкніть музику і сядьте поспілкуватися. Навіть час трохи сповільниться.

Плінтусні ліхтарі забезпечують освітлення сходів вночі, висвітлюючи ритм сходів теплим і природним, а також вгору та вниз.

Матеріали стін головної спальні зустрічаються нерегулярно, а теплий колір дерева переплітається з простим білим. Контур дверей шаф і дверей кімнати ховається в кольорі. Денне світло та світло залишають температуру там, де вони ходять.

Елементи в окремих місцях можна більш персоналізувати. Вибір об’єктів зростає разом з домом, випікаючи хмари, щоб виявити уподобання персонажа. Серце людини стає суб'єктом.

Навчання має межі, спадковість невидима. Сімейний стиль - найважливіша ланка спадщини сім'ї. І найкращим сімейним стилем має бути сімейний стиль із традицією читання. Діти, які виростають із запахом книг, мають бути багатими серцем. Найкращий шкільний будинок - це кабінет вашого будинку.

▲ Оригінальна структура першого поверху

▲ Оригінальна структура другого поверху

Plan План першого поверху

Plan План другого поверху

▲ Аксонометричне малювання

 

Назва проекту / сторінка сторінки книги

Розташування проекту / Тайчжоу / Пекінський сад Алмазна затока

Творча команда / дизайн Yunxing

Період проекту / 2020.04-2021.01

Площа будівлі / 172㎡Тип проекту / Вілла з багатоярусним складанням

Вартість проекту / Близько 650,000 XNUMX (без електроприладів) Космічна фотографія / Візуальне мистецтво Xinkong Основні матеріали / Шпон деревини, морська дошка, латексна фарба

Попередній:: далі:
Клацніть, щоб скасувати відповідь
    展开 更多
    Ласкаво просимо на офіційний веб-сайт WOWOW FAUCET

    загрузка ...

    Виберіть валюту
    USDСША (США) долар

    Кошик

    X

    Історія перегляду

    X